Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #292298   saulux
 03 Lie 2011 12:56
As pirmiau lakuociau, tada ziedus deciau. Jei darytum viska atvirksciai, veliau jei butu kazkas negerai su ziedu ir ji reiketu keisti, tektu zieda lupti pazeidziant laka, o tada reiketu ta vieta vel is naujo perlakuot.. na bet cia tik mano nuomone :roll:
 #292313   vital(vilnius)
 03 Lie 2011 18:06
oli rašė:o noriu paklaust,koks skitumas pirma lakas ant viso koto ar ziedai paskui lakas,nu ta prasme kodel tokia seka?klausiu nes kiek susiparines esu,perskaichiau tuntus forumu tiek anglu tiek amerikiechiu,ir vieni byloja vienaip daryti,kiti antraip taip ir nesuprantu kame chia kampas,ar ishvis ieshkau viniu shiknoj ir nera jokio ishvis skirtimo tik patogumo reikalas?
ispradziu lakoji po to dedi ziedelius :!: :cool: nesamone lakuoti viska iskart su ziedelimis :/nek ,pats pagalvok ;-)
 #292627   SauliusM
 05 Lie 2011 12:05
angli risancia medziaga zinai?
kugi tos meskeres dalies zinai?
kaip angli ant dorno suvyniot reikes zinai?
kaip suvyniota meskeres dali "iskept" reikes zinai?
tam reikalinga iranga turi?
jei atsakymas i visus situos klausimus yra taip, tai tau klausimu tokiu koki uzdavei neturetu kilt. jei visgi nors i viena klausima atsakymas ne, tai tada neimanoma :lol:

geriau tada kokia nors panasia dali nuo ko nors kito pritaikyt bandyt arba remontuot luzimo vietoj.
 #294591   vital(vilnius)
 17 Lie 2011 09:02
Surinkau pazistamum spinninga is muselinio ST.Croix CV5 blanko
7 klases ilgis 9"-2,70.Ziedelei;Fuji SIC,laikiklis fuji skeleton mano gamibos :mrgreen:
Isejo geras lengvas spinningas su testu kaskur iki 15-20 gr:yes: neblogas bus aparatas gaudant :lasisinius,ipac shlakius ir lasiakus :yes:
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
 #294660   vital(vilnius)
 18 Lie 2011 05:37
is museliniu blanku iseina geresni "metikai",geriau "laikantis" zuvi spiningai,dar didelis pliusas galima rasti 4 daliu,bet ne visi muselkos blankai tinkami kad is ju daritu spinninga. :cool: beja cia dar skonio reikalas spiningas is muselinio blanko,vienems patinka kitems ne :)
p.s. beja vakar jau naujas seimeninkas jo pakrikstino Neri;lideka 3kg ir starkiokas apie 1kg. :gutgut
 #294670   SauliusM
 18 Lie 2011 08:16
vital(vilnius) rašė:...ne visi muselkos blankai tinkami kad is ju daritu spinninga....
nu man asmeniskai tai labai patinka ant saltwateriniu muselku rinkti spiningai. vat ant freshwateriu rinkti tai tokie taipsau... nebent kelioninio koto 4 daliu jei reik. ir ypac ta kroikso serija ant kurios sita kota rinkai, tai afigienni kotai gaunas. dar esu is 12 klases sitos serijos ciupinejes surinkta spininga. nu ten isvis bomba. is serijos noriu uzmest i kita Nemuno kranta. :-D
 #294744   SauliusM
 19 Lie 2011 08:40
vital(vilnius) rašė:...pvzd pas ta pacia toliko ira toks upetakines kotukas padaritas ant 5FF865.4 blanko :gutgut man asmenishkai patinka...
ciupinejau ir ta. tas tai man asmeniskai biski taipsau... fineza arba naujas pontoon21 ant lamiglaso blanko smagesni :-D bet cia kaip sakoma na vkus i cvet...
 #299635   vital(vilnius)
 20 Rgp 2011 18:19
vakar surinkau sau travel laituka kaskur iki 12 gr :grin: ant muselinio blanko Batson Rainshadow RX8 865-4 ilgis 8'6(2,60) #5 klase
http://www.batsonenterprises.com/rx8-travel-fly-blanks

ziedelei Fuji Sic
rankena probke "prancuzishka"
8-)
kotukas isejo labai lengvas,jautrus,fast akcijos, koroce smagus rankoi :-D ir labai patogus transportuojant :gutgut nesurinkto koto ilgis 70 cm :gutgut
beja jau ir apzuvintas sapalioku, :lol: pres surinkinedamas priklijajau ziedelius ant skotco ir nuejau pre Neries pametit, paziureti kaip ant vandens,ant 4 metimo sapaliokas nelegalas apie 25 cm ,po to isejo salatis,bet gerai kad nespejo paimti :shock: ,bo butium likes be ziedu :shock: :-D
Paveikslėlis
Paveikslėlis
 #357689   maske
 02 Bal 2012 19:00
Bratka rašė:Vot cia tikrai graziai surinktas :gutgut Kaip savo inicialus palikai ant blanko :shock: ,gal galetum pasipasakot truputeli ;-)
Dekui ;-) inicialus spauzdinau ant lipnios pleveles :-D galima butu ir ranak rasyt, bet kai nemoku dailyrasciu rasyt reikejo kazka sugalvot :-D
 #357820   maske
 03 Bal 2012 07:10
Dekui visiems. Jau gana seniai audziau minti pasigaminti sau spininga ir pagaliau suaudziau :-D Dabar jau kampe stovi kitas blankas :-D Daba audziu minti visus savo spiningus pasidaryt pagal savo poreikius :-D Ivertinti butu nelengva, nemazai laiko uztrunnka viskas... Prisedant vakarais... Bet pigiau negu originalas tai tikrai nebutu :oops:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 23
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis