Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...

#55623   Xrapas
 01 Bal 2008 07:40
bobis rašė:Vyrai, o jūs niekas nesat bandęs gauti meškerėms ar spinams vien viršūnių...
audrutis rašė: ...jei is Lenkijos neina atvezt, tai is kitur isvis abejoju. Nebent gal prestiziniams kotams tik si paslauga teikiama...
Matomai viskas priklauso nuo parduotuvių personalo ir jo požiūrio į klientą.
Prieš kelis metus buvo bėda su Jaxon Prestige spiningu: Vilniaus "Laikas Žvejoti" darbuotojai be jokių atsikalbinėjimų du kartus keitė viršutinę spiningo dalį (pasitaikė brokuoti žiedeliai). Kai ir antroje pakeistoje viršūnėje radau defektų (šįkart blanko broką), atsiprašė ir pakeitė visą spiningą į brangesnį kito gamintojo kotą.
Bet čia matyt tik retos išimtys iš bendros praktikos... :(

#62161   ruginukas
 05 Bir 2008 16:17
gal galetumet kas pagiduoti Klaipedos parduotuves :roll:
- ar yra AISES parduotuve
- kur galima butu rast mazu dziguciu 2 g ir mazyn - anksciau darydavo Jakstas gerus, kaip dabar nezinau
- kur eseriniai mazi tvisteriukai guli
aciu

#62166   Skumbrotas
 05 Bir 2008 17:25
Aisės parduotuvės kaipo tokios nėra, bet yra vadinamas didmenos prekybos skyrius prie pačių dirbtuvių, Biliūno 10. Ten irgi galima nusipirkti, tik kad smulkesni dalykai (kaip pvz galvakabliai) supakuoti maišiukais ir turi imti visą paketuką jei nori.
Tų visiškai mažiukų galvakablių paskutiniu metu nepastebiu, nors specialiai dar neieškojau, turiu atsargų iš ankstesnių metų.
Mažų tvisteriukų pažiūrėjus yra praktiškai visose parduotuvėse, bet kai nori nusipirkti einamiausių spalvų - kažkaip ir nerandi... :grin: Laimės dalykas užtaikyt...

#62183   Mike
 06 Bir 2008 07:32
Geriausias tvisteriukų pasirinkimas yra Kaune "Almarijas" parduotuvėse:
Lukšio g. 20, ir Savanorių pr. 290a. "Almarijas" yra Relax importuotojas, todėl didžiausia gama jų gumunukų ir turi. Dar verta pažiūrėti Jonavos g. "Barakuda" parduotuvėje, jie Mann`s daug turi. Kai kurie labai superiniai.

#62467   cyma
 11 Bir 2008 07:28
To kauniečiams:
pas Gytį bazėj matyt šviežia Aisės produkcija atvažiavo, mačiau vakar išsikraudinėjantį p.Jakštą.... :grin:

#62492   pypkorius16
 11 Bir 2008 09:29
Skumbrotas rašė:Aisės parduotuvės kaipo tokios nėra, bet yra vadinamas didmenos prekybos skyrius prie pačių dirbtuvių, Biliūno 10. Ten irgi galima nusipirkti, tik kad smulkesni dalykai (kaip pvz galvakabliai) supakuoti maišiukais ir turi imti visą paketuką jei nori.
Tų visiškai mažiukų galvakablių paskutiniu metu nepastebiu, nors specialiai dar neieškojau, turiu atsargų iš ankstesnių metų.
Mažų tvisteriukų pažiūrėjus yra praktiškai visose parduotuvėse, bet kai nori nusipirkti einamiausių spalvų - kažkaip ir nerandi... :grin: Laimės dalykas užtaikyt...
Kazko Biliuno gatves Maps.lt neranda . Gal Bijunu 10, kaip ir Aises adresas :?:

#62493   Skumbrotas
 11 Bir 2008 09:32
Opps... :oops: Tikrai taip - Bijunų 10....

#65891   blight
 25 Lie 2008 09:58
Matau daznai kam reikia. Gytis, Urmo bazė, Žalioji galerija - mob. tel. - 8-686-31363

#67647   plexniauskas
 11 Rgp 2008 19:44
Viena nemalonia scena tiako stebet Mariks'e.
Man bebunant ten, užejo pora bachureliu nešini spiningu, pardavejas iškarto priejo, matosi pazystami, pačiupo ju aitsinešta spininga ir puole apžiurinet. Žiuri, - sako vaj vaj, koks brangus...
Jai gerai giredejau liktais kroiks ar kaskas panasau.
Apzejo ir sako - tai kiek?
Tie - simtas
Sako ai nereikia.
Bachuriukai isejo, man isejus ta pati pasiule uz 50, atsisakiau, (VOGTAS!!!) :evil:
As toleliau nuejau ziu, pardavejas iseina ir nuperka ju atsinesta vogta meskerykoti!
Kas gali garantuoti kad nepardave nieko detam klientui uz tikraja kaina? :evil:

