As pirmiau lakuociau, tada ziedus deciau. Jei darytum viska atvirksciai, veliau jei butu kazkas negerai su ziedu ir ji reiketu keisti, tektu zieda lupti pazeidziant laka, o tada reiketu ta vieta vel is naujo perlakuot.. na bet cia tik mano nuomone 

ispradziu lakoji po to dedi ziedeliusoli rašė:o noriu paklaust,koks skitumas pirma lakas ant viso koto ar ziedai paskui lakas,nu ta prasme kodel tokia seka?klausiu nes kiek susiparines esu,perskaichiau tuntus forumu tiek anglu tiek amerikiechiu,ir vieni byloja vienaip daryti,kiti antraip taip ir nesuprantu kame chia kampas,ar ishvis ieshkau viniu shiknoj ir nera jokio ishvis skirtimo tik patogumo reikalas?
Tolikas berods ant sito blanko rinkta kota turi... afigiennas slakinis (ir ne tik ) kotasvital(vilnius) rašė:5FS907.4 saltwater
nu man asmeniskai tai labai patinka ant saltwateriniu muselku rinkti spiningai. vat ant freshwateriu rinkti tai tokie taipsau... nebent kelioninio koto 4 daliu jei reik. ir ypac ta kroikso serija ant kurios sita kota rinkai, tai afigienni kotai gaunas. dar esu is 12 klases sitos serijos ciupinejes surinkta spininga. nu ten isvis bomba. is serijos noriu uzmest i kita Nemuno kranta.vital(vilnius) rašė:...ne visi muselkos blankai tinkami kad is ju daritu spinninga....
ciupinejau ir ta. tas tai man asmeniskai biski taipsau... fineza arba naujas pontoon21 ant lamiglaso blanko smagesnivital(vilnius) rašė:...pvzd pas ta pacia toliko ira toks upetakines kotukas padaritas ant 5FF865.4 blankoman asmenishkai patinka...
DekuiBratka rašė:Vot cia tikrai graziai surinktasKaip savo inicialus palikai ant blanko
,gal galetum pasipasakot truputeli