Priklauso nuo valo ir uzmetimo atstumo. Vidutiniskai apie ~1m.
Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
Rapolas jau pasakė, aš tik paantrinsiu - tikrai vertasZmeegolov rašė:Ką galit papasakot apie DUO REALIS 120 SP? Nesu turėjęs, užmačiau parduotuvėj tai smalsu pasidarė.
Vertas vietos dėžutėje tarp rudrų ir jackalų?
Aurimai, GoFish Kaune.aurimas22 rašė:Turi kiek zinau Go Fish.Lucky Craftmartiz-zz rašė:kur didziausias LUCKY CRAFT pasirinkimas Vilniuje? ar isvis kas turi ju.
aciu
Man atrodo Zvejoklyje Kaune didziausias LC pasirinkimasSaugirdas rašė:Aurimai, GoFish Kaune.aurimas22 rašė:Turi kiek zinau Go Fish.Lucky Craftmartiz-zz rašė:kur didziausias LUCKY CRAFT pasirinkimas Vilniuje? ar isvis kas turi ju.
aciu
Man tai kazko jis neprikimba. Metasi prastokai, labai megsta gaudyti pats save per kablius. Taip, zvejoju ir tiesai ant skrutkes kabinant, ir ant sektuko fiksuoto su kembriku. Skirtumo nera, gaudosi velnias ir viskas zymiai dazniau negu kiti. Gal nesekmingi papuole nusipirktshelwius rašė:Rapolas jau pasakė, aš tik paantrinsiu - tikrai vertasZmeegolov rašė:Ką galit papasakot apie DUO REALIS 120 SP? Nesu turėjęs, užmačiau parduotuvėj tai smalsu pasidarė.
Vertas vietos dėžutėje tarp rudrų ir jackalų?o bent jau man, upėj - 100-tukas Realiso kibiausias
Ne dauzant, o metant. Metimo ypatybes lyginu su panasiais kitais vobleriais. Paleisti nera reikalo, stalciaus du vobleriai nelauzo. Nezinosi kada gali prisigadyti.Rapolas rašė:DUO Realis Jerkbait 120sp ,siaip, vienas is geriausiai skraidanciu vobleriu tokio dydzio. Metant spiningu ir man labai retai pasigaudavo pirmasis trisakis, o su kastinginiu kotu ir multiku - lygiai nulis persimetimu. Galbut, kad paskutinej skridimo (nutupimo :D)fazej yra pristabdoma su nyksciu spulebeje, ta pati galima daryti ir su beinercine rite ;) Nu, o jei dauzant vobleri pasigauna trisakis pavadi ,tai cia jau pavadelis ir technika slubcioj
Beje, jei nesusidraugauji su DUO ,tai paleisk i marcias ,uz pigiau tai atsiras kupciu
Ovkas rašė:Kakutis tas go fish. Mandras kaip povas ir stovi su tusciom lentynom ir vonia
Galiu papildyti..inf rašė:Testuodamas ivairiu vobleriu metimo atstumus , isitikinau, kad voblerio ypac su metimo sistemom , metimo atstumas labai priklauso nuo pacio spiningo. Tas pats vobleris labai puikiai metasi su vienu kotu, o su kitu jau prastai. Ir cia kalbu ne apie trumpa ar ilga kota, ne apie neteisingas gramaturas, o apie panasius kotus. taigi manes ne kiek nebestebina skirtingos nuomones apie voblerio aerodinamines savybes. Su vienais spiningais vobleris lekia tiesiai, su kitais atrodo dar tinkamesniais, ziuri, kad kas antras metimas prastas.
PeVilius rašė:Gal žinai ar gofish galima bus žiemą avižėles ir balansyrus patestuot ar ledo gražtus?
Ovkas rašė:Kakutis tas go fish. Mandras kaip povas ir stovi su tusciom lentynom ir vonia
PeVilius rašė:Gal žinai ar gofish galima bus žiemą avižėles ir balansyrus patestuot ar ledo gražtus?
Tokia teorija ir as girdejau, bet su sapaliniais kotais ji nepasitvirtino. Kita sav ismeginsiu ja su castu nes parvaziuoja moderate kotas. O su storu fc kazi ar geriau metasi nei su plonu fcRapolas rašė:Galiu papildyti..inf rašė:Testuodamas ivairiu vobleriu metimo atstumus , isitikinau, kad voblerio ypac su metimo sistemom , metimo atstumas labai priklauso nuo pacio spiningo. Tas pats vobleris labai puikiai metasi su vienu kotu, o su kitu jau prastai. Ir cia kalbu ne apie trumpa ar ilga kota, ne apie neteisingas gramaturas, o apie panasius kotus. taigi manes ne kiek nebestebina skirtingos nuomones apie voblerio aerodinamines savybes. Su vienais spiningais vobleris lekia tiesiai, su kitais atrodo dar tinkamesniais, ziuri, kad kas antras metimas prastas.
Vobleriai geriausiai metasi su moderate /krankiniais/ kotais ir FC storesniu valu, o tam geriau naudot multikus;)
Aisku, kalbu apie 11-15cm minoshkes ir crank'us
Su FC gali 'pramust' ir veja neblogai
Rapolai,kai dings pasitikejimas visai ir nuspresi ju atsikratyti,as mielai sudaryciau sandori su tavim.Rapolas rašė:Man siemet DUO kol kas orbita 110sp i vienus vartus tvarkoBaigiu zip'u prarast pasitikejima del realis'o