#67649   jordza
 11 Rgp 2008 20:12
:evil: pas juos nesu mates kryziu, is brangesniu - tik garius (cia apie ta parde kus netoli senuku ukmerges g.). tai jei pirko tai parduoti saviems uz "gera kaina" :lol:

#67672   Gintasas1
 11 Rgp 2008 23:57
Reiktu Pauliui pasakyti(savininkui) jei pats prie to neprisideda :twisted: Po to ir tikek pardavejams :evil:

#70543   Mike
 04 Rgs 2008 14:58
Buvau Kauno Šilainių turguje žūklės parduotuvėje, toj kur nuo gatvės matosi, pintą valą pirkau. Turi atsivežę labai plačią gamą Yo-zuri/Duel naujovių. Kai kurie tikrai įspūdingai atrodo, pvz. keičiantys spalvas (kaip tie tarybiniai paveiksliukai, kur prieš 20 metų būdavo, kai viename paveiksliuke du piešinukai), o ir šiaip spalvinimų tikrai teisingų ir naujų modelių yra, ypač salačiams, šapalams. Dar kažkokį japonišką (brando neprisimenu), tokį salatinį rodė, kažkur apie 8 cm, 28 gr. Turėtų skristi į kitą Nemuno pusę. Kainos pagal kokybę, standartas 38-40 Lt, bet pas juos derėtis galima, ypač anksčiau tai gerai numesdavo.

#70547   cyma
 04 Rgs 2008 15:12
derėtis galima tikrai neblogai, tik ne su abiem bratkom vienodai.... :-D

#70563   kamstis
 04 Rgs 2008 18:36
Mike :!: Ir su tavim, jie jau vel, derasi :roll:

#70568   lydekiukstis
 04 Rgs 2008 19:33
O tai kuris braliukas is ju sukalbamas? Itariu kudesnis :?: :roll:

#70569   Raupsuotas
 04 Rgs 2008 19:39
lydekiukstis rašė:O tai kuris braliukas is ju sukalbamas? Itariu kudesnis :?: :roll:
Klysti-riebesnis.

#70585   kamstis
 04 Rgs 2008 20:17
:grin: Tikrai taip ,storuliukas ;-)

#70606   lydekiukstis
 04 Rgs 2008 21:21
Jasno, dekui. ;-) Tik vat pataikyk, kad gudras, kada anas dirba...

#70621   gelmės
 05 Rgs 2008 07:04
Tai va, blyn.
Vakar susiskambinu su Romada ir išklausinėju apie akciją. Nors ji eina į pabaigą, bet pardavėjas paporina, jog visko yra sočiai. Važiuok ir rinkis. Tad su sūnumi nuvažiuojame. Mašinoje yra nereikalinga ritė, senas nenaudotas spinas ir nenaudojama meškerė.
Romadoje du žmonės. Dar ir mes du. Ko klausiu, atsakymas - neturime. Jūrinių kotų neklausiau, nes nereikėjo. :-D Mačiau buvo. :-D Galėjau nebent mačą paiimti, bet.... Šlamštas sudėtas. Iš vis nei vieno UL, nei vieno padabno lengvo spino, net džigautinio nebuvo. :twisted:
Tad nieko ir nepasiėmėme.
Veiksmas Panevėžyje.
P.S. Sūnus pamatęs kokią ritę noriėjau iškeisti, pirma paklausė, iš kur ją gavau, o paskui pasakė: aš ją geriau ant sienos pasikabinčiau. :-D
Kam knieti, tai galiu pasakyti jog ji pirkta Gruzijoje liabai, liabai senai. Pavadinimo nežinau. :oops:

#70622   Vegys
 05 Rgs 2008 07:07
gelmes rašė: P.S. Sūnus pamatęs kokią ritę noriėjau iškeisti, pirma paklausė, iš kur ją gavau, o paskui pasakė: aš ją geriau ant sienos pasikabinčiau. :-D
Kam knieti, tai galiu pasakyti jog ji pirkta Gruzijoje liabai, liabai senai. Pavadinimo nežinau. :oops:
Foto ! Foto ! :)

#70626   gelmės
 05 Rgs 2008 07:29
Paprašysiu, gal nufotkins. ;-)
Aaa, :shock: paskui prašysit ir, kad įkelčiau į forumą. ;-) :lol:

#70627   Mike
 05 Rgs 2008 07:31
kamstis rašė:Mike :!: Ir su tavim, jie jau vel, derasi :roll:
Su manim jie nesidera.

#72317   eLPi
 18 Rgs 2008 09:33
Gal kas nusipirko "Romados" sia savaite akcijuojamas veziu gaudykles ir jas bande ?

#84104   Vegys
 27 Lap 2008 12:43
Vakar pirma kart aplankiau nauja Romados parduotuve Vilniuje, Ukmergės g. 222/ Šeškinės g. 26. Patalpa - labai didele. Sako, kad net 300 kv. m. Ale man nieko ispudingo nesusrode. Prekiu skaicius man pasirode toks pat kaip ir kitose parduotuvese, tik cia viskas laisviau isdeliota. Vobleriai ismetyti per kelias vietas, be jokios tvarkos. Nesu Romados asortimento megejas, tuo labiau nesu ju pardaveju megejas, tai manau kad sioje parduotuveje busiu retas svecias. Na, o kam patiko Romada iki siol, tai siulau aplankyt sia parduotuve - cia vistiek patogiau nei kad Mindaugo gatveje.

#84376   Kairys
 28 Lap 2008 16:40
Ir aš vakar buvau ten užėjęs pirmą kartą, tik su Vėgiu nesusitikom, skirtingu laiku buvom, matyt. ;-) Ėjau pasidairyti, įdomumo vedamas. Parduotuvė kaip parduotuvė, atrodo, kad nemažai visko yra, o kai ko konkrečiau reikės, tai irgi gal atrastum. Kaip minėjo Vėgys, voblerių nemažai, bet aš jais gaudyt nemoku, tiksliau, nesu dar jais žuvų sugavęs, tai nelabai man jie ir rūpi. Va, blizgė Jūra ir Jūratė - išbandytas reikalas, bet nepirkau jų, nes dar turių. Įdomios, o gal paprasčiausiai gražios man pasirodė Kibs blizgės, būčiau žuvis - turbūt segčiau kuriai į kablį. :-D Ir pardavėjas gana normalus pasirodė, pakalbėjom mažumėlę, kaip ir kas. Taigi, įdomumo ar kokios akcijos vedinas gal ir kitą kartą užeisiu pasidairyti, o gal ir prireiks ko nors neplanuotai. ;-)

#87259   Mike
 19 Gru 2008 08:35
Kam įdomu, tai Kaune Salmolitoje iki Naujų metų nuolaidos.
Visiems valams 50%
Kotams 40% Shimano kotams 20% Vision kotams 20%
Ritems 30% Shimano 20% Vision 20%
Balansyrams 50%
Rubams 20% Batams 20% Vision aprangai 20%
Pludems 50%
Vobleriams 30%
Flambeau 25%
William Joseph 20%
Pasarams 15%
Mora peiliams ir graztams 25%
Palapinems ir miegmaisiams 25%
Echolotams 20%
Museliu risimo medziagoms 10%
Vasaros prekems 30%
Sukriukem ir blizgem 30%

#87338   Raupsuotas
 19 Gru 2008 17:35
Gražiai tu čia mūsų rėmėjus pareklamavai :oops: Ačiū :cool:

#87343   Dziedas
 19 Gru 2008 18:26
Yra nuolaidas,o prekiu lig ir nera, ka nepaklausk... :lol:

#96401   Skridžas
 10 Vas 2009 18:10
Šiandien buvau naujoj žuklės parduotuvėje , dirba jau ištisa savaite net suplukę...Čia perkunkiemije tam kaimelyje,tiesai pasukus važuojan Ukmergės plentu i kaire už KIA MOTORS.. nū žodžiu turi jau visko,ir spiningus kelis ir machus ir fiderius,Ale man išrankiajam fiderio nėra..Ale bet pasirinkimas neblogas sakyčiau,kainos,kainos geros "berklėjaus valai apie 60lt kainuoja firelainas ir t.t.STROFT mono valai yra vinojami 0,11lt metras.diametrai irgi įvairus, tai pat vinoja ir daug visokiu pintukiu,tiesa turi kaškoki australietiška pintuka PES berods pavadinimas..Nū žodžiu tokia visai verta dėmesio darosi parduotuvytė,manau po gero menso turės labai gera arsenalą visokio turto..Tiesa guminuku turi visa spalvu gama kažkokiu amerikietišku ,tokiu nematęs ...

Tiesa čia Vilniuje ;-)

#97822   Edebisi
 18 Vas 2009 20:26
Is kur ROVANA (klaipedos) tokiu asilu pririnko. Dirba konsultantais-pardavejeis bet savo darbo nifiga neismano. Parduoda preke zinodamas kad ji netiks. Jei nieko neismano tokiems tik maximoi dirbt o ne zukles reikmenu parduotuvej. Bl*t nervina tokie.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė