ar kas naudojate spiningaudami kvapus? maciau parduotuvej yra kavapu TRAPER "SPIN PAST" idomu ar jie veiksmingi?

as jau rasiau kazkur, kai amerikoj gaudziau amerikoniskas zuvis tais smirdanciais berkley gulp, tai kibo labai gerai, o va lietuviskos zuvys anuos kazkodel ignoruoja.MINDULE rašė:Na ash nieko tokio pats nenaudoju, bet per kelis paskutinius spiningavimus vandenyne pastebejau, kad ishkabinus guminuka ish zhuvies burnos, ir kai jis kraujuotas ar shiaip gleivemis aplipes, ji daug geriau griebia... Taip pat parduotuvese matau guminuku ishkarto ishmirkytu kazhkokiuose sultyse... pats jais gaudyti nebandzhiau, bet girdejau gerus atsiliepimus...
P.S.: vandenyne sukriukes neveikia... kolkas nieko nepavyko sugauti...
Matas rašė:Sveiki ;) Siandien Kauno bazeje zveju parduotuveje pastebejau toki purskula ant guminuku, vobleriu, mepsiuku lydekom gaudytiar sis purskulas pasiteisines kamnors?
labai idomu butu suzinoti is jusu ka jis su duoda su savo kvapu ;) lauksiu forume atsakymu
kazbekas rašė:jeigu tas purskalas prides pasitikejimo masalais - butinai pirk. Tikijimas dydis dalykas. Kuo daugiau naudingas gali but sis purskalas - neisivaizduoju.
amberiss rašė:Kazbekai tu turi gera jumoro jausma.Kai nekimba absoliuciai, ten kur tikrai yra zuvies.Tai gal ir pradedi burti.Manau kad plesrunam kvapai tai niekis,o del karpiu nesigincysiu.kazbekas rašė:jeigu tas purskalas prides pasitikejimo masalais - butinai pirk. Tikijimas dydis dalykas. Kuo daugiau naudingas gali but sis purskalas - neisivaizduoju.
senelis rašė:is savo ilgametes patirties galiu pasakyt,kad tie purskalai tai skirti tik mums,zvejams,o ne zuvims... Esu pirkes kazkokiu baisiniu smirdalu plesriai zuviai.tokiu baisiu,kad kai isbego kuprineje namuose,tai jau buvo mintis buta parduot...Tik kazin kas ar butu pirkesamberiss rašė:Kazbekai tu turi gera jumoro jausma.Kai nekimba absoliuciai, ten kur tikrai yra zuvies.Tai gal ir pradedi burti.Manau kad plesrunam kvapai tai niekis,o del karpiu nesigincysiu.kazbekas rašė:jeigu tas purskalas prides pasitikejimo masalais - butinai pirk. Tikijimas dydis dalykas. Kuo daugiau naudingas gali but sis purskalas - neisivaizduoju.
Smardindavau jais guminukus ir porplonines zuvytes,bet jei budavo juodas nekibimas,tai tie smirdalai padedavo kaip numireliui klizma... Dabar kartais pakvepinu sensaso bimbix'ais ar aromix"ais kukuruzus ar sliekus ,gaudydamas balta zuvi,bet pastebejau,kad kai kimba .tai kimba be jokiu kvepinimu,o jei nejimba,tai kvepink nors ir armani aqua de gio - nejama ir vsio... Karpistai gal paneigs mano mintis,nes jie dipina,kvepina ir tiki tais kvapais... Cia tik mano subjektyvi nuomone,kuri nelabai turetu patikt kvapu pardavejams
Skumbrotas rašė:Nieko jūs nesuprantat, blinTAIS KVAPAIS TURI KVĖPINTIS PATS ŽVEJYS, o ne sliekus
Jie žuvims ir taip kvepia, o vot dažnas žvejys smirda šunim, ir tuo savo kvapu pasmardina masalus
![]()
senelis rašė:Shunim kai zvejas smirdzh tai dar nieko,bet paprastai zvejys smirdi degtine,st.georgu ir silke.... bet jei jama,tai zuvims nesvarbu! netgi patinka tie kvapaiSkumbrotas rašė:Nieko jūs nesuprantat, blinTAIS KVAPAIS TURI KVĖPINTIS PATS ŽVEJYS, o ne sliekus
Jie žuvims ir taip kvepia, o vot dažnas žvejys smirda šunim, ir tuo savo kvapu pasmardina masalus
![]()
Skumbrotas rašė:Tai aš šunim apibendrintai pasakiau, kad nevardyt visą aibę vyriškų smarvių rušių![]()
amberiss rašė:Nu smagiai pasijuokiau!!!!!O mano zmona sako kad mano pasatukas zuvim smirdi.Man tai turetu kvepeti bet as nieko neuzuodziu.Matyt kazkur uosles receptoriai prisiblokavo
jei Klaipedoj ieskai, yra Dumpiu parduotuvelej, kaina apie 20lt. Kibs geriau tikrai.ciapajavas rašė:o sito triggerio parduotuvese, neskaitant internetines prekybos buna pirkti?
tikrai nebus blogiau po ar pries sezona visa iranga pertepti, nera labai brangus. visgi nevisada svariom rankom ciupineju masalus. gal bent jau is tos puses i nauda paziuresiu :D o jei kibs geriau tai isvis fantastika bus.
kaip pirstu i aki, dekui!henyte rašė:jei Klaipedoj ieskai, yra Dumpiu parduotuvelej, kaina apie 20lt. Kibs geriau tikrai.ciapajavas rašė:o sito triggerio parduotuvese, neskaitant internetines prekybos buna pirkti?
tikrai nebus blogiau po ar pries sezona visa iranga pertepti, nera labai brangus. visgi nevisada svariom rankom ciupineju masalus. gal bent jau is tos puses i nauda paziuresiu :D o jei kibs geriau tai isvis fantastika bus.
ciapajavas rašė:na ir tikiuos dar vienas, paskutinis klausimas sia tema: jeigu as labiau orientuotas i lydeku gaudyma, koki trigerio varianta rinktis: eserini ar starkini?
starkiu galima sakyt isvis negaudau. puslapyje raso kad jis starkiam, bet puikiai tinka ir lydekom. tai gal tas eserinis irgi, kaip ir eseriams taip ir lydekoms puikiai tinka? :D eseriu pagaudyt tai dazniau tenka. ar as neteisingai mastau? kasnors kardinaliai skiriasi tarp kvapu eseriui ir starkiui/lydekai?
ciapajavas rašė:o kaip tada tos "valgomos" gumos - keitechai, reinsai? ko tada jas zmones perka?
pagaudziau ant trigerio si rudeni, nezinau ar padejo ar ne. jei tose vietose buvo lydeka tai ir kibo. daugiau matyt del rudens, ne del trigerio.