Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...

#97933   diego
 19 Vas 2009 10:05
teisingai, Agi ;-)
tiesiog nera prasmes rekaut kaip turguj "tas ta padare, tas to nepadare..". Gi visi cia puikiai supranta kad juoku forma cia kalbama ir per dantis traukiama, bet cia ne stomatologinis, o savotiska informavimo priemone (sis forumas), taip kad manau gali atsirasti zmoniu kurie nesupras jog mes praktiskai visi esam pazistami bent kazkiek asmeniskai ir juokaujam :roll:
o kaip jau kazkada minejau, jumoras (ar humoras) vieniems gali atrodyt svelnus, o kitus jau izeist, nuo zmogaus priklauso.

Pareiskimas i ateiti: i standartini laikikli tinka tik 4,5mm sviestukai :!: :lol:

#97934   hamis
 19 Vas 2009 10:14
Darbuotoju neieskot? :-D :-D

#97961   Airis
 19 Vas 2009 11:45
I standartini laikikli tinka tik 4,5mm sviestukai

uzrasas ant iejimo i Klaipedos Rovana

#97966   Edebisi
 19 Vas 2009 12:13
ne sviestuke esme o informacijos stokoje. visad pirgdavau buvo normalus 4,5 o dabar ipakavimas taspats o dydis mazesnis. taigi neskaiciau as ant to pakelio kas parasyta, papraseu sviestuku ir laikikliu tai iskart ir galejo pasakyt kad per mazi ir netiks. o cia dabar gaunas kad as kazko nesuprantamo praseiu.

#97970   diego
 19 Vas 2009 12:25
homeris99 rašė:ne sviestuke esme o informacijos stokoje. visad pirgdavau buvo normalus 4,5 o dabar ipakavimas taspats o dydis mazesnis. taigi neskaiciau as ant to pakelio kas parasyta, papraseu sviestuku ir laikikliu tai iskart ir galejo pasakyt kad per mazi ir netiks. o cia dabar gaunas kad as kazko nesuprantamo praseiu.
ir vel tas pats per ta pati, homeri :shock:
padaviau tau sviestukus ir pasakiau kad va TIK TOKIE bera. Tada tu pasakei: "o ten kazkokie laikikliai buna...", tai as tau ir padaviau :!: nemanai kad as savo darba atlikau kas man priklause, o jei jau tau interpretaciju didesniu kyla, tai reikia vietoj kalbet, o ne verkt internete namo grizus ;-)

#97980   Edebisi
 19 Vas 2009 12:42
diego rašė:
homeris99 rašė:ne sviestuke esme o informacijos stokoje. visad pirgdavau buvo normalus 4,5 o dabar ipakavimas taspats o dydis mazesnis. taigi neskaiciau as ant to pakelio kas parasyta, papraseu sviestuku ir laikikliu tai iskart ir galejo pasakyt kad per mazi ir netiks. o cia dabar gaunas kad as kazko nesuprantamo praseiu.
ir vel tas pats per ta pati, homeri :shock:
padaviau tau sviestukus ir pasakiau kad va TIK TOKIE bera. Tada tu pasakei: "o ten kazkokie laikikliai buna...", tai as tau ir padaviau :!: nemanai kad as savo darba atlikau kas man priklause, o jei jau tau interpretaciju didesniu kyla, tai reikia vietoj kalbet, o ne verkt internete namo grizus ;-)
krc bistalkovai cia su tavim gincytis tu savo tiesa as savo irodineju. faktas tas kad tu kaip pardavejes ne visa informacija suteikei pirkejui. as pats prekyboj ketvirtus metus dirbu ir zinau kaip viskas yra ateik as tau lova 180 cm parduosiu su ciuziniu 160 cm paziuresiu ka tu man tada pasakysi. matai diego nieks neverkia kad tas zviestukas nesilaikys as tik namie pamaciau kai pradejeu nagrinet galvojau kad ir mazas isistavo kad nieko nesakai, bet kiek matau tau to sakyt nepriklauso...

#97984   diego
 19 Vas 2009 12:46
aha, jo pabandyk man lova 180cm ir ciuzini 160cm isiulyt... paziuresiu.. :lol:
vienu zodziu "visos informacijos" teiginys yra kiekvieno galvoje, tad kiekvienas ja savaip ir supranta ;-) butent del to ir sakau, kad nebutina rekt per visa Lietuva.
kaip bebutu, pyk nepyk, Leopoldai geriau gyvent draugiskai :cool:

#97986   Edebisi
 19 Vas 2009 12:53
nu va matai ir tau nepatiktu. :lol: ok risam ta nesamone -:saliut pats stengiuos visa info suteikt pirkejui tai toke ir pats noriu gaut pirgdmas kazka.

#97987   senelis
 19 Vas 2009 12:56
Tai va kokia dienos tema gavosi :) Nu tikrai,diego,pashikai juodai homeriui... :neutral: 2 litai kaip i uzpakali... :neutral: O tai kiek tokiu apgautuju tyli?!!! :roll: va as pvz. pirkau valo 0.12 karsiams,o man ikisho KUOJOMS!!! :? bet nusispjoviau ir niekam nesiskundziau... bet daugiau i ta parduotuve tai jau kojos nekelsiu :nujau-ne

#97989   Laukinis
 19 Vas 2009 12:58
senelis rašė:Tai va kokia dienos tema gavosi :) Nu tikrai,diego,pashikai juodai homeriui... :neutral: 2 litai kaip i uzpakali... :neutral: O tai kiek tokiu apgautuju tyli?!!! :roll: va as pvz. pirkau valo 0.12 karsiams,o man ikisho KUOJOMS!!! :? bet nusispjoviau ir niekam nesiskundziau... bet daugiau i ta parduotuve tai jau kojos nekelsiu :nujau-ne
:lol:

#98000   spiridonas
 19 Vas 2009 13:17
[quote="homeris99"] faktas tas kad tu kaip pardavejes ne visa informacija suteikei pirkejui. quote]

visu pirma tau buvo pasakyta, kad: " likę tik tokie šviestukai, 3,0mm". Jei neišgirdai, tai čai prastos komunikacijos pasekmė. Visa informacija apie šviestuko išmatavimus parašyta ant pakuotės, be to ten taip pat parašyta kaip elgtis tam šviečiančiui skysčiui patekus į akis ir pan. Negi pardavėjas ir tai turi papasakoti?

Toliau...
savo pirmąją žinute visus Rovanos (Klaipėdos) pardavėjus išvadinai asilais. Mūsų viso yra 5 (tame tarpe ir aš). Norėčiau paklausti kokią tu turi teisę mus taip vadinti, kai mes nebuvome nei susitikę?
mano manimu, pirmoji homerio99 žinutė yra įžeidžiančio pobūdžio ir pažeidžia šio forumo taisyklių 1 ąjį punktą. Tikiuosi moderatoriai į tai atsižvelgs

Ir galiausiai, homeri99, pas mus klientas dar vertinamas, atnešk tuos laikyklius, kurių tau nereikia- pinigus grąžinsime.

ir dar ne viskas:..... :roll: ... būkime visi šiek tiek atidesni ir kalbėkime aiškiai kas ko nori, kad kitiems būtų lengviau susiorentuoti..

ir pabaigai : PEACE TO THE WORLD !!!! :-D

#98012   Edebisi
 19 Vas 2009 13:35
nori pasigincyt, galim LIKE TIK TOKIE nebuvo sakyta o jei ir buvo tai nebent sau pasisake. jei pasiskaitytum antra zinute suprastum kad manes neinformavo kad i ta laikikli sitie sviestukai neisistato. tai nori informuot is anksto savo pirkejus kad skaitykit kas parasyta ant ipakavimo vietoj nes pardavejes gali paduot ne ta preke kurios tikites ;-)
sorry jei jau labai taip izeidziau bet pas pati kaskada teko pirkt spininga, tai info irgi ne per labeusei suteikei apie ji. :evil:
man zieduko reik bet abejoju ar apsimoka pas jus eit,viel koke paineva gausis

#98020   diego
 19 Vas 2009 13:45
homeris99 rašė: LIKE TIK TOKIE nebuvo sakyta o jei ir buvo tai nebent sau pasisake.
tai vat butent, kaip ir spiridonas pabreze, jei neisgirdai, tai cia jau komunikacijos sutrikimas.

#98024   Edebisi
 19 Vas 2009 13:49
savo pirmąją žinute visus Rovanos (Klaipėdos) pardavėjus išvadinai asilais. Mūsų viso yra 5 (tame tarpe ir aš). Norėčiau paklausti kokią tu turi teisę mus taip vadinti, kai mes nebuvome nei susitikę?
mano manimu, pirmoji homerio99 žinutė yra įžeidžiančio pobūdžio ir pažeidžia šio forumo taisyklių 1 ąjį punktą. Tikiuosi moderatoriai į tai atsižvelgs

1. Gerbkite kitų forumo dalyvių nuomonę ir laikykitės etikos normų, neįžeidinėkite ir negrąsinkite kitiems forumo nariams.

siuo atveju nepažeidžia šio forumo taisyklių 1 ąjį punktą nes nei vieno forumo nario as neizeidinejau, kaip pardaveje gal ir izeidziau bet ne kaip forumo nari.

#98031   diego
 19 Vas 2009 13:54
siuo atveju pardavejai ir yra forumo nariai, tuo labiau kad tai zinojai. Pardaveja gali bandyt izeist parduotuvej ar dar kur, bet ne FORUME. Tam ir yra kuriamos forumo taisykles, kad cia nebutu vartojami izeidzianciu formu zodziai ar sakiniai (butent tokie kaip ASILAI ir pan.).

#98032   Edebisi
 19 Vas 2009 13:54
diego rašė:
homeris99 rašė: LIKE TIK TOKIE nebuvo sakyta o jei ir buvo tai nebent sau pasisake.
tai vat butent, kaip ir spiridonas pabreze, jei neisgirdai, tai cia jau komunikacijos sutrikimas.
joooooo :shock:
atsiprasau kad neisgirdau ka sakete mielas pardavejeu kad kita kart isigyciau norima preke bukit malonus kalbekite garseu...

#98033   Edebisi
 19 Vas 2009 13:57
diego rašė:siuo atveju pardavejai ir yra forumo nariai, tuo labiau kad tai zinojai. Pardaveja gali bandyt izeist parduotuvej ar dar kur, bet ne FORUME. Tam ir yra kuriamos forumo taisykles, kad cia nebutu vartojami izeidzianciu formu zodziai ar sakiniai (butent tokie kaip ASILAI ir pan.).
neivardinau nei vieno forumo nario galiu gincytis del sito kiek norit. dirbdamas pats toki darba tikrai nezadu nuotaikos ir nervu gadint pardavejui. pats zinau kokiu beprociu pasitaiko.

#98035   Skridžas
 19 Vas 2009 13:59
GAAL BAIGAM JU A? :shock:

#98036   Laukinis
 19 Vas 2009 14:01
.......jo davai visi iblevyzgas ten tuoj Senslis konkurencija Hirosimos sprogimui padarys

#98037   Edebisi
 19 Vas 2009 14:02
as jau senai sakeu kad baigem, bet kaskas toleu tai pratese.

#98038   gelmės
 19 Vas 2009 14:05
Skridžas rašė:GAAL BAIGAM JU A? :shock:
Pagaliau kažkas rimčiau. ::liux I da ne bet kas, o pats Skridzas. :!: ;-)
O jūms pikčiurnos va - :beer'2

#98093   Edebisi
 19 Vas 2009 16:20
nebereik man jusu nei sviestuku nei laikikliu. radau kur sviestukas su laikikliu iskart!!! o aptarnavimo jums pasimokyt tikrai reiketu :ruko

#98137   Kairys
 19 Vas 2009 17:54
Nekelk, bangų, nekelk. ;-) Įsigijai, ir šaunu, visi savas išvadas pasidarė iš šitos istorijos, ir gerai. :roll:

#98184   Edebisi
 19 Vas 2009 22:17
Kairys rašė:Nekelk, bangų, nekelk. ;-) Įsigijai, ir šaunu, visi savas išvadas pasidarė iš šitos istorijos, ir gerai. :roll:
:?: :?: :?: :donknow'

#98190   Airis
 19 Vas 2009 22:51
o mes ant bajerio varem visur... :neutral:
nepriimk i sirdi, zinojom nuo pradziu viska...

#98191   Edebisi
 19 Vas 2009 22:57
kaip ir sakeu jus issidirbinet ir temokat. nieko rymto.

#98202   hamis
 20 Vas 2009 02:40
ir tada kalnas atejo pas mahomeda, o mahomedas neistare ne zodzio...

#98275   jordza
 20 Vas 2009 12:39
Kairys rašė:Kad ir Mados Rovana man kažkokia nejauki, kada beužeisi, žmonių nerasta, pardavėjai irgi nelabai kokie.
Buvo rudeni ir man, tokis juoks. Įeinu ir zinau ko noriu- nu bet reik juk paciam susirast. Susirandu. prieinu prie preskytalio ir sakau: duokit man shvinnines vielos - o tas pakrapste galva ir sak: tokios neturim.
Nu galvoju išdurt mane nori. Aš sakau - o kas už stiklo, muselines sekcijoj?
Tas - aaa tokios, nu tada turim :lol: :lol: :lol:

#98328   kleckas
 20 Vas 2009 15:06
gal kam teko lankytis?
pravaziuodamas kaskart matau, bet nei karto nebuvau :neutral:
Paveikslėlis

#98338   orangitto
 20 Vas 2009 15:51
kleckas rašė:gal kam teko lankytis?
pravaziuodamas kaskart matau, bet nei karto nebuvau :neutral:
Paveikslėlis
Almarijas cia, ta pati firmela kaip ir prie baldu savanoriuose. Pigiu galvakabliu (berods aises), relax guminuku, strike pro vobleriu yra daugiau nei pas kitus o visa kita kaip mazoj zvejybos parduotuvej lamiglasu nerasit :-D
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė