Senesnį Slam'ą naudoju šapalams, kolkas puikiai dirba. Naujesnis (juodas), kaip ir minėjo, skiriasi neišjungiamu momentiniu stabdžiu.
Tuo vadovaudamasis ir aš apsirūpinau SLAM ritėmDag rašė: Nes ko gero šioj kainų kategorijoj (50-80eur) nelabai ką ir galima geresnio surasti UL spiningui. Kiek ką nors panašaus teko rasti (atmetus daiwa ir shimano, nes ne ta kainų kategorija), tai: Abu Garcia Orra 2 SX, Mitchell Mag Premier, Fujitsu Quartz (šita įdomi, tik info sunku susirast), Okuma Ceymar, bet man Slam pasirodė rimčiausia tarp šių.
Bet tai žiūriu nuo senų laikų jie tada dar savo to lankelio taip ir nesutvarkė :D nes turiu seną abūškę - lygiai ta pati nesąmonė su lankeliu ir klibėjimu. Nežinau ar čia jų biudžetinėse ritėse taip ar čia visų abūškių liga..Audrius M rašė: Tuo vadovaudamasis ir aš apsirūpinau SLAM ritėm![]()
, nes už tokias kainas nieko geriau ir aš nearadau
![]()
, nors jos ir burzgia
![]()
, bet lengvos patikimos, ir jau įspėjau sitikinti kad ilgaamžės
![]()
.
ORA SX ir ORA S taip pat turiu(2000). Su mono valu viskas ok, o su pintais ir ypač labai plonais, sunkiai tvarkosi (bloga nuosava patirtis) ir pas jas mažai atsilenkia lankelis
, kuris po pirmų žvejybų pradėjo klibėti iš vediklio korpuso (pas abi ora rites). Metant valas lankelį siekia ir mėtant mažus UL svorius man atrodo kažkiek trumpina metimą
. ORA SX ir S man pasirodė geros tik su mono valu žvejojant sukrėmis vobleriais ir tt.
Ultegros pas mane dvi 2500 ir 2000s. viena tikėjausi bus L spiningui, kita XUL, bet dabar vietoje jų jau klibančios ir burzgiančios slamStaska Trys Karosai rašė:Audriau, ka apie ultegra gali pasakyt, verta nuodemes?
Isivaikscios, dauguma nauju shimano pradzioje sunkiai sukasi, kazkada kai nusipirkau nauja Stradic'a 3000Fi galvojau ta pati... Be to jau ir rasyta apie tai buvo. Buvo ir patarimu ilasinti pora lasu skysto tepalo kur prie rites shimano prideda, jei pas tave yra tam skirta vieta (nezinau apie naujaji 2015 modeli).The hound rašė: taciau sukasi atrodo keistai man ji, jauciasi lyg toks lengvas pristabdymas, nezinau ar cia taip turi buti ar ne