jo-siandien ant dovilu karjero su multivanu pasiardziau ant ledoSkumbrotas rašė:Žiema žiemai nelygi.....-=tadis=-..... rašė:pas mane prude 2.5a isgyveno neviena ziema panasiam gylije

jo-siandien ant dovilu karjero su multivanu pasiardziau ant ledoSkumbrotas rašė:Žiema žiemai nelygi.....-=tadis=-..... rašė:pas mane prude 2.5a isgyveno neviena ziema panasiam gylije
Na jei tik pries savaite pastatei,tai visko gali but jog tvenkinys tuscias.Kaip dabar vanduo mutnas?ar dar matos kokiu vabaliuku ar zuvelioku?MrGorgeous rašė:taigi va ziemos negandos prudas 110 m ant 35metu ten gyvena amurai karpiia kuojos lynai
karosai, ziema visada valau sniega nuo prudo pries savaite pastaciau kompresoriu su slanu tai visada yra ekete 3x5 metro atvyra ten burbuliuoja oras o kitam gale prodo kirzdamas seip ekete radau isalusiu kuoju, susimasciau negi per velai vandeni vedinti pradejau
ir mano amurams ir karpimas batai ? kaip ten yra su tuo isalimu smulkmes lede ? kas su tuo susidures?
http://islauzozuvis.lt/ arba naudokis google. Mane labai nustebino vasaknos su atsakymu, kad turės greičiausiai tik vienos rūšies - amūrų, greičiausiai nebus ir pačių karpių.AudriusB rašė:gal kas žinot kokiu firmų kurios užsiema tvenkinių įžuvinimu?
man atrodo,kad tik karosai isgyvens po sitos ziemos.xmusic rašė:Mano kudros giliausia vieta 1.5-1.6 m. O kitur apie 0.8m - 1m. Bet prudas labai nuozulniai eina gilyn i ta duobe. Ir gyvena karosai bei lynai tiesa kitokios zuvies nebandem leisti ileidom 10
Mazu eserioku apie 8-10cm ilgio ziurešim ar isgyvens
Bratka rašė:Amuru neleisk dar kokius 5 metus,nebus ten jiem kas veikia,ant tokio tvenkinio max 3 amurai.Lydekas po poros metu kelias nedideles imesk,tada jom ten jau turetu buti pakankamai maisto.Visas kitas tavo isvardintas zuvis leisk,kai tik ledas nutirps.