Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #379839   marenas
 07 Bir 2012 17:40
pensininkas rašė:padovanokit marenui virve per gimtadieni :lol:
seip turiu buksira,inkaro virne virviu belekiek.seimui kaskas netaip atcitiko sazine prabudo galvoja nors tokius mazus darbiukus padaryt,nes ziurek savo koresams butu nemuno delta isnomave,jug ten 90 procentu bespridelsciku siedi,gieju,na pavadinciau pederastai bet jug turi aukstaji issilavinima tai negrazu taip vadint,
 #379846   tukasG
 07 Bir 2012 18:11
Na, jeigu sukonkretinant iki asmeniškumų, tai man tas įstatymas reikš tai, kad turėsiu pirkt respublikinį leidimą, plius MŽD leidimą, iki šiol užtekdavo tik MŽD.
 #379863   marenas
 07 Bir 2012 18:54
hipi ? maciau kajaku puslapi biski mane buvai mane uzstojes ir ant lietuvos pavarei.sori tada tu ne merga tikras bitčas.seip del klasiu neteisus,as trys klases per kysius baigiau :-D
 #379880   marenas
 07 Bir 2012 20:17
atcargei dar ir tu busi isprotejusiu aprasytas.hebra vakar zynias ziurejau tai per tv trys rode kaip pakrantei kreidutem rase.paskui lnk tai liktai nerode gal praleidau,per lietuva irgi ,btv liktai ir nepastebejau ar praleidau.nes pradedu visai susidarit nuomone kad tik tv trys isdrysta kovot uz tauta ,kitos paduhintos,o delfis jug lnk issikos liktai ar as neteisus
 #379890   marenas
 07 Bir 2012 20:41
tai ryskei tu vienas is ju,katik perziurejau lnk nerode jems tai neivikis kaip ir tau vetoi taves nedrysciau savo mieste pasirodyt,lnk jai tu nusiperstum kur vesoi vietoi tai tave iskart parodytu tai butu ivikis. hebra paziurekit zinias ir pamatysit skirtuma.ar jum patinka kaip jus durnina. gal as neteisybe sakau paziurekit vakarykstes zynes.
 #379891   sonca
 07 Bir 2012 20:43
*PYP* įdomus Tu, jei aš nepalaikau Tavo nuomonės automatiškai tampu pedofilų klano atstovas :-D kodėl aš negaliu savo mieste pasirodyt :?:
 #379896   SauliusM
 07 Bir 2012 20:53
marenai, tu zinok su savo pesimistine nuskriaustojo tryda negyvai uzpi.si. as asmeniskai esu laimingas zmogus ir gyvenime stengiuosi izvelgt pozityvius dalykus. o tu kaip koks per sikna ispi.stas nuskriaustasis su savo verksmais gadini zmonem teigiama nuotaika ir elgies kaip koks energetinis vampyras. moderatoriu vietoj tai as tave jau 20 kartu buciau uzbanijes. tu geriau zmonem ka nors gero pasakytum nuo ko visi laimingesni kazkiek pasidarytu o ne ta savo shuda ikyriai trink i smegenis.
 #379906   marenas
 07 Bir 2012 21:09
o mane uzpysa neteisybe,vienam pofik kad lnk jo milimiausia kanalas jam makaronus kabina bet jis vistiek teisina ji.nejau tu aklas aklas aklas,saulenai gal tu ir teisus paimi isoki i upe ir plauki pasroviui kaip sudas,gal taip geriau seimai,man,gal mano aplinkinems.bet mes ne sudai ir kartc nuo karto bandom zmonemis but turet nuomone apie teisybe,kam mes kovojom uz laisve,kad zmonem meluotu kaip ir anksciau,tada bent zmones buvo laimingesni neapkrauti nezynuomybe kaip dabar,paklauskit savo tevu ar blogai jiems buvo,as nesneku apie tos kurie turiejo daug pinigu ir negaliejo ju isleis tie ir sugriove lietuva,o kiti patikejo bla bla bla.o ka gavom vien mela neteisibes 22 metai
 #379908   Bratka
 07 Bir 2012 21:15
marenas rašė:tada bent zmones buvo laimingesni neapkrauti nezynuomybe kaip dabar,paklauskit savo tevu ar blogai jiems buvoi
Gal jau nebe rasinek toliau... nes kuo tolyn tuo labiau...
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė