Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #168818   expas
 28 Sau 2010 00:02
To Tadunce,

Pirmam linke supratau kad ten galima pasirinkti:
1. 5vnt (Pike/Muskie size) uz $3.79
2. 10vnt uz $3.29
3. 50vnt uz $9.99

Antrame linke raso kad yra 72vnt. O dydi jau pats renkiesi.

Reziume "per" reiskia kieki.
Jei klystu prasau pataisyti.
 #168872   henyte
 28 Sau 2010 10:50
Uz 150-200 lt,nelabai ir verta tiketis gauti tikra iphone :lol: ,man pvz reikalingas telefonas su 2 sim,kinietiskos "replikos" Lietuvoj tokiom kainom kaip pas kiniecius neteko matyt,musiskiai uzsideda maziausiai 100% "navaro",nusipirkciau "normalios" firmos tlf,bet kol kas Samsungas neleidzia modeliu su 2 sim ir GPS,Nokia siais metais lyg ir zadejo kazka panasaus isleist,o man telefonas be GPS ir WiFi netelefonas,tai uztat ir nesinori moket 500 lt vien uz dvi korteles,na,o kinietiskas uz 50-80 $ kitas reikalas,galima ir pasizaist,tik klausimas ar tas zaislas nors puse metu islaiko...
 #168883   Wytux
 28 Sau 2010 11:23
Bendradarbis parsiveze kitaiska Nokia su dviem sim, bet dar neisbande, tai nezinau atsiliepimu. modelio nepamenu ir nezinau del tu visu wifi. man telefonas reikalingas kad paskambint, zinute parasyt, laika pasiziuret ir kad ryte budylnikas kambintu :)
 #169016   Vytautus
 28 Sau 2010 17:24
Laikyt tai laiko tie kinietiski, tik savo funkcijas nelabai atlieka. Aisku paskambint, parasyt sms galima, bet apie failu formatu tinkamuma daznai megsta pameluot ir daug letesni. Sugedus softui, ar norint ka nors naujo idiegt nelabai kas pades tokiam "noname" telefonui. Su kitais telefonais (nokia, SE ir t.t) suderinamumu irgi nepasizymi :grin:
 #169074   expas
 28 Sau 2010 21:20
Kartais nesuprantu. Kodel zmones peikia kinietiskus telefus. Dabar siuncia (bet uztruko) iphone clona uz 105lt. Uz tokia kaina ka nupirktumete is orginaliu telefonu? O nupirktumete sena 1.5-2m senumo ir neipatinga kazkuo. Tad kiekvienas perka pagal kisene ar norus :)
 #169078   savas
 28 Sau 2010 21:32
expas rašė:
"per" reiskia per. Pvz: lietuviskai - 100km per valanda, angliskai - 100km per hour. :-D
A cia reiskia per siuloma vieneta, tipo maziau nein. Turbut taip.
 #169102   orangitto
 28 Sau 2010 22:51
expas na kad ir samsungas d900 jis labai senas turiu nuo atsiradimo lietuvoj dar tevas nupirko jam jau gal kokie 4-5 metai jis kainuoja nuo 50 iki 100lt. turi 3mpx kamera atkuria vaizdo ir garso failus taip pat atidaro ofiso dokumentus :)
tai kuom jis prastesnis uz tuos klonus? nebent ekrano dydziu kad mazas ir 1 sim korta visa kita turi (nes nei wifi nei touch screenas pas juos normaliai neveikia, juolab net vietoj gps buna uzrasyta gprs :))) ai baigiu apie tuos telefonus tema ne ta kad pliurpt ne i tema ::hai-bai
 #169132   sonca
 29 Sau 2010 08:38
savas rašė:
expas rašė:
"per" reiskia per. Pvz: lietuviskai - 100km per valanda, angliskai - 100km per hour. :-D
A cia reiskia per siuloma vieneta, tipo maziau nein. Turbut taip.
Price per unit reiškia kaina už vienetą. Ten juk parašyta per 72, kitoj nuorodoj available: per5, per 10, per 15, tai yra kainą už 5vnt, už10vnt ir t.t.
 #171275   expas
 07 Vas 2010 12:58
Na reikia uzbaigti savo pasakota istorija :)
Na skambinejau visais imanomais numeriais i lietuvos pasta. Galu gale vienas numeris pasiteisino 239 8321 (visa diena skambinejant, viena karta atsiliepe). Tai va, moteriske pasake kad mano siuntinys jau savaite laiko yra mano paste (man priskirtam), nors as jokio lapuko neturiu. Nuejes i pasta, teko truputi palaukti (10min) kol atrado siuntini. Uz ji paprase 30Lt sumoketi mokescius (15mokestis valstybei, 15lt mokestis lietuvos pastui uz tarpininkavima). Nors lietuvos pastas lb prastai dirbo. O kas idomiausia kad prekes verte buvo 78Lt o mokesciai plius 30lt. Vos ne dvigubai gavosi :D

p.s. Praejus savaitei po prekes pasiemimo, gavau laiska kad gavau siuntini, kuri atsiemes jau buvau :) Kazkokia bezabraze :)
 #171279   Wytux
 07 Vas 2010 14:01
Tai nueik dar karta ir pareikalauk :) o jei neduoz, tai prasyk kompensacijos :)
 #171287   BenasS
 07 Vas 2010 15:46
Vo cia gera mintis :twisted: :grin:
O seip ir man siandien is ebay parvaziavo siuntinukas tik kad ten buvo mini poperiai tai pardavejas juos buvo i laiska idejas :cool:
Bet tai as dabar esu daug ko uzsisakes ,laukiu kol atvaziuos. Tai tipo atsiimant preke man dar 15 Lt reiks moket? :evil:
kada cia istatyma lohai ivede?
 #171288   Skumbrotas
 07 Vas 2010 15:47
expas rašė:p.s. Praejus savaitei po prekes pasiemimo, gavau laiska kad gavau siuntini, kuri atsiemes jau buvau :) Kazkokia bezabraze :)
Šitoks LT pašto fenomenas egzistuoja visur :-D Darbe gaunam dažnai banderoles su visokiom smulkmenom, pavyzdžiais ir pnš. Kai ateina lapukas tuoj užsuku į pašto skyrių atsiimti - ir visad išgirstu burbėjimą, kad kodėl tiek ilgai neatsiimam, kad jau ir sekantį pakartotinį pranešimą išsiuntė, ir t.t. Pašto skyrius yra už 100m nuo įmonės vartų :!: :-D Negi tie pranešimai keliauja per Vilnių :?: :twisted: :-D
 #171292   Skridžas
 07 Vas 2010 16:15
obsidian rašė:Vo cia gera mintis :twisted: :grin:
O seip ir man siandien is ebay parvaziavo siuntinukas tik kad ten buvo mini poperiai tai pardavejas juos buvo i laiska idejas :cool:
Bet tai as dabar esu daug ko uzsisakes ,laukiu kol atvaziuos. Tai tipo atsiimant preke man dar 15 Lt reiks moket? :evil:
kada cia istatyma lohai ivede?
Nu neturėtu reikti mokėty jaigu prekės iš europos arba iš trečiuju šaliu neviršyjia 75 lt :grin:

Vakaar iš UK pasiemiau siuntinukia atėjio per nepilna savaitė,sakičiau manio paštas operatyviai dirba nusipirkau Ebay, pirmadieni o vakaar jau yra tey per 5 dienas labai greytai,ir vakar pastas dar atnesė lapeli,ir iki pietu spėjau pasimti..Tai jokiu mokesciu nebuvio ir negali buti nes aš už pašto išlaidas jau esiu sumokėjes pardavėjui :)
 #171321   expas
 07 Vas 2010 20:17
Na pastui reikia moketi 14.25lt (uz tarpininkavima) tada kai tau muitinine (ppc) priskaiciuoja mokesciu. Jei nepriskaiciuoja, tada nereikia moketi. Na o kada reikia moketi mokescius visi zinome ir jau daug diskusiju buvo :)

