Ne, nuo tokio kiekio galva dar nesisuka, tiksliai neatsimenu, bet kai paskutinį sykį skaičiavau, tai kažkur tarp 120 -130 tam tarpe. Dar prisiminiau, keturi džerkai yra, du salmo slideriai ir du dorado. Mano įsivaizdavimu, turint kokius 200 -250 tam tarpe, man užtektų, gal
O visas šitas telpa į vieną tašę, čia visai dar nedaug. Va draugas su kolega biški per daug įsivažiavo, paskaičiavo, kažkur netoli 600 voblerių. O tarp jų ir daug tokių, kurių Lietuvoj nenusipirksi ir turbūt į parduotuvę nieks neužsakys, kaina gerokai šimtinę perkopia. Gerai, kad susiprotėjo laiku, jau apie porą šimtų pardavė, aišku su nuostoliais, trečdaliu pigiau. O kelis ir aš įsigijau iš jo ir už pusę kainos.
Su geriausiais sunkiau, paprasčiausias x rapas dešimtukas kelis sykius yra suveikęs, iš usamių magsquado 115 kopija su mėlyna nugarėle ir violetine apatine dalimi buvo iššovęs. Savagearai buvo vieni iš pirmųjų, pats apatinis irgi nepasišiukšlinęs, patinka jackallų magsquadai ir squad minnow. O pagal darbą ir tai ką pats su jais gali išdarinėt -tai magallonai visi, tiek didesni, tiek mažesni, tiek deepai, tiek sekliai neriantys. Nustebino savo darbu iš draugo nupirktas imakatsu killer bill, švelniai tvičinguojant, tobulas žaidimas mano akim, kaip žuvim dar neaišku