Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #357908   SauliusM
 03 Bal 2012 10:54
kaip taisykle ranku darbo individualus kainuoja zymiai brangiau nei originalas. vien jau komponentus atskirai perkant, daznai labai buna, kad komponentu kainos suma gali net virsyt gatavo originaliai gamykloj rinkto koto kaina. tai apie pigiau manau galit ramiai pamirst. cia esme yra kad pasidarai sau kazka individualaus arba tai ko standartinio isvis rast nesugebi.
 #357953   maske
 03 Bal 2012 13:12
SauliusM rašė: cia esme yra kad pasidarai sau kazka individualaus arba tai ko standartinio isvis rast nesugebi.
+100 arba kai rankos niesti ir norisi pirstus nusidauzyt :-D cia taip pat kaip su zieminem blyzgem... gali uz 5Lt nusipirkt ir sekmingai zvejot, bet smagu ir paciam pasigamint ir pagaut, nors savikaina tos blyzgutes bus daug didesne...
 #357992   crb
 03 Bal 2012 14:44
http://imageshack.us/photo/my-images/819/p2070073.jpg/
pyrma kota susirinkau 2007 ziema lamiglasa 3.20m 14-42g specialiai baltijos jurai nuo kranto .galingas toliasaudis aparatas.nida su 0.23 powerpro nesunkiai nuskraidina[nestorminem salygom] virs 90m.po to seke espiritas laitas po to sugalvojau susikurpt castinginy mhx,bet neprilipo,atsirado kam tiko,po to mhxsj842-2.dar i pabaiga eina mhxst1143-2.turetu but smagus salviam.
jau daug kartu sakiau, kad gana,bet atsiranda kas noretu,nu ir siuntiesi.
dar keliauja 3 legendos. jei pasidarai ligonis tai nuo sitos ligos vaistu nelabai yra
 #357997   crb
 03 Bal 2012 14:57
SauliusM rašė:
crb rašė:pyrma kota susirinkau 2007 ziema lamiglasa 3.20m
gal foto galima? beje, mes kartais ne pazystami? ne su tuo lamiku tu kartais Baltic Fishing Challange dalyvavai?
tas pats.nuotrauku turetu rodyt pirmoi eilutej[kai baigsiu 1143 imesiu nuotrauku]
 #432394   SauliusM
 18 Gru 2012 22:49
siaip tai labai zgrabniai padaryta, tik man kyla 1 klausimas ir turiu 1 pastaba.
klausimas:
kas konkreciai per ziedeliai?
pastaba:
o nafig canga tokia ilga kaip originali palikta? juk buvo galima pritrumpint ja is abieju pusiu su nazofke po centimetra jei ne po du.
 #432426   savas
 18 Gru 2012 23:58
:-D Cia viskas aisku del trumpinimo - jei mokejai pinigus - reiskias uz tai ir gauni produkta toki koks numatytas ir bandai naudot. Daba, pagal tave, reik ismest kazkiek nafig... Ar Tu pats ismeti sesis kiausinius is pakuotes, kai tau tereikia keturiu? Vat cia panasiai ir gaunas... :-D
 #432928   maske
 20 Gru 2012 21:54
SauliusM rašė:siaip tai labai zgrabniai padaryta, tik man kyla 1 klausimas ir turiu 1 pastaba.
klausimas:
kas konkreciai per ziedeliai?
Ziedeliai - pacific Bay minima, nes kazkaip Fuji su keramika labai grubus ir sunkus atrodo ant tokio spiningelio...
O canga galvojau is sroiegio puses patrumpint, bet nutariau palaukt bandymo... Niekad nevelu nupjaut ;-)

P.S. ir visiskai jos man negaila :-D
 #432930   maske
 20 Gru 2012 21:58
Vitolis rašė:Nu gražiai padaryta. Bet va rankena tai nežinau, ar tokios norėč. Tokia šalta man ji.... Ir tikrai per ilga. Bet pats atlikimas :gutgut Ir larusas prie jos tinka :) :gutgut
Man tai ji patiko del savo minimalizmo ir kad po zvejybos gali rite nusiimt ir isidet i dekla... o del saltumo bus matyt... Retai ziema be pirstiniu zvejoju :-D
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 23
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė