pilieciai kas kiek metu keiciat ratus, pvz zieminiu ar vasarinius. nes paskaicius atrodo, kad ratus keiciates kaip vala, kas ketvirti. o kai perkat per ispardavimus ziurit i pagaminimo metus?
galėtum ir dar dažniau keist., Aš tokias perku, man geraivava rašė:as tai keiciu, kai susidevi.. pvz protektoriaus zenkliai sumazeja ar koks uzesys atsiranda
Airis rašė:Prisimenu,kai pirma karta ziema sedau is zigulio,volgos gaz 22, uz moskviciaus 2141,priekiu varomo, vairo-buvo kosmosas. Padangos tokios pacios rusies,ne ziemines, o vaziavimas absoliuciai geresnis,saugesnis. Galo nemeto, per pliurza eina ,kaip kreiseris. Ir niekas neirodys , kad galu varoma masina yra lengviau vairuoti.
Viskas būtų OK, jei tai būtų tik tavo rizika. Bet deja tavo rizikos yra tik 50%, kita 50% tenka tiems, kas prasilenkia su tavim kelyje, nes jei tuo momentu jobtels ta tavo persenusi padanga, tai gali pasiūst pas šv.Petrą visai nekaltą ir tvarkingą žmogelį.... Taip deja atsitiko vienam mano draugui, tik ne padanga sprogo, bet šakė lūžo, užmetė skersą kelyj, o tuo momentu priešpriešais važiavo žmogelis ir atsitrenkė. Draugui nieko, o žmogelis ata... Žmogelis buvo vokietis, giminės padavė į teismą, prisiteisė 100000 eur. Dabar draugas tamposi po teismus su apeliacijom, bando kažkiek sumažint ieškinį, bet panašu kad nieko nelaimės...bobis rašė:.... aišku, rizikuoji pirkdmams...Bet, kaip viens išsireiškė, visas mano gyvenimas -rizika
As irgi nevengiu naudotu padangu, bet imu tik labai geros bukles (kad nebutu guma sumedejusi, suaizejusi), visada paziuriu ir i gaminimo metus. Dabar pvz nusipirkau 2005 metu, dar visai puse velnio, pora metu dar drasiai patrinsiu.bobis rašė:aišku kad senstanti, viskas sensta juk,,,,
Tuo labaiu tinka man jos. iš užsienio šrotų jos dažnai būna parvežtos, iš mašinų po avarijos numautos (pats esu buvęs ten ir vežęs čia, žinau, bet seniai tai buv), kitos visai apynaujės, bet aišku, rizikuoji pirkdmams...Bet, kaip viens išsireiškė, visas mano gyvenimas -rizika
Teiginys vertas autoriausAntas rašė:.........o padangos nesensta, .....
Jei negaila pinigų tai mašiną galima išlaikyt saugaus važiavimo lygyje nors ir 100 metų, o štai padangų neišlaikysi ilgiau nei kad jai skirta, čia nepalyginami dalykai. O perkant kam rizikuot, jei viskas ant padangos surašyta, tik reik pasidomėt kaip ten iššifruot, ir nepirkt to kas jau nebesaugubobis rašė:.....bet juk nieks nepridės nei man neri kitam tai naujai mašinai, naujai padangai, jei pačiam nesiseka, o ir taupumas neleidžia....