Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #177212   blight
 09 Kov 2010 08:59
Žiūrint ko nori, ar vienos spalvos ar margą ir pan. Jei vienos/dviejų tai galima ir purkšt, bet mažiukui labai daug dažų pro šalį prapurkši, didelė išeiga gausis :-D Pats paprasčiausias variantas būtų kogero dažyt akriliniais dažais (tūbelėse, būna menininkų parduotuvėse, kanceliarinėse arba galiausiai maximoj) - didelių įgūdžių padengt nereikia, panašiai kaip guašu, o ir džiūsta greitai. Tiesa išdžiūvę jie tampa neelastingi, kitap sakant gan trapūs, tad nereiktų jų stengtis tept storu sluoksniu... Taip pat galima panaudoti ir tempera, nors su ja dirbt truputį sunkiau ir brangesnė...
Galima ir kombinuotai - pirma purkšt, paskui tepliot akriliniais, čia jau kaip pats sugalvosi ;-)
PS. Aš saviškiams kai kuriems naudojau aliejinius, kokybė ir vaizdas gaunasi geresnė, bet ten jau reikia turėt super kantrybės (ir dar tiesa gero pagrindo, kad nesusigertų rišamosios medžiagos - aliejai), nes jie labai ilgai džiūsta, tai kol nudažai viena spalva, tekdavo palaukt visą savaitę :-D
 #177499   julius0701
 10 Kov 2010 09:24
dazymas turetu buti margas, panasus i upetaki..nugarele juoda, kunas gelsvas ir taskeliai balti ir roziniai ant kuno..dar klausimukas..o tai tie akriliniai nenusiplaus imetus i vandeni ir nenusidauzys pataikius i sakeles?gal kai jie isdzius reiketu juos uzlakuoti?
 #177526   blight
 10 Kov 2010 10:53
julius0701 rašė:o tai tie akriliniai nenusiplaus imetus i vandeni ir nenusidauzys pataikius i sakeles?gal kai jie isdzius reiketu juos uzlakuoti?
Užlakuot ne gal, o būtina :!:
 #177651   savas
 10 Kov 2010 20:00
blight rašė: kuriems naudojau aliejinius, kokybė ir vaizdas gaunasi geresnė, bet ten jau reikia turėt super kantrybės (ir dar tiesa gero pagrindo, kad nesusigertų rišamosios medžiagos - aliejai), nes jie labai ilgai džiūsta, tai kol nudažai viena spalva, tekdavo palaukt visą savaitę :-D
A kuom paskum lakavai? Aliejiniai sunkiai pernesa kitokius nei aliejinius ar pentaftalinius lakus ant virsaus. Man dazymas aliejiniais nepasiteisino del minksto pavirsinio sluoksnio (po keliu maudyniu dazus kaip skura galima buvo nulupt). Nors kas liecia grazuma - tai pasidarbavus teptukais is tikro nerealiu arba atvirksciai - super realiai atrodanciu buratinu pripiest galima.
P.s. Yra sikatyvai, pagreitinantys aliejiniu dazu dziuvima.
 #177676   blight
 10 Kov 2010 22:34
savas rašė:Aliejiniai sunkiai pernesa kitokius nei aliejinius ar pentaftalinius lakus ant virsaus.
Aliejiniams dažams, bent jau kuriuos turėjau aš (gal čia ne tokie kokius turi galvoj :roll: ):
Paveikslėlis
puikiausiai tinka alkindinis lakas. Pasidariau pirma mėginuką, tai tiko tiek purškiamas aerozolinis alkidinis lakas (Foto mėginuko kairėj smaigalys - kur juoda spalva), tiek alkidinis jachtlakas (bandinio storgalis). Jau prieš lakuojant pagalvojau jog turėtų geriausiai "sugyvent", gi abiejų skiediklis tas pats - vaitspiritas...
Paveikslėlis
Džerkus lakavau HASCO bootlak laku, man rezultatas patiko, tokio ir norėjau, nors jis tikrai ne visiem patiktų, nes yra minkštas, elastingas, sukietėjęs pasidaro toks kaip... amm... kieta guma :roll: , ale tai poliuretanas.. tad žodžiu kas nori nulakuot kietu lukštu (tarkim Fiskius kiek pamenu lakavo dvikomponenčiu automobiliniu laku) tokio lako tikrai nerekomenduoju, nes paskui kad kaltas nelikčiau :lol:
savas rašė:po keliu maudyniu dazus kaip skura galima buvo nulupt
Man taip buvo kai po impregnavimo uždažiau pagal aprašymą lyg ir puikiausiai tinkamais gruntiniais dažais :-D , tada visus dažus galėjai pirštu stumdyt raukšles darydamas :-D
 #179758   ZILVA von jurasemia
 22 Kov 2010 08:23
savas rašė:Vat kazko itarimas ir kilo del centu :grin: . Kas liecia kabliu dydi: tai manau, kad reikia iskart det tokius kablius, kurie atitiks voblos dydi, nes negalesi sureguliuot savo voblerio kategorijos: ar skestantis, ar plaukiantis (cia grubiai). Kai reikia sureguliuot voblos darba, tai net vienu numeriu pakeitus kablius, gaunasi kiti rezultatai (cia savadarbiuose)
Dėl centų tegul įtarimų nekyla , na , o ,,kas liečia" susireguliuot voblerio kategoriją tai , manyčiau reikia voblerio darbą reguliuot , o ne jo kategoriją ... ach , beje ir kaip aš nepastebėjau , tamsta savas gi darai voblą ....
 #180138   ZILVA von jurasemia
 23 Kov 2010 10:13
fishingas rašė:o ką galėtumėte patarti dėl voblerių liežuvėlių, iš kur gauti tinkamos medžiagos?
tai taip - leksanas arba kitaip sakant polikarbonatas , šiek tiek blogesnis jo analogas organinis stiklas , na A.Jakštas ir Co darydavo iš aliuminio skardos ir dažydavo (pripažystu ir aš kartais taip sugriešiju , ypač didesniuose vobleriuose arba kurie skirti itin agresyviom žvejybos sąlygom - taip , kad tavo cento pasirinkimas tikrai nėra blogiausias , mano pirmieji būtent su centiniais liežuviukais ir buvo) - visiškai iš tikro nėra skirtumo , na gal tik išorinė pusė , pačio vobleriuko išvaizda kenčia ...
...geriausia liežuvėlius daryti iš sampropionato , tai polimeras , celiuliozės propionatas , bet galvoju gauti jo Lietuvoje mažai šansų ... medžiaga panaši į plastiką , turi ir kietumą ir šiokį tokį lankstumą , bet ne per didelį , visiškai neskylanti.
 #180144   Tanius
 23 Kov 2010 10:24
Na as patarsiu medziagas kurias biski lengviau gaut, jaigu neturi galimybes, bet ir liezuveliai stipriai prastesni. Nedideliem vobleriukam is plastmasinio butelio, ar panasaus pjauni sonus ar dugna, kartais visai ydomiu formu gaunasi, taip pat gali bandyt is CD dezutes kazka konstruot, bet irgi ne pats tvirciausias variantas, su didesniais tai manau skarda geriausiai. Tai tiek.
 #180151   henyte
 23 Kov 2010 10:33
Pas reklamistus organinis stiklas yra bent 3 rusiu (neskaitant storiu) , pavadinimu nepasakysiu , bet kazkokiam lietuviskam reklamos gamybos saite tikrai yra pavadinamai su visom stiklu charakteristikom...Turiu keliu rusiu atraizas , viena 2mm storio praktiskai nesulauzoma , pjaunant skleidzia nemalonu kvapa...Problemu is ko daryt liezuvelius tikrai nera.
 #180172   ZILVA von jurasemia
 23 Kov 2010 11:06
Tanius rašė:Na as patarsiu medziagas kurias biski lengviau gaut, jaigu neturi galimybes, bet ir liezuveliai stipriai prastesni. Nedideliem vobleriukam is plastmasinio butelio, ar panasaus pjauni sonus ar dugna, kartais visai ydomiu formu gaunasi, taip pat gali bandyt is CD dezutes kazka konstruot, bet irgi ne pats tvirciausias variantas, su didesniais tai manau skarda geriausiai. Tai tiek.
na jei jau iš plastikinio butelio vargt , tada gi galima ir iš žvejybinių dėžučių kietesnes pertvaras naudot , čia aš kol kas be patirties , pasidariau šiemet kelis su tokiais pakeisdamas organiką , kaip eksperimentą , labai jau priminė sampropionatą - prasidės sezonas bandysim ir žiūrėsim kiek laikys ...skilt neskils tikrai , bet didžiausia baimė ar neišsilankstys nuo apkrovos ar smūgių .
Kompaktai ar jų dėžutės labai labai prastas variantas dėl skalumo , nebent visiškai mažuliukams vobleriukams .
...iš ties visai neprastai atrodo ir metaliniai liežuviukai ...
http://img8.imageshack.us/img8/7224/1052925.jpg
 #180205   ZILVA von jurasemia
 23 Kov 2010 11:45
simba rašė:tos kur fimai buna nelabai skyla lankscios jos,tik gal perdaug jau?
lanksčios jos kai sveikos , nepjaustytos , o pabandyk išpjauti ir įklijuoti ... nežinau , negaliu teigti kategoriškai , gal tik man taip gaudavos , darant iš visokių ,,kompaktinių" organikų , bet vėliau po kokių kelių žvejybų atsiranda tokių smulkių smulkių įskilimukų-įtrūkimukų , tarsi siūlių tokių , vėliau jos plečiasi , jų daugėja - galvoju kai įklijuoji gaunasi savotiškai kietas vidinis medžiagos įtempimas -spaudimas , va ir todėl skeldėja ... būna labai gaila kai gerai dirbantis vobleriukas barkštelėjus truputį kur į kranto akmenuką ar po vandenių į kokią kliūtį lieka be savo vos ne pagrindinio ,,organo" .
 #180354   ZILVA von jurasemia
 23 Kov 2010 16:09
blight rašė:
ZILVA von jurasemia rašė:...geriausia liežuvėlius daryti iš sampropionato , tai polimeras , celiuliozės propionatas
Hmmm.. įdomus pavadinimas - sampropionatas, neteko niekad girdėt - jis taip tiksliai ir vadinas? :roll: Gal čia ta pati medžiaga?: http://www.azom.com/details.asp?ArticleID=389
Gavau atsakymą , Istarsas rašo , kad ši medžiaga gimininga , tačiau į propionatą naudojamą voblerių gamyboje terpiami tam tikri priedai , kurie duoda tam tikras specifines savybes - atsparumas vandeniui , skvarbumas , spalva ir pan.
 #180617   ZILVA von jurasemia
 24 Kov 2010 13:49
Agis rašė:Žilva, nesam mes čia tokie turtingi, kad mokėt už vietą skirtą nuotraukoms serveryje, kai galima pasinaudoti nemokamomis talpyklomis.Mums geriau kad už tas sąlygas vartaliosis greičiau :lol:
Suprantu , manau biednumas tai ne nuodėmė - būkim biedni , bet teisingi ...
daryti be didelės ugnelės - lydekaitės šiokia tokia imitacija , ne aukščiausio lygio , bet ...21cm alksnis , liežuvėliai metaliniai , dažyta dažais iš balionėlių , impregnuota epoksidine derva ant karšto ruošinio , lakuota UR-293 poliuretaniniu laku skirtu betonui .
http://img514.imageshack.us/img514/6361/p3240031.jpg
na ir matyt persižiūrėjau piratinio Avataro - klounas Raganosis Begemotas Gipopotamyčius 14cm alksnis , liežuvėlis Z-etinis , metalas .
http://img687.imageshack.us/img687/8779/p3240034.jpg
 #181007   blight
 25 Kov 2010 14:53
ZILVA von jurasemia rašė:daryti be didelės ugnelės - lydekaitės šiokia tokia imitacija , ne aukščiausio lygio
::liux Tikrai gražiai nudažyti, o ir dirbt turėtų neblogai :-D Keletas klausimukų iškilo...
Kaip padarai žiaunų ir burnos reljefą? :roll:
ZILVA von jurasemia rašė:dažyta dažais iš balionėlių
Ne aerografu? :shock: Kaip balionėliu tokias smulkias detales išgaut pavyksta :shock: :roll:
ZILVA von jurasemia rašė: lakuota UR-293 poliuretaniniu laku skirtu betonui .
Čia tikriausiai šitas?. O kiek sluoksnių lakuoji?
 #181014   ZILVA von jurasemia
 25 Kov 2010 15:31
blight rašė:
ZILVA von jurasemia rašė:daryti be didelės ugnelės - lydekaitės šiokia tokia imitacija , ne aukščiausio lygio
::liux Tikrai gražiai nudažyti, o ir dirbt turėtų neblogai :-D Keletas klausimukų iškilo...
Kaip padarai žiaunų ir burnos reljefą? :roll:
ZILVA von jurasemia rašė:dažyta dažais iš balionėlių
Ne aerografu? :shock: Kaip balionėliu tokias smulkias detales išgaut pavyksta :shock: :roll:
ZILVA von jurasemia rašė: lakuota UR-293 poliuretaniniu laku skirtu betonui .
Čia tikriausiai šitas?. O kiek sluoksnių lakuoji?
...reljefas padaromas tuo pačiu peiliuku išpjaustant ir viskas - čia pasižiūrėjau į džiapų meistrus handmaderininkus , bet kur ten man iki jų , jie net žvynų raštą išpjausto rankomis , reikia velniškos rytietiškos kantrybės , bet viskas įmanoma tik noro didelio reikia - nusipieši iš anksto paskui pjaustai ....
gal čia pagal paveiksliukus bus maždaug aišku kaip pjaustoma ir kaip dažoma ir daroma lydekutės :
http://www.striborg.ee/forum/viewtopic. ... c&start=42
lakas , tai taip , būtent šitas UR-293 4-6 sluoksniai mažiausia ,čia buvo tik iš biednumo ir pasirinkimo neturėjimo , bet dabar jau pereisiu prie šiek tiek profesionalesnio pasigaminto iš skaidraus sampropionato , ... beje kas mastot apie jachtlaką , galiu pasakyt taip : esu dirbęs su juo ilgokai , tiesiog užsifiksavo seniai seniai perskaitytas straipsnis Žvejys ir Žuvis žurnale , kad vobleriams gerai jachtų lakas ... kvailas buvau per visą pilvą ir laikiausi jo įsikibęs .... tikrai vobleriams netikęs daiktas , na nebent mažyliams vobleriukams , kuriuos valgo sąlyginai taikios žuvys be dantų .
 #181029   blight
 25 Kov 2010 17:54
ZILVA von jurasemia rašė:beje kas mastot apie jachtlaką , galiu pasakyt taip : esu dirbęs su juo ilgokai , tiesiog užsifiksavo seniai seniai perskaitytas straipsnis Žvejys ir Žuvis žurnale , kad vobleriams gerai jachtų lakas ... kvailas buvau per visą pilvą ir laikiausi jo įsikibęs .... tikrai vobleriams netikęs daiktas , na nebent mažyliams vobleriukams , kuriuos valgo sąlyginai taikios žuvys be dantų .
:shock: Vo blin, taip išeitų aš irgi kvailas :roll: :? Savuosius džerkus lakavau būtent HASCO jachlaku (prieš porą metų perskaitęs patarimus) :roll: 5-6 sluoksniais. Žvejyboj jau veiksme prabandyti... Jei atvirai man jis visai patiko :donknow' (bet dabar po tavo gazdinimų galvoju gal reik sakyt kolkas) :roll: :? Šiaip jis yra minkštas, elastingas ir kai lydekius paragauja savo dantim, arba jį pašiaušia, arba jei iltiniais :-D dantim - iškabina lako gabalą ir tiek. Aš jį tiesiog vėl užlakuoju, jei reikia žvejyboj vežiojuos acetoninį nagų laką, o gryžęs paremontuoju tuo pačiu jachtlaku... Vėl kaip buvęs. O kietas lakas (gamykliniai dažniausiai būna būtent tokie) gerai paragavęs lydekos dantų ar savo kablių suskylinėja arba aptrupa :roll: Ištrupėjusius remontuot jau gaunasi sunkia, tai nežinau kaip čia geriau.... Tai jei jau pradėjai gazdint tai pabaik iki galo :-D Kuo jis tau neįtiko? Būtų įdomu su visom smulkmenom ir palyginimu su UR - 293?
 #181038   ZILVA von jurasemia
 25 Kov 2010 18:50
blight rašė:
ZILVA von jurasemia rašė: Tai jei jau pradėjai gazdint tai pabaik iki galo :-D Kuo jis tau neįtiko? Būtų įdomu su visom smulkmenom ir palyginimu su UR - 293?
tai , kad klausime slypi atsakymas , prakanda jį , nesi užtikrintas juo ,guminis jis , minkštas , ...aš negąsdinu , neturėjau net minties tokios , tiesiog pats gali gryžęs pasiremontuot , bet ar remontuosis draugas kuriam tu padovanojai voblerį ? ...toks subadytas plaukiantis ilgainiui tampa suspenderiu , o vėliau jau skęstančiu - na ir kiek toks gyvens , vieną -du sezonus , paskui pradeda atsikritinėt viskas (čia kalbu iš savo praktikos) ...UR-293 aš gink Dieve nepropaguoju , aš rašiau , kad naudojau jį tik iš neturėjimo kito , geresnio pasirinkimo ... na sulyginus su HASCO jis man patiko geriau kadangi būtent kietesnis , jei įbrėžia lydeka ar starkis tai būtent tik įbrėžia , sutik , ne-kiaurą įbrėžą lengviau sutvarkyt nei kiaurai į kūną , kitas dalykas kaina jo gana ekonominė , normali , na nežinau aš pats pereinu prie ankščiau minėto sampropionato , matysiu kaip atrodys , tai irgi nėra pats geriausias dalykas , bet vis žingsnelis į priekį ...
... aplamai idealaus lako nebus , geras monstras prakas bet kokį laką , nėra ko amžino norėt , to nebūna , Istarsas Rygietis chemikas iš striborgo ieško , bando visokius epoksidinius , maišo ten , buria , bet man atrodo idealo kol kas nerado ir jis , taigi čia amžina tema - impregnavimas ir lakavimas ...galima būtų ir mokslinę disertaciją parašyt ...
...po geros žvejybos , gerą voblerį net ir pirktinį verta gerai apžiūrėt ir pasitvarkyt , sakykit ar daug kas laikot voblerius atskirai nuo kitų masalų , kad jie nesibraižytų , ar daug kas gryžę po žvejybos bent jau atidarot dėžutes , kad jie kvėpuotų , išdžiūtų , visa tai irgi trumpina jų gyvenimą...
 #181054   blight
 25 Kov 2010 19:32
ZILVA von jurasemia rašė:aš negąsdinu , neturėjau net minties tokios , tiesiog pats gali gryžęs pasiremontuot , bet ar remontuosis draugas kuriam tu padovanojai voblerį ?
Tai negązdini ;-) , tiesiog privertei susimąstyt :roll: Kogero geriausia išeitis - nedovaot jų draugams :lol: Jei rimtai tai dabar galvoju gal ant jachtlako ir vertėtų uždėt sluoksnį kitą tavo minėtojo :roll: Reiktų pamėgint ant vieno, "susipjaut" neturėtų, skiediklis tas pats, blogiau gal nebus :donknow' :roll: Na bet pirmiausiai gal reiktų sulaukt rimto musky arba kokios šleivais dantim, kad išbandytų jį visapusiškai. Džerkais truputį kita specifika - lydeka praktiškai visada atakuoja energingai ir labai agresyviai, tai daugumos gamyklinių laką tiesiog ištrupina :roll:
ZILVA von jurasemia rašė:aš pats pereinu prie ankščiau minėto sampropionato , matysiu kaip atrodys , tai irgi nėra pats geriausias dalykas , bet vis žingsnelis į priekį ...
Įdomu. Čia ta pati medžiaga kaip ir liežiuviams gamint tik skystu pavidalu? O jei ne paslaptis kur jos gauni... kaip supratau ne Lietuvoj?
Dėkui už info :/braj;
 #181074   ZILVA von jurasemia
 25 Kov 2010 20:27
blight rašė:
ZILVA von jurasemia rašė:Tai negązdini ;-) , tiesiog privertei susimąstyt :roll: Kogero geriausia išeitis - nedovaot jų draugams :lol: Jei rimtai tai dabar galvoju gal ant jachtlako ir vertėtų uždėt sluoksnį kitą tavo minėtojo :roll: Reiktų pamėgint ant vieno, "susipjaut" neturėtų, skiediklis tas pats, blogiau gal nebus :donknow' :roll: Na bet pirmiausiai gal reiktų sulaukt rimto musky arba kokios šleivais dantim, kad išbandytų jį visapusiškai. Džerkais truputį kita specifika - lydeka praktiškai visada atakuoja energingai ir labai agresyviai, tai daugumos gamyklinių laką tiesiog ištrupina :roll:
ZILVA von jurasemia rašė: Čia ta pati medžiaga kaip ir liežiuviams gamint tik skystu pavidalu? O jei ne paslaptis kur jos gauni... kaip supratau ne Lietuvoj?
Dėkui už info :/braj;
Blight - tavo žodžiuose ir mintyse matau save prieš porą metų , aš irgi taip galvojau...dabar matyt keičiuosi...
...aš taip padariau su visais savo senaisiais vobleriais lakuotais HASCO , po to kai radau juose tiesiog įstrigusių kiaurai lydekioko pieninių protezų - na taip gražiai buvo pradurta kiaurai , kad ...ištraukiau pincetuku kaip kokią rakštį ...dariau taip - truputį pašiaušiau paviršių ir kišau į UR-293 , tik su 293 reik žiūrėt , kad nebūtų labai tirštas ir nesidėtų labai storas sluoksnis , nes jis reaguoja su drėgme esančia ore , nuo to kietėja ir jei per storai susidaro burbuliukų , atkreipk dėmesį į vietas kur paprastai lakuojant lakas susikaupia , nulaša ...džerkų manijai aš dar nepasidaviau , matyt esu per daug konservatyvus , ieškau naujovių vobleriuose su liežuvėliais , kartais randu tai kas seniai žinoma kitiems , bet nežinoma mums , gyvenantiems LT ...
...SAMpropionatą skirtą impregnavimui ir lakavimui granulių pavidalo , gavau per didelius vargus iš Suomijos , per Meistrą Edu Guesselą , išsitirpint baigiu , pradėsiu dirbt ...
 #181266   ZILVA von jurasemia
 26 Kov 2010 19:42
...čia keletas šviežių plaukiančių alksninių šedų -
...nežinau ar galima dėti tiesiog nuorodą į netlogo foto - na užpyksit užpyksit , perspėkit tada taisysiuos kitaip , o dabar tiesiog-
http://lt.netlog.com/groups/Vobleris/ph ... 292#photos
na ir šiek tiek tokia dvasingesnė besileidžiant saulei , šitie man pačiam labai patiko...
http://lt.netlog.com/groups/Vobleris/ph ... r=0#photos
 #181277   savas
 26 Kov 2010 20:26
Laaabai grazu ;-var-var. . Tik toks klausimas pasistojo: ar verta drozt ziaunas, pelekus ir kt. reljefinius, jei vobleris skirtas zuvims? Aisku, kai tokia drozyba tampa pagrindiniu uzsiemimu ir kiekvienas medinukas nuglostomas iki Faberze kiausio lygio - tai viskas aisku, bet ar tai turi itakos masalo "kibumui"? O tokius as ant sienos kabinciau su data ir parasu - vaikai ir anukai paskum is tokios kolekcijos pragyvent galetu (vistik ne plastikinis stampas). Vienzo - super.
 #181287   ZILVA von jurasemia
 26 Kov 2010 20:57
savas rašė:Laaabai grazu ;-var-var. . Tik toks klausimas pasistojo: ar verta drozt ziaunas, pelekus ir kt. reljefinius, jei vobleris skirtas zuvims? Aisku, kai tokia drozyba tampa pagrindiniu uzsiemimu ir kiekvienas medinukas nuglostomas iki Faberze kiausio lygio - tai viskas aisku, bet ar tai turi itakos masalo "kibumui"? O tokius as ant sienos kabinciau su data ir parasu - vaikai ir anukai paskum is tokios kolekcijos pragyvent galetu (vistik ne plastikinis stampas). Vienzo - super.
dėl kibumo drožt visų tų reljefų tikrai neverta , bet yra grynai pati ta estetinė-emocinė pusė - mašinos irgi gi gali važiuoti ir be tų cackių-pacackių , bet gi daro juos...arba , kad ir kokias imkim kelnes - pasisiuvai iš trijų maišų kažką , kad nešaltų ,,giminė" ir bevaikštai sau ... ;-var-var.
savas aš darau tau siurprizą - bet truputį palauk jei nesunku , na iki kitos savaitės vidurio OK ir norėčiau patikslint ar tu iš Klp.?
 #181540   mepps
 28 Kov 2010 09:19
sveiki visiems, parodysiu ir as savo keleta vobleriuku, pirma karta daziau, bet manau gavosi visai nieko. na jie dar nevisai baigti, reik akiu dar siokio tokio rasto ir nulakuot ir liezuveli ipaisyt :) Gal kas ka patars, gal pakritikuos :)

Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis
prie sito dar reik padirbet labiau
Paveikslėlis
 #181544   ZILVA von jurasemia
 28 Kov 2010 09:44
mepps
man atrodo puikiai , bet tai tik dar pusfabrikatis - patart kaip dažyt , ne-ne-ne tai tas pats kaip patarinėt dailininkui kaip jam nupiešt paveikslą - tai pats įdomiausias voblerių gamybos etapas , tikrai nenorėčiau atimti iš tavęs to malonumo kuris vadinasi meninė kūryba .
savas kadangi aš ateidamas į šį forumą pačioje pirmoje savo žinutėje pasisakiau ...hmmm ...na gal buvau šiek tiek arogantiškas su tavim , todėl dabar atsiprašau ir .... tavo , tau skirtas siurprizas - 7,5cm alksnis , dirba 10-20cm gylyje , su vienu trišakiu , kito vietoje raudona vėliavėlė , bet norint galima pakeisti kuo kitu .
http://lt.netlog.com/jurasemia/photo/ph ... r=0#photos
jei nesunku parašyk man kontaktus į PM ir pirmai progai pasitaikius bus pristatyta tau . Paspaudžiam rankom ir :beer'2
...na , o čia dar du užsilikę šedai -
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 194
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė