1-2 bendros zvejybos su kazkuo, kas moka gaudyt, supranta ir turi padorius irankius ir inkaras tau nugaroj butu garantuotas.bobis rašė:nesu žvejojęs su multiku, nemoku... Ir kažin ar bebus toks noras išmokt, ko tai nekyla ranka...
1-2 bendros zvejybos su kazkuo, kas moka gaudyt, supranta ir turi padorius irankius ir inkaras tau nugaroj butu garantuotas.bobis rašė:nesu žvejojęs su multiku, nemoku... Ir kažin ar bebus toks noras išmokt, ko tai nekyla ranka...
+1 TIKRAI!SauliusM rašė:1-2 bendros zvejybos su kazkuo, kas moka gaudyt, supranta ir turi padorius irankius ir inkaras tau nugaroj butu garantuotas.bobis rašė:nesu žvejojęs su multiku, nemoku... Ir kažin ar bebus toks noras išmokt, ko tai nekyla ranka...
paprasciau butu parduotuves darbuotoju pasklaust...Arturijus rašė:Gal kas gali pasakyti kur Maximoje ieskoti kevlar siulo?
Maximinis visiskas niekalas. Gali net neziuret. O randasi prie zukles prekiu. negi bus prie silkesArturijus rašė:Jei jie man atsakytu, as cia neklausciau...
Jei labai reikia, galiu parduoti humaniškomis sąlygomis. Kažkur namie voliojasi. Prieš metus ar du nusipirkau, bet taip ir nepanaudojau. Man styga geriau.Arvidys rašė:O AFW tikrai niekur nėra Lietuvoje pirkti?
Kuom? kad kietesnė ir patogiau užsukti/atsukti kabinant voblerį? Ar dėl kitų priežasčiųarabas rašė: Man styga geriau
Na.... taip.Rapolas rašė:Kuom? kad kietesnė ir patogiau užsukti/atsukti kabinant voblerį? Ar dėl kitų priežasčių
O vat ir figuški... Kuo didesnė lydeka, tuo ramiau ji paima paviršinį masalą. Tiesiog prasiveria vanduo, ir poperis kažkur dingstaDainiusM rašė:uf... vizualizacija turejo buti superine...
Nu tamsta tai čia kaip Petriukas, kuriam mokytoja liepė eit prie lentos, tai tas nuėjo ir atsistojo prie Marytės...arabas rašė: O kitos priežastys - subjektyvios. Vieniems patinka plonos bobos, kitiems - storos... O man labiau patinka styga ...
Rapolas rašė:...čia kaip Petriukas, kuriam mokytoja liepė eit prie lentos, tai tas nuėjo ir atsistojo prie Marytės...![]()
Manau, kad visiškai nereikalinga ir stipriai silpninanti pavadėlį detalėRapolas rašė:... darausi iš AFW, bet dažniausiai naudoju mažą (kiek tik leidžia sąlygos) karabiną...
Labai tankint neapsimoka, daug lengviau nulūžta palenkusedmundaxx rašė:Sukant iš paprastos AFT skrutkes yra tikimybė per stipriai susukt? Na, taip susukt, jog sumažėtų vielos tvirtumas.
Galą, kuris bus rišamas prie pavadėlio norėčiau tankesniu sukimu susukt.
O galui prie voblerio pakanka kokių 8-10 apsukimų per 2cm?..
Xrapai, tu čia pats tokius suki? Menininkas, vienok... Tada aš savo suktų nerodysiuXrapas rašė:... kažkas tokio:
Tai čia tiesiog tavo rankos žvairos (Atsiprašau, jei ką. Aš nesišaipau, o lengvai pašiepiu. Prašau nepyktiRapolas rašė:patogumas pakeist voblerius ženkliai lenkia vadinamą "skrutkę", kurią atsukinėt ir užsukinėt- nzn, man tai "gimarojus" kažkoks...
Viskas čia sueina. Visada yra tikimybė užsirauti ant brokuoto segtuko ir ypač suktuko. Tai viena.Rapolas rašė:... segtukų irgi yra išlaikainčių ir virš 10kg gyvo:D svorio ir daugiau.
Taip kad, jei kalbėt, kad susilpnėja ryškiai sistema- tai man truputį nesueina galai...
Štai todėl, kai gaudau su paviršiniais dedu ilgą, min 30cm pavadį. Labai jau jos mazina ant paviršiaus.Rapolas rašė:..ne vieną trumpą stygą yra lydeka nurėžus (nzn, iš priekio gal ėmė).
Mažiems naudoju ultralaitinius gamyklinius ir jokios įtakos plūdrumui.Rapolas rašė:...suspenderiai (mažieji) iškarto pataptų skęstančiais, nu bet iš kitos pusės- kai kurie plaukiantys pasidarytų suspenderiais ;)
Aš turiu pateisinamą priežastį. Mano abejos rankos yra kairiosios.Rapolas rašė:...nu arabo tas sumaitots pavadys tai požiauriai atruod :D)
Drįstu teigt, kad pavadėlis, susuktas iš # 2 AFW vielos bus lengvesnis už bet kokį kitą su suktuku ir segtuku galuose.Rapolas rašė:...upėje man jie netinka, nes visi suspenderiai (mažieji) iškarto pataptų skęstančiais...