Evaldas Z rašė:Va cia ir islenda koto tinkamumas tam tikrai zuklei (ir zmogui) pagal kiekvieno poreikius. Man pvz. zuklei nedideliais masalais sapalu ar tu paciu eseriu, tinkamiausias ir smagiausias atrodo liaunas, smaikstus, greitas, lengvas kotelis, preciziskai surinktas. Kazkada tokio ieskojau ir avidai man tam netiko. Tiesa, turiu avida avs76mlxf2, esu visiskai patenkintas (su kuriuos zmones ir eserius sekmingai gaudo), bet man tai puikiai lydekom tinkantis irankis, o ne mazais vobleriukais zaist. Taip, sutinku, AVS80MLM2 nera retas tarp sapalautoju, bet.
Zinau ta uzsidegima, kai norisi to geriausio koto ir kuo greiciau ir nesvarbu, kad sezonas jau baiges... Tiesiog reiktu juos bent paciupinet, nes tas pats avid'as nuo pinwheel'o gerokai skiriasi.
Tikrai taip , skiriasi labiausiai gal koto akcija , turiu ula kuris yra modereitas tai zinau ka reiskia kai koteli masalas sroveje riecia, turiu upetakini fasta tai nors ir liaunas siek tiek kietokas atrodo.. aukso viduriuko reiketu

apie pinwheela tikrai neblogi atsiliepimai taciau mano norimas modelis sold out daugumoje japonu parduotuviu arba isvis nera, nebent senasis modelis , tuo labiau, kad sezonas i pabaiga niekur neskubesiu ir palauksiu , o croixas kaip ir tiktu , tik sakau idomu ar jo burbuliukai neriecia i baranka sroveje