Bratka rašė:Catan,kazkoki logiska paaiskinima del nendriu turi???Ar gal pats savo tvenkinio zuvis su nendrem isgelbejai???Jei nendres padetu nuo zuvu dusimo tai jos tada niekad ir nedustu.
Aš nesu nei fizikas, nei biologas, kur galėčiau daugiau ar mažiau apskaičiuoti ar netgi moksliškai paaiškinti. Aš to dalyko nebandžiau ant tvenkinio šią žiemą, bet jeigu reikės, tikrai pamėginsiu. Ir iš pačių forumiečių sakė, kad matė miesto teritorijoj vandens telkinį telkšojuses nendres ir aš pats girdėjau iš žmogaus, kuris pats tai darė ir viskas tvarkoj, gavo žūvys tos deguonies, o jei Jums kolega šis dalykas yra nepriimtinas, tai niekas neverčia jo taikyti.
Bratka rašė:beveik kiekvienas telkinys yra daugiau ar maziau jomis apauges-tai kodel per jas deguonis nepatenka ar jas butinai reik nupjaut ir sukist i ekete tada jos gausiai siurbs deguoni ir padavines ji i telkini

nendrės net ir žiemą, kurios vandens telkinį auga - negauna deguonies?

Manau yra pravartu, kažkam paskaityti biologiją.
P.s. žmonės į telkinius kuokštus nendrių deda manau ne dėl grožio, tad esant tokiam gudriam ir pačiam nežinančiam kritikuoti 100%, tai manau yra netikslinga ir kvaila