Visos Shimano rites yra SAUSOS, kas jom smarkiai dirba tik nusipirke nesa meistram sutepti. Zinau atveji, kai nauja modeli tik is parduotuves zmogus iskart nunese meistrui, meistras tuo metu turejo laiko ir pradejo darba iskart, tik pradejus ardyt pasake, kad reikejo seniai nesti, neva tepalo beveik nelike, o kai savininkas pasake, jog ji tik is parduotuves, meistras nustebo. Rite Shimano Biomastes 2000 gaminta Malaizijoj. Pabreziau gaminimo sali, nes esu skaites, jog JP gamintose Shimano ritese su tepalu viskas yra gerai.
Is asmenines patirties galiu paskyt tiek, jog mano Rareniumas po sezono nelabai itemto jau verkte verke ir garsu pasaliniu atsirado. Pats buvau atsukes ir nuemes didiji dantraty, o viduje nieko nera, tepalas kazkur isgaravo. Dabar ji laukia savo eiles profilaktikai, as tikiuosi, jog meistras ja pagydis nuo visu ligu. Sekancia Shimano iskart nesiu meistrui, kad suteptu.
Noriu, kad daigtas ilgiau tarnautu.
O kas liecia Exage modeli, zvejybose neturejas, bet parduotuveje pasukiojus pasirode, kad kazkaip sunkokai sukasi.
As asmeniskai nesiulau Stradiko, nes greita rite, greitose dantraciai mazesni, o mazesni greiciau dyla. Jei svoris yra dzin, tai siulau Sustan arba Biomaster modelius. Arkliukai. Pats mastau apie Biomasteri.
Drįstu tvirtinti, kad iš visų žinių vertingiausios esti apie gamtą ir jos dėsnius. — [Ž.B.Lamarkas]