http://www.post.lt/lt/index.html?id=715 treciame stulpelyje rasome apie si mokesti :)
 #171813   blight
 09 Vas 2010 20:42
Skumbrotas rašė:Šitoks LT pašto fenomenas egzistuoja visur :-D
Per šitą fenomeną mano siuntinys būtų iškeliavęs atgal į užpelkę, jei nebūčiau sugalvojęs paskutinę dieną nueit paštan ieškot :evil:
 #172266   BenasS
 11 Vas 2010 15:26
Nu va parejo mano lucky craft is japonijos :grin: Viskas tvarkoj. Per 9 dienas parejo. Pirkau is ebay
 #172311   mcdee
 11 Vas 2010 18:46
Ignelis rašė:prisireike man shito daigto... http://cgi.ebay.com/DAIWA-Team-Daiwa-Be ... 1c1002003e
kaina juokingai mazha, 19GP tai kiek jis man kainuotu kai atkeliautu i namus..? :? niekad ish uzhsienio tinklapiu nko neuzhsisakinejau... ;-)
Priklauso uz kiek paimsi, nes aukcionas dar nesibaiges, tai kaina gali dar pakilt. Be to tai bus sunkus daiktas, ir aprasyme maciau, kad uz siuntima i Italija apie 30 paundu, ta irgi pridek ir gausi kaina (30+19 kuri kils=49GBP)
 #172319   Ignelis
 11 Vas 2010 19:06
tokiu atveju nelabai ir apsimoka... ;-) jo svoris 2,5kg. ta kaina 30GP laikyti kaip etalona ir nesitiket kad kasnors galetu atsiusti na tarkim uzh 10 ar isviso nemokamai..? :lol:
 #172384   Antas
 12 Vas 2010 09:21
pasiklausk pas pardaveja, uz kiek jis atsius tau i Lietuva. Atsako visada, arba kad nesiuncia arba kaina bus padori.
 #172392   Agis
 12 Vas 2010 09:35
Igneli, parsisiūsk iš čia :-D
http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=19775
jei parduotuvėje 200 nenori mokėti :lol:
Kai dar nebuvo tokio aktyvumo jūrinei žūklei, pasiėmiau už 120.Žinoma tik varžtelius teikia pakeisti į nerūdijančio plieno ir galėsi žvejoti ten kur nori, o ne ten, kur airio mėgiamą stovelį insmeigsi :lol: ir sprandą ma-iau skaudės nuo užverstos aukštyn galvos :-D
 #172478   Ignelis
 12 Vas 2010 16:27
o ju pakrypimo kampas reguliuojasi ar jau koki turi toki..? :roll: nes kartais reik daug kartais maziau.., nereiktu man isviso to stovo, bet jau audziu minti greit pradet pirmas zhvejybas nuo kranto o su kuoliukais savo tj tik i pashala pabaksnot tegaleciau... :mėlynvarla i to stovo komplektacija ieina kox maishas gabenimui? kox jo svoris :roll: neparashyta nuorodoje... :-niak'
 #172525   ErikaZ
 12 Vas 2010 21:07
Is kokios e-parduotuves, uzsienio, dabar galima butu nusipirkit ir parsisiusti echolota pigiau? gal kas siuntetes neseniai? (del matavimo, pedos ar metrai, nera skirtumo)
 #172759   Skridžas
 15 Vas 2010 09:29
Kadanagi pavasaris ne už kalniu nusprendžiau papilditi karmuyškiu ...Ebay vino pardavėjio užklasuiau kiek man kainuos jis pasakė kad parašyta,na pas ji parašyta UK siuntimas tay aš nusprendžiau kad tiek man ir kainuos ir pradėjau rinktis (tiesa po 3 dienu nuo susirašinėjimo) Kol rinkausi jis 5 rušis jis man sugrudio i 2 invoisius ir su labai didelai transporto kaštais,paklausiu jo kodėl tayip yra ir ar negali normalaus invoisao atsiuti jis paskė kad negali ir siulė apmokėty o pibnigus permokėtus gražins,kagi nusprendes pasitikėty taip ir padariau transportas gavosi 5,98 svaru,ir kagi neužilgio gauniu laiškeli iš paypal (per paypal aš mokiu viza virtuon seb banko) kad man bus gražinta iš pardavėjio 4,44 svario,tiklaisu kad jis padarė gražinima,ir nustatyta suma bus pervesta i manio visa virtuon...Tai va laukiu jau 4 dienas ir gaalvojiu kur pasidėjio manio pinigai,pirma mintis kad SEB bankas atmetė manbio pinigėliu ieinančius i šia kortele...
 #172761   mcdee
 15 Vas 2010 09:52
Jeigu grazino ir paypal'e matosi, tai neuzilgo pamatysi ir savo Virtuon saskaitoj, duok SEB'ui sventes svest :-D
 #172762   Tadunce
 15 Vas 2010 09:56
jop, ten kartais viskas vyksta laaaabai letais tempais,,
Paskutine preke man issiunte tik po geros savaites nuo pirkimo, jau buvau sunerimes :v-ar
 #172764   Skridžas
 15 Vas 2010 10:02
Tas ir yra kad paypalo saskaitoj nesimatio,o tas sanderis kai yvikio dar buvo like 2 drabo dienos,tad sebas nujojio manio 17 lt :e:e
 #172766   Tadunce
 15 Vas 2010 10:04
nu nzn, seip jei jau paraso pay pal, tai turetu but tikrai issiusti tie pinigai.
Palauk dar keleta darbo dienu, jei nieko nepasikeis, rasyk vel jau selleriui
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 46
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė