fanatikuose zukausko g. pries pora menesiu tikrai buvo - naturalus ir su pink papilvekukuruzas rašė:Nera gariunuose, reikia karkvabalio imitacijos dorado vobleriuko, kazkada romadoj is po prekystalio pardave bet jau nebera...
fanatikuose zukausko g. pries pora menesiu tikrai buvo - naturalus ir su pink papilvekukuruzas rašė:Nera gariunuose, reikia karkvabalio imitacijos dorado vobleriuko, kazkada romadoj is po prekystalio pardave bet jau nebera...
keista, kad neprakalbini... penktadieni tris lydokus prakalbinau su 90-uku. Tiesa, ne deepas, nes toj vietoj, kur zvejojau, labai jau artu dugna...PIKE rašė:ZIPBAITS RIGGE DEEP 90F
Kas nors turit?kaip prakalbint?
Paprastas dirba gerai.bet va deepas....vava rašė:keista, kad neprakalbini... penktadieni tris lydokus prakalbinau su 90-uku. Tiesa, ne deepas, nes toj vietoj, kur zvejojau, labai jau artu dugna...PIKE rašė:ZIPBAITS RIGGE DEEP 90F
Kas nors turit?kaip prakalbint?
IncogniTo rašė:Gal esat gaude ant "Flit`u" ?
Flit - zvitrus, sratu prifarsiruotas barskaliukas. Tvicinasi graziai ir lengvai.zuviss rašė:manau,gal rudeni dirbs
O kur jie pirkti?Menke rašė:Bandysiu pratestuoti Ecogear vobleriukus. Tas Minnow turetu eseriams skanus buti.
idomu butu 110 pamegint, ar panasus i originala kazkiek. yra ju kazkur Vilniuje gal?judesys rašė:gal kas naudojat kosadaka mascot 110F voblerius,pora nupirkau pabandymui,kokie atsiliepimai?
SauliusM rašė: toks visai idomus pasirode Rapalos atsakymas i visokius japoniskus zipbaits orbit ir panasiai...
nu nevisai flat rap... panasumu aisku yra, bet skirtumai irgi zenklus.Irmantas86 rašė:Plastmasinis skestantis flat rap
Kn Barsausko Zvejokly ir VGK Kovo11 yra. Kas vakar, kas uzvakar gavo, kitur matyt irgi turetu but/pasirodyt...zaltyzz rašė:Sauliau Lietuvoj pirkai shadow rap ar siunteisi? Nes kiek aš ieškojau parduotuvėse neturėjo jo, naujiena visgi
+1Saugirdas rašė:Man atrodo geriau vienas zipbaitas nei du rapalos.
Kodėl neįdomuedmundaxx rašė:+1Saugirdas rašė:Man atrodo geriau vienas zipbaitas nei du rapalos.
Net nebeįdomu, ką Rapala naujo išleidžia