Nebutinai Kaune. Ir ashen noriuzuviuks rašė:laba diena,
gal kas zino kaune kokioj parduotuvej galeciau gauti jaxon vobleriuku?
http://www.jaxon.by/files/image/Plug_Re ... -micro.jpg
jaxon holo reflex micro
butu labai dekui

Nebutinai Kaune. Ir ashen noriuzuviuks rašė:laba diena,
jaxon holo reflex micro
butu labai dekui
Kaunezuviuks rašė:laba diena,
gal kas zino kaune kokioj parduotuvej galeciau gauti jaxon vobleriuku
Kaina tai zinok isaugus - pries nauja partija, visada kainuodavo po 11-12 lt. Uzsiveze tipo naujienu ir opa kainyte i virsu. Cia bent zveju saloje. Siaip fantastiski vobleriukai, padaryti zuviai, o ne zvejo akiainiuxa rašė:- po 16Lt.
Alex Tango pernai tikrai dirbo, tik aš gaudžiau mažesniais, berods 6 ar 6,5 cm dydžiais, pagavau ir lydekų, ir ešerių. Draugas giria Alex Ritmo, ant 3 cm pagavo ir upėtakių, ir šapalų, ir meknių. Šiemet irgi įsigijau du 2,5 cm, ir du 3 cm. Bus matyt.medejas rašė:Kokia nuomone apie Alex voblerius?
Ezeruose, didesniuose gyliuose man pasireisino Tango modelis (7 ir 8 cm deep runer'iai, spalvos AS American shad, CS citrus shad, DA dace). Ritmo five Medium runer'is dar neisbandytas guli
Taigi kalba eina apie Jaxon firma, kuri yra lenkiska. O šiaip tai čia identiškos smith camion ( bent jau isvaizda ) kopijosVitolis rašė: Xrapai, o tai cia kur matei, kurioj parduotuvej? Ir dar, ar lenkishki ar originalas?
Nu nee, nepasakyciau, kad identishkas Smith Camion'ui, nei ishvaizda, nei darbu. Speju truputeli sumaishei, kogero turejai galvoj Jackson (ta jau tikroji japashkiu) A-Elita. Va shitam tai ishvaizda viens prie vieno. Bet va darbu stiprioj srovej shiek tiek nusileidzia ...lydekiukstis rašė:O šiaip tai čia identiškos smith camion ( bent jau isvaizda ) kopijos![]()
Svarbu ne klounaslydekiukstis rašė: Taip, tikras klonas Jacksonu, bet darbas toks....na, siaip toks...
Aciu uz info. Taciau rashydamas apie shiuos Jaxson voblikus kaip tik turejau mintyje ar tai Lenku ar Originalus. Ir butent Jackson made in Japan. Nesu ash jau toks tu visu masalu zinovas ir nesiruoshiu cia demonstruot savo ziniu apie juos. Man giliai pofik kaip jie vadinas. Man svarbu, kad gerai dirbtu. Iki praetos savaites, t.y. apsilankimo Fabijonishkiu -2, ash ir nezinojau, kad ju buna ir Japonishku. Kai paklausiau pardavejo ar neprekiauja Lenku Jaxson voblikais, tai jis atsake, kad prekiauja tik originaliais Japonishkais tos pacios firmos. Todel cia jusu ir paklausiau. Gal nevisai rishliai ishdesciau, ale suprasit. Uz pamoka aciu. Zinosiu.lydekiukstis rašė:Taigi kalba eina apie Jaxon firma, kuri yra lenkiska. O šiaip tai čia identiškos smith camion ( bent jau isvaizda ) kopijosVitolis rašė: Xrapai, o tai cia kur matei, kurioj parduotuvej? Ir dar, ar lenkishki ar originalas?O ju yra pas Ina. Upsss, kazkaip uz Xrapa atsakiau
Na, ir aiškiai suklaidinoVitolis rašė:... prekiauja tik originaliais Japonishkais tos pacios firmos...
Šitokį modeliuką esu mėginęs pernai:Vitolis rašė:Nebutinai Kaune. Ir ashen noriuzuviuks rašė:laba diena,
jaxon holo reflex micro
butu labai dekui