skridzas rašė:Laidos metu uždėtu ženkla "MN" Mesininkams nežiurėty...

skridzas rašė:Laidos metu uždėtu ženkla "MN" Mesininkams nežiurėty...
Atsimenu atvejį, kai pavasarį buvo rodoma laida apie lydekų žvejybą vieno pajūrio upelio aukštupyje. Man tos vietos nuo senovės žinomos, dažnai ten nuvažiuoju ir dabar, nes tikra sielos atgaiva būna - žvejų beveik nesutiksi, laukinės vietos, pasivaikščioti ir pažvejoti ypač pavasarį, kol nėra dar bruzgynų yra nuostabus dalykas. Taigi taip sutapo, kad tą sekmadienį kaip tik ten klaidžiojau. Laidos nemačiai, nes išvažiavau iš ryto. Iki pietų buvau žemupyje, o popiet nusprendžiau pavažiuoti iki aukštupio. Atvažiavęs apakaueLPi rašė: Makaule, kai tik padarai laida su nurodyta konkrecia vieta, jau nuo rytojaus (jei ne ta pati sekmadieni) ta vieta buna trypiama. ...
Nu tu cia pavarei. Gal tokiem kaip ash taikei?audrutis rašė: ......vyresnes kartos zvejus, kuriems toks poziuris niekada nebuvo kalamas i galvas, todel ir idejos atrodo svetimos. Tik nesupraskit klaidingai, kad as "varau" ant vyresniu, o aukstinu jaunima. Visokiu yra visur, bet vyresnioji karta paprasciausia augo ir formavosi kitais laikais, kai dabartines idejos buvo svetimos, t.y. ju isvis nebuvo.....
Užtenka čia forume parašyti ir panašus vaizdas gaunasi.airis rašė:...sustatome visus pajuryje ir neduok dieve pagauname lasisa, kita savaitgali vietos nidoje nebera, nuo pasienio iki juodkrantes.
kam klausimas?Laida ne geografija su meskere po Lietuva,na galbut tokia kada atsiras...bet ideja-rodyt naujus zukles budus,kas keiciasi pludines,dugnines,spiningo pasaulyje,kokius pasirinkti jaukus,kodel plonint kabliukus,kaip pasirinkti valo story,kaip oravesti masala ir dar bandome atsakyti i milijonus klausimu,ne KUR? o butent KAIP sugauti zuvy vienu ar kitu zukles yrankiu,metu laiku,sroveje ar stov.vandeny.Man labai gaila tu kurie ziuri tik KUR,po to sumerkia savo belekokius pagalius ir belekokius kablius masalus ir t.t,nepagauna ir rekia isdure,pamelavo.O kad reikejo pludele 3gr,kad pavadelis 0,1,kad jaukas tamsintas...zodziu tai ka rodom galim pritaikyti bet kur Lietuvoj....tai ko as turiu isvaziuot is zuvingiausiu vietu???Tas pats,kas Bobui nudui parashytum negaudyk stekeriu Anglijoj...parodyk kaip vilnelej.....nesamone kokia taiFiskius rašė:Makaule, aciu tau kad darai tokia laida, bent kai negalim islekti i zvejyba, prie teliko galima atsigauti![]()
Bet mane tai labiausiai zudo tai, jog beveik visos rodomos zvejybos vyksta pajuryje. Isijungi sekmadienio ryte telika ir galima daryt statymus kur si karta Paulius zvejos![]()
Varijantai:
1. Minijos aukstupys
2. Minges kaimas
3. Nemuno zemupys
4. Kursiu marios
5. Baltijos jura
6. Paskendusio misko ezeras
7. Karpiai
Suprantu kad finansai labai viska riboja, bet gal visgi butu imanoma viena kita laidele isspausti ir is kitu LT vietu?
Skumbrotas rašė:Užtenka čia forume parašyti ir panašus vaizdas gaunasi.airis rašė:...sustatome visus pajuryje ir neduok dieve pagauname lasisa, kita savaitgali vietos nidoje nebera, nuo pasienio iki juodkrantes.
Prieš tris metus Nidoj atvažiavus rasdavai arba nieko, arba 2-3 žvejus, o dabar kas darosi....
Taip ir toliau laikyk. Su laiku visi pradės suprasti, kad galima sugauti visur, tik reik žinoti kaip.makaulė rašė:.... bandome atsakyti i milijonus klausimu,ne KUR? o butent KAIP sugauti zuvy vienu ar kitu zukles yrankiu,metu laiku,sroveje ar stov.vandeny....
Kas dar noretu,kad pagaudyciau kur norsVegys rašė:As irgi pritariu Fiskiui. Man zymiai maloniau ziuretusi, jei butu skirtingos zukles vietos.
Labai pasigendu zukles ezeruose, pvz pludinuke (karsiai / raudes / lynai), dugnine (karsiai, lynai) ir etc.
Konkrecios vietos ir manes nedomina. Ten vistiek nevaziuosiu - bus ir be manes apsestos vietos. O juk Ale ydomu butu pamatyt laida apie ezera, kuriame ir pats zvejoji. Makaule, padaryk ziemine karsiu zukle Prapunte (megstamiausias mano ezeras, dzin kad zuvu kiekiu jis ner isskirtinis) - juk kazkada rasei, kad ten gaudai (o gal jau nebe ?) karsius.