Kalbininkas rugštelejablonskisRapolas rašė:Čia 'tipo' skirta žvejams, kurių darbovietės yra autoservisai, audito ir buhalterių kompanijos ir etc.Kairys rašė:... balansavimui ...

Kas nežvejoja, tas nepagauna :)
Kalbininkas rugštelejablonskisRapolas rašė:Čia 'tipo' skirta žvejams, kurių darbovietės yra autoservisai, audito ir buhalterių kompanijos ir etc.Kairys rašė:... balansavimui ...
Na šiaip, norėjau padabot kaip kruopščiai tau gaunasi užliet siūlus. Kai lieji, kotelį pastoviai suki? turi gal stanoką pasidaręs kokį? Mačiau ruselių kažkada pasigamintą. Vis neprisiruošiu pabandyt. Bet jaučiu, kad man taip dailiai nesigausEvaldas Z rašė:neturiu dabar po ranka spino, tai macro nenufotkinsiu. galiu iskirpt ir isdidint is esamos fotkes pabandyt. o ka nori iziuret ?
stanoko neturiu kolkas, tai teko mazint lako kieki iki protingo minimumo, nes rankom ilgai nepasukinesiVitolis rašė:Na šiaip, norėjau padabot kaip kruopščiai tau gaunasi užliet siūlus. Kai lieji, kotelį pastoviai suki? turi gal stanoką pasidaręs kokį?
taip, nuslifuoji iki norimo storio, lankstumo.looking4snow rašė:O ka reiskia nuploninta virsunele? Pereinama su svitriniu ar kaip?
taip, viskas rankom. buna, kad uzlipa, bet atsuki atgal apviju neatleides i fsio. ir siulas pas mane kiek storesnis. be to, su pusmetriniu kotuku lengviau tvarkytis nei su dvimetriniu.shelwius rašė:Siūlus irgi iš rankos suki ?
net nezinau tiksliai, pas siuveja pora spulkiu man patikusiu spalvu nufyrinau. struktura kaip susuktos virveles, storis is akies ~0.25, slidus, be pukeliu ir labai tvirtas.giedriuzzz rašė:O kokį siūlą naudojat jūs?
Kuom nudažyt mikrodžiginio viršūnėlę?Evaldas Z rašė:buvo dazytas raudonai. dabar liko tik slifuotas.