tai sitas ,kai ilgokas, ir minkstesnis, gali tokiu vobleriu ir neistempt ,kaip nurodei, turbut, truks stangrumo ko gero
jei tvicas agresyvesnis...siaip nuo kranto tiktu, metikas turetu but neblogas..

1. metrais įvardint neitųsi ?SauliusM rašė:dabar del to normalaus uzmetimo. nu kaip kas ta normaluma supranta. tarkim va auksciau isvardinti masalai, nu tikrai ne tiek kaip su beinertsine metasi, bet uzsimeta pakankamai toli, kad butu galima pagaut zuvi.
Vitolis rašė:Iki kokiu 8 gr. tai manau multo visai nereik. Tam yr kitos mashinerijos, su kuriom maloniau tokie voblikai draugauja.
raminanciu ikalk, jei jauti provokacijas ten kur ju nera. ir neaiskink, ka man sakyt ir ko ne. demokratija blin, zodzio laisve.cesius rašė:tai kad tu pac provokuoji atrasyt...pabandziau, pazaidziau , nepatiko... Geriau sakyk nebandei![]()
kaip Taacis sake, spule ant dreles ir apiputi makroflexu, a paskui prislifuoji kai sukieteja...piatras rašė:...ant GIGASo špūlės nieko neprikamščiuosi... na sudėtingas profilis
tai kad poreikio tokio nejauciu. nu bent kolkas. ir taip gerai metalinkaz rašė:...Sauliau, paseklintoja lengva ant spules gali bandyt...
aciu. gana ilgokai kankinaus ivairiai, kol butent sitaip susikomplektavau. ar cia finalinis komplektas, tai laikas parodys.linkaz rašė:...sveikinimai isigijus smagu komplektuka...
Hm, tai gal nustebinsiu, bet zinok su museline karpiai gaudomi tikslingai ir sekmingai ir net "muses" specialios tam yra (kai kas vadina bulkos imitacija, bet ana biski kita reikala imituoja).Vitolis rašė:... tai jau ishkrypimas. Cia beveik tas pat, kaip su muxa tikslingai gaudyt karpius.
...
Papasakok ispudzius, jei nesunku... man tvicint sitas kotukas labai patiko eserinius boblikus, o va lengvesnius masalus metyt tai nelabai, todel pasilikau days`a...SauliusM rašė:kotas jackson red shady 5'6'' ilgio iki 17gr.
Nu zinok gal nustebsi, ale siandien zmonai daviau pametyt nemuno pelkej vienoj (buvau paziuret kaip elgiasi nauji keli svimbaitai)... tai po pirmu kokiu 5 metimu jau butu buve galima jamt i valti kartu ir leist zvejot, aisku stabdziai pareguliuoti, kad saugotu nuo bedu, bet va...SauliusM rašė:ai dar konkret multo trukumas. paduok ji zmogui nei kart negaudziusiam, tai apart barzdu painiojimo jis nieko kito ir neveiks...
DainiusM rašė:.. ale siandien zmonai daviau pametyt nemuno pelkej vienoj (buvau paziuret kaip elgiasi nauji keli svimbaitai)... tai po pirmu kokiu 5 metimu jau butu buve galima jamt i valti kartu ir leist zvejot, aisku stabdziai pareguliuoti, kad saugotu nuo bedu, bet va...
nu kad normaliai meta 5gr su SOL komplekte. pasitreniraves jauciu ir maziau metysiu. tvicint nebandziau.DainiusM rašė:Papasakok ispudzius, jei nesunku... man tvicint sitas kotukas labai patiko eserinius boblikus, o va lengvesnius masalus metyt tai nelabai, todel pasilikau days`a...
tipo priverzti iki galo?...aisku stabdziai pareguliuoti...
Pilnai pritariupiatras rašė:Nenusimink, Sauliukai, pigmyjointas sveria tik 2,9g (nesvarbu ką ten piešia ant dėžių) o LMas 66 8,4g bet jis nė kiek negeresnis skraidūnas už 44 kuris sveria 5,0g. Dėl beinerco visiškai teisus - imi į vieną ranką spiningą, kitos rankos dviem pirštais imi už valo ir mėtai kaip kokia boba
jokio mokslo...
O ant GIGASo špūlės nieko neprikamščiuosi... na sudėtingas profilis
tipo visi svs sudukai atspausti, o spule prispausta tiek, kad paleidus masala laisvai sukasi kol masalas nukrenta ant zemes ir tada padariusi 1-2laisvas vijas sustoja. Na ne uncija, samis simtinis... bet ir spiningelis 10-30g metimui skirtas.SauliusM rašė:tipo priverzti iki galo?ir uncija pakabinta kad nors kazka mestu su iki galo uzverztu stabdziu?