Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #575429   vava
 18 Bir 2014 07:20
biski neikertu, kokia prasme tas nedideles sumas paiminet, kai prekes neturi, o paskui grazint. juk uz pavedimus bankelis mokescius ima....
 #575436   Sokratas
 18 Bir 2014 08:43
kas čia žino juos... arba tikisi prekę gaut ir tada išsiųst pirkėjui, arba nespėja susitvarkyti savo puslapio, kad parodyt tiksliai ką turi, ko neturi...
Bent jau aš kai užsakinėjau, visų prekių turėjo, net yra nurodyti vienetai, kiek jų likę sandėlį pas zvejys.lt, o kai reik išsiųst, pasirodo, ne visko yra...
 #575538   noksas
 18 Bir 2014 19:57
auriux rašė:Man ne karta ir su zuklys.lt yra teke tureti tokiu problemu kad prekes neturi o pinigus pasiima. Tik kaip paklausi tada pasako jog jos neturime sandeli tai pinigus grazindavo ;-var-var.
As ir is zuklio pirkau, paeme pinigus, po to laukiu siuntinio o jo nera, parasiau pasirodo kad vienos prekes neturi ir net nesiteikia pranesti, tai po to pakeiciau kita, bet nervina kad pats turi rasineti kodel siuntinio nera ir panasiai.
 #575544   kokonas
 18 Bir 2014 20:28
Kolegos viska perkate ish http://www.aliexpress.com/ ir kitu china pardzhiu

atsiuncia per 2-4 savaites. shitos musu internetines LT zhukles pardes irgi ish ten ima tik kainos 2-3 kartus didesnes. reikia ir jiems gyventi ;)
vala ish ten pirkau ir pint air mono kainos geros kokybe neskundzhiu.
vobleriu ish kinu neimkite totalus hsudas ishbandzhiau 80 vnt :) tiek buvau pirkes :)
blizges kaip kazhka smineji ish 8 1 gera :) kitos nedirba ;)
guminukai atitinka musu relaxa. viskas su jais gerai ;)
skambuciai koteliai irgi kainos china kokybe chin ta spats ka pas mus
yra richiu i kainas reik zhiureti ir ka rasho, pirkai karpine dugnginei nesiskundzhiu mokejau 40 lt :) su baitruneriu
atminkite kas kinijoj euzh 1 dolca ta si rpa smus uzh 1 dolca :) jei norit ekokybes ten uzh 1 zalia kokybe sner :) riek zhiuret brangiau ;) bet shuduku galima nusipirtki daug pigiau nei pas mus.
www.sportdirect.com irgi yra zhukle sprekiu tik siuntimas nuo 40 lt. tad reikia kooperuotis :)
 #575856   alkanas
 20 Bir 2014 06:25
Aliexpres ziurejau seniau ir neradau ka ten pirkt, bicas va susigunde, nusipirko 3 lyg voblas, nedirba, sauja gumos su lapeliu, nedirba ir kazkokios "valgomos" gumos, nu mano dantim neikandama, kvapo biski turi, vandeny pabala
 #575878   emsas
 20 Bir 2014 08:43
ubuntu rašė:nu chebra nestumkit ant zuklys.lt, viskas ten ok. Uzsakai ir lauki saskaitos, o kai siuncia saskaita paraso ko neturi ir jei nenori tai nemoki... Arba gali palaukt kol tures. Uzsakinejau is ju tikrai ne karta ir viskas ok, tik dazniausiai kazko neturi, bet ispeja apie tai.
aš tai pirmiausia prieš užsakant visą sarašą surašau norimų prekių ir nusiunčiu jiems laišką. Paskuia trašo ar viską turi ar ne. Va tada ir darai užsakymą. Nei karto nėra kilę problemų. Ir žinoma nuolaidų reikai nepamiršti prašyti, visada suteikia :)
 #575897   RoBass
 20 Bir 2014 10:14
emsas rašė:
ubuntu rašė:nu chebra nestumkit ant zuklys.lt, viskas ten ok. Uzsakai ir lauki saskaitos, o kai siuncia saskaita paraso ko neturi ir jei nenori tai nemoki... Arba gali palaukt kol tures. Uzsakinejau is ju tikrai ne karta ir viskas ok, tik dazniausiai kazko neturi, bet ispeja apie tai.
aš tai pirmiausia prieš užsakant visą sarašą surašau norimų prekių ir nusiunčiu jiems laišką. Paskuia trašo ar viską turi ar ne. Va tada ir darai užsakymą. Nei karto nėra kilę problemų. Ir žinoma nuolaidų reikai nepamiršti prašyti, visada suteikia :)
As taip pat pries perkant paklausiu ju ar jie tebeturi tai ko man reikia ir kai gaunu atsakyma, tik tada uzsakineju. Ir taip is visu Lietuvos e-parduotuviu. Jokiu nesusipratimu nebebuna :!:
 #576020   noksas
 20 Bir 2014 20:54
As sakau uzsakiau, atrase kad viska turi ir atsiunte saskaita, o po to pasirodo kad neturejo ir palaukus turejau pats kreiptis kodel negaunu prekiu, todel jei patys suklydo ir net nesiteikia pranesti tai nelabai jau prideda gero vaizdo. Juk jie padare klaida tai turejo patys susisiekti o ne as turiu ju ieskoti. Gal cia tik ta karta, bet sakau kaip buvo...
