TrituruseMistrall rašė:gal zinot kur galima butu gyvai pakratyt sita kotuka Palms Transa TRGCII-69MH
TrituruseMistrall rašė:gal zinot kur galima butu gyvai pakratyt sita kotuka Palms Transa TRGCII-69MH
Teko tokį man turėti. Galios tokiems vobleriams turi jis pakankamai, bet tvičinti man su juo buvo nepatogu dėl jo ilgos rankenos. Manau yra daug geresnių kotų už tokia kaina, pvz. Abu Garcia Veritas.zyzi rašė:Kaip galvojat savgear bushwhacker xlnt 213 cm ilgio 10-30 uzmetimo akcija fast uzteks 8cm-12cm voblikam dauzyt,kaip orbitos duoreliu ir panasei ??
Pabandysi pamatysi:)zyzi rašė:seip man jo rankenai kaip tik prilipo nes patogi ir netrugdo musinetsumelavau ne 213 o 210cm ilgis,beto kaina kuria mokejau tai manau juokinga
perpus maziau nei abu
kas per klausimas.. negi su stikliniu twichinsi..mazylisxl rašė:toks klausimelis ar twicui tinka grafitinis kotas
Tai jis gali tvičint ir su mediniuGvidasG rašė:kas per klausimas.. negi su stikliniu twichinsi..mazylisxl rašė:toks klausimelis ar twicui tinka grafitinis kotas
spiningo akcija- tai yra jo ilinkis ir jis nera rodiklis su galimybem ismust masalus ir pan. kad galetum ismust masalus reik "standaus koto" jis turi rankoj jaustis kaip kuolas, ir taip sutampa kad daznai tokie spiningai ir buna fast ilinkio, o pigus spiningai neisgauna tokio stuburo ir ju buna moderatai arba slow, seip jai nori tvicui geru spiningu tai reik dairytis i japonus ir su tubular galunemAndBa rašė:...2,1 ML beastmaster'i su moderate akcija gaudant su tarkim bx minnow'ais ziuriu, kad neina man ju ismusti kaip reikiant. Tai speju busiu apsisoves su koto akcija ir reikes isigyti nauja spina su fast arba x-fast akcija arne ? Jei taip, tai kokie masalai yra naudojami gaudant moderate akcijos kotais ?