Susivyniok i "maistine" plevele
*plona
*skaidri
*gerai priglunda

*plona
*skaidri
*gerai priglunda
Create your fishing style
O man kaip tik patogiau nebūna. Čia aišku įpročio dalykas, kuris atsirandą per laiką... Laikau prie krūtinės kairioj kišenėj, kai reikia išsitrauki patempi už šniūro ir po to visai nebijai, kad išslydus iš šlapių rankų iškris balon ar bebro olonEvaldas Z rašė: o kabint ant kaklo telefa, kuri paskui vistiek i kisene dedi, tai nematau tikslo. Nebent jau esi paskandines koki
Dar meginai? as irgi ieskau kazko panasaus.blight rašė: bet va vienas (40-comis) šapalas stipriau pasimuistė ir išsiplėšė su kraujaisPanašu teks atsisakyt jo šapalams
![]()
Kai iš rankų išsprūs sezono žuvis (kaip man praeitais metais sezono upėtakis), tai ir gult neisi be tinkliukoblight rašė:...Tinkliuką tampytis nepatogu
Man prieš porą metų taip jau išsprūdo sezono lydekaRastaMan rašė:Kai iš rankų išsprūs sezono žuvis (kaip man praeitais metais sezono upėtakis), tai ir gult neisi be tinkliuko
Tai ir pradejau galvoti ko man reik,kaip apie 2kg sapala lenkiausi paimti padare ate su visu vobleriuRastaMan rašė:Kai iš rankų išsprūs sezono žuvis (kaip man praeitais metais sezono upėtakis), tai ir gult neisi be tinkliukoblight rašė:...Tinkliuką tampytis nepatogu
Nu tai laiko... bet kol šapalas stipriau nepasimuisto...scape12 rašė: Bet keista,kad lip gripas nelaiko,atrodo kietos lupos sapalo.
Deja, bet tik sapalas siu metu didziausias. Visa kita seni laimikiai laikyti lip gripuKairys rašė:Iusegun, seniai matytas,bet pagal laimikius sprendžiu, kad viskas klojasi puikiai.
ieskojau kompaktisko, bet ne mini, nes visos zvejybos tuo metu vykdavo nuo kranto ant savu kojyciu.scape12 rašė:O kaip tie kur iskart su svarstiklemis? Ar per daug cia sapalioju. Pirkt kaip pas jus ir nesukti galvos.
Truputį "neįteminam", nu bet ką dabarscape12 rašė:Blight is kur siunties?
As niekada nebuvau susimastes apie poreiki tokio daikto, dabar cia diskusija apie tuos lip grip'us uzvirus, tai pasinaudodamas proga paklausiu - kokia pagrindine paskirtis? Saugiai prilaikyt zuvi kol pilnai atsiduria krante? Kodel yra patogiau/geriau negu tiesiog prisivedus prie saves uz sprando istraukti? Gali buti naudojamas kaip kukanas ar cia labiau pacio veiksmo/traukimo metu panaudojamas?Ce5ar rašė:Jei kas dar planuoja siustis lip gripper'ius, tai brukstelkit, prisideciau.
As sestadieni lydeka traukdamas ant sapalinio voblerio daugiau kabliu sau ikabinau, nei dantytoji...shelwius rašė:Matai, Vatko, kartais labai nepatogu paimt šapalo ranka, ypač kai kabliai tabaluojas nepatogiai, jau esu pas daktarą varęs ownerių ištraukt...
Nu bandau isivaizduoti kaip kabliukai gali trukdyti isimint zuvi... cia kai nepataiko sapalas ir buna kazkur zaptu pavirsiuj?shelwius rašė:Matai, Vatko, kartais labai nepatogu paimt šapalo ranka, ypač kai kabliai tabaluojas nepatogiai, jau esu pas daktarą varęs ownerių ištraukt...