 #576022   auriux
 20 Bir 2014 21:04
as paskutini karta kaip sakiausi tai vis sakydavo kad preke turime bet kaip po savaitgalio tai tipo apverstas sandelis ir taip visa savaite sake '''bum paskui nebeistvere kantrybe tai paprasiau pinigu :-ug
 #576027   RastaMan
 20 Bir 2014 21:42
RoBass rašė:As taip pat pries perkant paklausiu ju ar jie tebeturi tai ko man reikia ir kai gaunu atsakyma, tik tada uzsakineju. Ir taip is visu Lietuvos e-parduotuviu. Jokiu nesusipratimu nebebuna :!:
Patikėk būna,
sugalvojau ko man reikia, prieš darant užsakymą parašiau ar turite sandėly, kad nereikėtų belekiek laukti, gavau atsakymą, kad viskas yra vietoje tik sumokėk pinigus ir viskas bus išsiųsta.
Na ką sumokėjau ir ką galvoji - gaunu laišką jog ko aš noriu nėra :-ug , atsiuntė sąrašą iš ko galiu rinktis "pakaitalą" savo užsakymui. Aišku ten nieko net panašaus nebuvo ko man reikėjo... paskambinau, sakau što za fig...ia, patikino jog už savaitės gaus. Ok laukiu. Praėjo savaitė, gaunu laišką (turbūt jau ir taip aišku jog kažko nėra :-D ) ir priedas "gal galim išsiust tai ką turim su "pakeitimais"? Beje kai skaičiau šį laišką jau buvo atėjęs dar vienas "jūsų užsakymas išsiųstas jums" :-D :-D Ir gavau ne visai tą ką užsakiau ir ką norėjau ;-var-var.
 #576068   RoBass
 21 Bir 2014 09:15
Bet tai nesamone pilna,uzsakai viena,gauni kita. Man dar taip nera buve, pries uzsakant paklausdavau ju ar viska turi, jei taip, tai tada darydavau uzsakyma ir litus apmokedavau.
 #576156   RastaMan
 21 Bir 2014 22:23
Jei ką tai čia ne apie "žuklys", bet apie tikrai visiem gerai žinomą LT internetinę parduotuvę. Kurį laiką nutylėsiu jos pavadinimą nes vistik planuose yra rimtesnis pirkimas (pinigų atžvilgiu) ir už šį "nesusipratimą" pažadėjo neblogą nuolaidą -:kiwl, bet jei scenarijus pasikartos, tai antireklamą paskleisiu su visomis smulkmenomis :-D
 #576303   emsas
 23 Bir 2014 10:11
RastaMan rašė:Jei ką tai čia ne apie "žuklys", bet apie tikrai visiem gerai žinomą LT internetinę parduotuvę. Kurį laiką nutylėsiu jos pavadinimą nes vistik planuose yra rimtesnis pirkimas (pinigų atžvilgiu) ir už šį "nesusipratimą" pažadėjo neblogą nuolaidą -:kiwl, bet jei scenarijus pasikartos, tai antireklamą paskleisiu su visomis smulkmenomis :-D
spėju kad apie zvejys.lt kalbi
 #579680   Antas
 09 Lie 2014 10:53
Ieškau kolegų, kurie kaip ir aš norėtų apsipirkti tinklalapyje http://www.sportsdirect.com/. Visi žino, kad kas nuo karto ten būną gerų akcijų, tik siuntimas vienam į Lietuvą yra brangokas. Jei kas nori galim kooperuotis, siuntimas dalinamas į lygias dalis. Standartinis siuntimas 10 svarų - 44 lt, kuris gali kisti nuo bendros masės ar didelių gabaritų. Veiksmas Vilniuje.

Norintis rašyti į p.m.
 #580829   nekitoksiras
 16 Lie 2014 06:20
Sveiki.Gal galetumet patart kur galima rast isigyt ilga graibšta.Kiek ieškojau e-parduotuvese,neteko rasti.Ilgas ,tai kaip naudoja pavyzdžiui Korsakas.Megstu zvejoti upese 6m.bolonine,tai toks man labai pagelbetu.Ačiū jei kas nors galesit ptart.
 #586420   Mūza
 28 Rgp 2014 12:55
Sveiki visi , ketinu uzsisakyti rite is ebay.com kur bendrai kaina su siuntimu gaunasi apie 340 lt, ar man kazkokius pvm mokescius muitine pritaikys ar ne ? gal galit kas apsviest?
 #586427   Mūza
 28 Rgp 2014 13:19
Rapolas rašė:
Mūza rašė:Sveiki visi , ketinu uzsisakyti rite is ebay.com kur bendrai kaina su siuntimu gaunasi apie 340 lt, ar man kazkokius pvm mokescius muitine pritaikys ar ne ? gal galit kas apsviest?
Gali čia pasiskaityt :-D
http://taupau.perkuinternete.lt/mokesciai-muitai-pvm
Tai praktiskai neapsimoka ir siustis ka... Kaip pavyzdys nasci ritele 105 $ + 12$ siuntimas = 117$ (304 lt) + PVM (64 lt) + 30 lt ismuitinimo mokestis = 398 lt na gal siek tiek ir sutaupai , 50 lt varganus kokius , bet jeigu dar gausi velniai zino kokia ta rite tai isvis....
 #586428   Rapolas
 28 Rgp 2014 13:26
Galbūt ,na verta siųstis tai ,ko pas mus su žiburiu negausi, o ką galima gaut pas mus ,tai jau reikia pasiskaičiuot ,ar verta siųstis.
Aš anksčiau daug ką iš Cabelas'o siųsdavaus ,dabar jau pasižiūriu ,ar pas mus nėra tų pačių prekių parduotuvėse ,o jai dar ir pačiupinėt gali ,tai net kalbų nėr :-D
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 46
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis