biski neikertu, kokia prasme tas nedideles sumas paiminet, kai prekes neturi, o paskui grazint. juk uz pavedimus bankelis mokescius ima....
Lietuvos meškeriotojų sąjungos narys
As ir is zuklio pirkau, paeme pinigus, po to laukiu siuntinio o jo nera, parasiau pasirodo kad vienos prekes neturi ir net nesiteikia pranesti, tai po to pakeiciau kita, bet nervina kad pats turi rasineti kodel siuntinio nera ir panasiai.auriux rašė:Man ne karta ir su zuklys.lt yra teke tureti tokiu problemu kad prekes neturi o pinigus pasiima. Tik kaip paklausi tada pasako jog jos neturime sandeli tai pinigus grazindavo
aš tai pirmiausia prieš užsakant visą sarašą surašau norimų prekių ir nusiunčiu jiems laišką. Paskuia trašo ar viską turi ar ne. Va tada ir darai užsakymą. Nei karto nėra kilę problemų. Ir žinoma nuolaidų reikai nepamiršti prašyti, visada suteikiaubuntu rašė:nu chebra nestumkit ant zuklys.lt, viskas ten ok. Uzsakai ir lauki saskaitos, o kai siuncia saskaita paraso ko neturi ir jei nenori tai nemoki... Arba gali palaukt kol tures. Uzsakinejau is ju tikrai ne karta ir viskas ok, tik dazniausiai kazko neturi, bet ispeja apie tai.
As taip pat pries perkant paklausiu ju ar jie tebeturi tai ko man reikia ir kai gaunu atsakyma, tik tada uzsakineju. Ir taip is visu Lietuvos e-parduotuviu. Jokiu nesusipratimu nebebunaemsas rašė:aš tai pirmiausia prieš užsakant visą sarašą surašau norimų prekių ir nusiunčiu jiems laišką. Paskuia trašo ar viską turi ar ne. Va tada ir darai užsakymą. Nei karto nėra kilę problemų. Ir žinoma nuolaidų reikai nepamiršti prašyti, visada suteikiaubuntu rašė:nu chebra nestumkit ant zuklys.lt, viskas ten ok. Uzsakai ir lauki saskaitos, o kai siuncia saskaita paraso ko neturi ir jei nenori tai nemoki... Arba gali palaukt kol tures. Uzsakinejau is ju tikrai ne karta ir viskas ok, tik dazniausiai kazko neturi, bet ispeja apie tai.
Patikėk būna,RoBass rašė:As taip pat pries perkant paklausiu ju ar jie tebeturi tai ko man reikia ir kai gaunu atsakyma, tik tada uzsakineju. Ir taip is visu Lietuvos e-parduotuviu. Jokiu nesusipratimu nebebuna
spėju kad apie zvejys.lt kalbiRastaMan rašė:Jei ką tai čia ne apie "žuklys", bet apie tikrai visiem gerai žinomą LT internetinę parduotuvę. Kurį laiką nutylėsiu jos pavadinimą nes vistik planuose yra rimtesnis pirkimas (pinigų atžvilgiu) ir už šį "nesusipratimą" pažadėjo neblogą nuolaidą, bet jei scenarijus pasikartos, tai antireklamą paskleisiu su visomis smulkmenomis
Aš nežinau kokiu ilgiu buna, nes kaip jau rašiau nesu ju net mates pirkime.Diver rašė:o kokio ilgio pageidauji?
Gali čia pasiskaitytMūza rašė:Sveiki visi , ketinu uzsisakyti rite is ebay.com kur bendrai kaina su siuntimu gaunasi apie 340 lt, ar man kazkokius pvm mokescius muitine pritaikys ar ne ? gal galit kas apsviest?
Tai praktiskai neapsimoka ir siustis ka... Kaip pavyzdys nasci ritele 105 $ + 12$ siuntimas = 117$ (304 lt) + PVM (64 lt) + 30 lt ismuitinimo mokestis = 398 lt na gal siek tiek ir sutaupai , 50 lt varganus kokius , bet jeigu dar gausi velniai zino kokia ta rite tai isvis....Rapolas rašė:Gali čia pasiskaitytMūza rašė:Sveiki visi , ketinu uzsisakyti rite is ebay.com kur bendrai kaina su siuntimu gaunasi apie 340 lt, ar man kazkokius pvm mokescius muitine pritaikys ar ne ? gal galit kas apsviest?
http://taupau.perkuinternete.lt/mokesciai-muitai-pvm