Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai

#74169   Monte Ponte
 02 Spa 2008 12:28
Truputi paanalizaves foruma, nusprendziau ir as prisijunkti prie kolegu :)
Sveiki, esu Mantas, zvejoju kaip ir daugelis nuo pirmu dienu, tik pradejus vaiksciot. Pirmoji meskere is lazdyno, o plude is zasies plunksnos :) Egzemplioriai:
Karosas - ~1kg (kaip ir daugelio, manau, karosas mano pirmoji sugauta zuvis);
Lynas - 1,3 kg;
Karsis - 2kg ir kitas 1,8kg (vienas po kito uzkibo Luksto ezere);
Upetakis - ~800g (Minija)
Kirslys - ~500g (Minija)
Ir daug daug ivairios smulkmes...

Visos sios zuvys sugautos pries kokius 5 metus :) del tam tikru priezasciu ilga laiko tarpa nebezvejojau :)

Megstu zvejoti tiek upese tiek ezeruose, tiek kaimelio kudrose...plude, dugnine, spiningu...svarbus pats procesas :)

Kadangi dabar gyvenu siauliuose, tai meginu laime siauliu juroje, spinigu, taciau niekas nekima, matyt, patirties truksta :lol: svajone susikauti nors su 1kg sveriancia lydekaite, o laikui begant gal ir didesne...

Zvejoju ne del to, kad isbadejes buciau, o del gero kadro (foto) ir to jausmo viduj, kai kazkas anam valo gale muistosi :)

#74190   Tanius
 02 Spa 2008 16:29
Sveiki, stai viena diena sulauzius savo spinigeli teko i google.lt teko yvesti toky teksktuka kaip " parduodu spininga" ir ismete keista tinklapi apie zvejo tribunas :) Taip patekau ir as y jusu bury. Vadinuosi Antanu, zvejot pradejau apie 9 - 8 metu, ryboku seimoje nera. Ir is kur gi tas noras ne pats nezinau, dievo turbut duota :). Metu man kaip cia pasakius 16. Didziausia zuvis poros kazkur kilogramu koine pilna smelio, beja moteriska! :oops: Tai va tikiuosi primsit i savo kolektyva :D

#74227   ErikaZ
 02 Spa 2008 20:05
Nu tokiu atveju, kad visi taip prisistatineja, tai ir man gal reiktu :)

Taigi, esu Erikas is Klaipedos, 1989m. , esu studentas, mokausi KU... :cool: Laisvalaiki skiriu savo pomegiams, kuriu vienas yra zvejyba, kitas - jusu nemegstama povandenine medziokle. :twisted:

Pagrinde zvejoju spiningu(5-15g)... Gaudau tiek ant guminuku, tiek ant sukriukiu, vobleriukai dar man kazkaip nelabai pasiteisine, bet su jais ateti dar manau daugiau pazvejosiu. Neatsisakau ir pludines meskeres, bet su ja retai kada bezvejoju, mat nepatinka man tas purvinumas su sliekais ir kitais masalais...

Vaikysteje buvau uzkietejas zvejys, zvejodavau beveik pastoviai, ir kas svarbiausiai pagaudavau didesniu zuvu nei dabar... :) Bet esme, kad pries kokiu keturis, gal penkis metus, kazkaip nebezvejodavau, net nelaikiau meskeres tiek laiko, taigi si sezona atsiradus daugiau laiko, vel pradejau zvejo keleli minti... ;-)

Megstu zvejoti seklumose, kur vanduo skaidrus ir persvieciamas, arba upeliuose...

Pagrindine mano spiningautojo zuvis - lydeka, ja gaudziau beveik visa sia vasara... Bet didziausias mano noras pagauti upetaki ar slaki, su spiningu aisku :) ...

Esu alergiskas zuviai, todel gaudau tik del malonumo, nes turbut uzvalges bent truputi jos, uzlinkciau :shock: Todel viska ka pagaunu paleidziu. :!: O geriausiai kai sugaunu kokia didele lydeka ir paleidziu ja savo tecio (zvejo - beveik brakonieriaus) akivaizdoje, pamatytumete jo mina :grin:

Siaip nezinau kaip cia dar parasius, bet galeciau cia begale visko prirasyti apie save, nes mano kaip zvejo "karjera" tikrai spalvinga ir idomi...

Taigi, tikiuosi priimsit i savo kompanija, ir gal ismokinsit mane zvejoti... ;-)

#76661   gintars
 19 Spa 2008 22:17
sweiki wisi. visai neseniai rinkausi nauja spina ir atradau jusu puslapi ir radau jame daug idomios informacijos, taigi nusprendziau ir as prisiregistruoti nes skaitant diskusijas noris ikisti ir savo trigrasi :grin:
Taigi prisitatau esu gintaras is seredziaus o kadangi sis miestelis yra ant nemuno ir dubysos santakos tai kaip nezwejot gyvenant tokioj vietoj :cool: zwejot pradejau nuo kokiu 9 metu lazdynine meskere gaudant auksles. dabar yra jau 22 meteliai. zukle man poilsis atitrukimas nuo kasdieniniu rupesciu ir darbu prasmingas laisvalaikio praleidimas. zwejybos budai ivairus priklausomi nuo sezono pavasari nevengiu i rankas paimti pludine ar dugnine ir pagaudyti ziobriu nemune ar dubysoje nors neatsisakau ir spiningo, vasra ir rudeni pagrinde spiningauju, o velyva rudeni ir ziema laukiu ant nemuno kranto prie spragsincio lauzo kol vegele suras mano masala. yra kolkas neigyvendinta svajone pazwejot juroj menkiu is laivo ar bent pleksniu nuo kokio molo ar palangos tilto.
tai pradziai tiek tikiuosi labai neskriausit naujoko :)

#76745   sarunas
 20 Spa 2008 12:25
sveiki kolegos! prisiregistravau ir pamirsau prisistatyti. esu81 gymimo,kedainietis..ten pragyvenau 22m,o likusiu 6airijoj,te ir siuo metu esu. keista bet is viso mano gimynes klano,kuris yra tikrai didelis,esu vieninteli zvejys.karjera pradejau nuo8metu.ir dar nepavargau :grin: airijoj dirbau kol darbas nepradejo zuklei trukdyt....teko mest,,,aisku darba!!kartu yra ir mano seima,zmona,sunus2ieju metu,kuris kai gime iskart ybrukau meskere..ir dukra.zukle mano yvairi donkes,spinas,machas,muses..zvejoju taipat visur kur tik vanduo.esu gan stipraus cia airijoj zukles klubo narys.....tai tiek.manau suzinosiu kazka naujo jusu,ojus is manes

#76806   !!!metaliukas!!!
 20 Spa 2008 19:29
sveiki visi!!! :/braj; na prasniukstinejus gan ilga laika jusu forume teko ir man prisiregistruoti!!! Esu Mindaugas bet draugu vadinamas ( metaliuku ) :grin: visa jaunyste pramyniau takus Nemuno krantineje netoli Alytaus !!! ten ir buvo mano zvejybos pradzia!!! zinoma kaip ir visi rasdavau balu kur kibdavo karosai,bet teko nemazai ir auksliukiu Nemune istraukt!!! seimoje zveju nera tai kad ir ismokau zvejot is vietos zveju kuriems ir esu dekingas, kad rasdavo kantrybes bei laiko paaiskint kas ant ko ir kur, ir kaip kimba :shock: na, bet kadangi gyvenimas nestovi vietoje studijuodamas Kaune susipazinau su esama zmona kuri yra is suvalkijos sostines!! :? na ka?!!! stai as ir joje antri metai kaip laimingai gyvenu :grin: zinoma daug teko kuro, bei laiko leist nauju plotu zvalgybai bei geru vietu atradinejimui, bet pagaliau galiu pasakyti,kad sekmingai adaptavausi prie nauju vietu ;-) dabar laimingas sau gyvenu suvalkijoje ir vis aplankydamas savo tevus butinai nuvaziuoju prie mano pagrindinio mokytojo Nemuno :lol:

#80278   Drum
 06 Lap 2008 17:31
Sveiki nusprendžiau ir aš prisiregistruoti prie šio žvejų būrio :).Gimiau 1993-12-03 Jau būdamas 5 metų sėdėjau su medine meškere rankose ir lupau karosiukus. Prie šios ''ligos'' mane privedė tėtė. Iš pradžių buvau tikras plūdinės virtuozas ir maniau jog už tai nėra nieko geriau, bet štai šia vasara pradėjau spiningauti ir iki šiol negaliu sustoti. Jau baigiu pramindyt visus man su dviračiu pasiekiamus ežerus :grin:.Taigi tikiuosi jog į manę blizgės nepaleisit ir iš šio forumo neišvysit :lol:

#80371   volframas
 06 Lap 2008 21:30
sveiki,esu darius,katik ikopes i ketvirta desimti 'viarkt . :lol: nesuprantu kodel visi pasisako tik kaip su banbukais pradejo zvejot ir niewskom ritem o tinkliukus pamirso su 65 akim,ir apskritai kodel negalima gaudyt slakiu nersto metu :-D nors ir paveluotai prisistaciau,bet pazadu as jums patiksiu :grin: :grin: :grin:

#80853   blazer
 09 Lap 2008 00:43
sveiki zvejai. busiu naujokas jusu tribunoj :) zvejoju nuo 7 metu iki 14. po to ilga pertrauka, paauglyste, mergos ir t.t. :-D 25 vel emiausi meskeres. pagrinde mojuoju spiningu, reciau rymau prie dugnines, o dar reciau spoksau i plude. Esu is Klaipedos, todel dazniausiai gainioju zemupio zuvis.

#81052   timocha
 10 Lap 2008 22:09
Sveiki visi ::hai-bai
neseniai ieskojau siokios tokios informacijos apie gumines valtis ir uztikau Jusu foruma, nors kituose jau gan senokai uzsiregistraves, tik nikai skirtingi :roll:
Tai trumpai apie save: gimes Vilniuje 84 metais, vardas Tomas, zvejoti pradejau gal kokiu 7 metu, nors sieimoje nei vieno zvejo nebuvo, sudomino mane sis pomegis ;-var-var. Pagrinde zvejoju dugninemis, nespjaunu ir i pludine, spiningas nelabai prie sirdies nors pora meteliu buvau skyres vien jam, dar laisvalaikiu megstu pasaudyt i taikinius (visgi seimoj visi medziotojai), i gyvulelius netaikau, gaila man ju kazkaip :?
Tai tiek, manau sisibendrausim :/brazasista

#81218   vava
 11 Lap 2008 22:23
labas visiems,
esu Vaidas is Vilniaus. Cia ir gimiau pries 36 metus. vaikysteje truputuka pasededavau su meskere Panevezyje ant Nevėžio kranto, o rimciau susirgau sia liga pries kokius 10m. Sunaus kriksto tevas uzvede. Nesigailiu.
Anksciau nuo zmonos slepdavau kainas visokiu kotu, valu, riciu ir t.t. , bet paskutiniu metu ji i si mano pomegi ziuri labai teigiamai :lol: Ypac, kai vaziuoju vienas, nes yra simtaprocentine garantija, kad bus apseita be alaus.....
Dazniausia gaudau dugnine , o paskutiniu metu pagavau spinigavimo malonuma, nors nezinau kodel, bet pasivaiksciojus 2-3val nugara juodai skaudet pradeda. Bet tikiuosi, kad apsiprasiu .
Kazko labai stebuklingo pagaves nesu: karpis buvo apie 3kg, lydeka - 2 su biskiu.

#82304   linkaz
 18 Lap 2008 11:49
Sveiki,
Esu vilnietis,patiko Jusu forumas,mokejimas siltai ir dalykiskai bendrauti.Zvejoju seniai, pastaraisiais metais beveik vien spiningauju,
kad puikiai tai darau-nepasakyciau :) Megstu gaudyti su multiplikatorium.
Linkiu Jums geru zukliu.

#82439   LAURUX
 18 Lap 2008 17:03
ziuriu busiu praziopsojes sita tema. bet geriau veliau negu niekada-taigi esu kaunietis 1983. zvejoju daug metu-kiek atsimenu tiek ir zvejoju. labiausiai patinka plude stovinciam vandeny gaudyt(ypac lyna arba karosa) dar dugnine visai nieko, spiningu reciau. paskutiniais metais pamegau zvejot nemuno zemupyje. gana daug laiko praleidziu ant ledo(kai jo yra)nes kaip zinia statybose ziema sastingis, todel turiu daug laisvo laiko. tai kol kas tiek :grin:

#82461   EIMANTAS
 18 Lap 2008 17:41
Kas dar be manęs iš Panevėžio?
:?:

#82597   Deividas L.
 19 Lap 2008 14:13
Sveiki visi :) Aš esu naujas jūsų forumo dalyvis. Esu iš Kėdainių. Žvejoju nuo penkerių metų. Duomiuosi visais žuklės stiliais ,bet labiausiai sportine žūkle plūdine meškere. Dalyvauju įvairaus rango varžybose plūdine meškere.
Tad tiek būtų apie mane ir manau maloniai padiskutuosime įvairiom žūklės temom ;-)

#92786   mcdee
 25 Sau 2009 12:54
Isdrysiu ir as pagaliau prisistatyt :)

Esu Aurimas, dabar jau 6 metai kaip klaipedietis, nors siaip ir aukstaitis nuo Anyksciu / Utenos. Zvejoju nuo ~8 metu , nes uzaugau tarp ezeru. Siam kraste zvejyba vel "uzsikreciau" tik pries kokiu 1.5 metu ir greit "isgyt" nezadu ;-) Labiausiai megstu atviro vandens sezona, ziema bandes, pagaves bet neuzsikretes.

Laimikiai:

Lydeka: 4.4kg

Karsis (kitaip vadinam dar palša) : ~1.2Kg

Kuklus rezultatai, bet kitu zuvu fronte nieko ispudingo nepavyko suviliot, o ir zvejyba dabar dazniausiai apsiriboja spiningu arba dugnine. Tikiuosi ispudingiausiu savo laimikiu sarasa siais metais dar papildyt :)

Ispudingiausia zvejyba:

Buvau gal kokiu 15 metu, kada sugalvojau, kad reik uzsiimt lydekom. Pirma blizge "Jura", rite "Nevskaja", spinigas apie 1,60m senas, pirma zvejyba rugpjucio pabaigoje saulei leidziantis "savo" ezere. Pirmas kibimas netiketas nuo nendriu ir pirmoji mano astriadante keliauja i valti. Pagautas azarto nutariau dar karta apiplaukt nendryna ir patikrint "potencialius" plotus. Uz geru ~200 inkaruojuosi ant sekliaus ir pradedu zoliu ravejim serija. Betraukiant koki desimt metima pajuntu tvirta uzlaikyma ir mintyse nusikeikes del eilinio kabinimosi uz zoliu "kusio" rimtai pradedu sukt. Po keletos sekundziu pastebiu, kad valas keistai istryzai vaziuoja tolyn o ir rite pradeda nemaloniai nagus tarkuot. Nusiramines pradedu po truputi atkovot iskukta vala kol uz poros metru pamaciau islendancia malka. Dar penketas minuciu kovos ir po keletos meginimu list po valtim, sugebu iprasyt ja i graibsta ir isiklet i valti. Dar po desimties minuciu koju drebejimo ir isterisko dziaugsmo juoko sugebu atkabint ir saugiai pakist po suoliuku. Grizes namo pasveriau: pirmoji 1,5kg ir antroji 4.4kg. Tai va tokia pirmoji zvejyba spiningu.

#93361   renaldas
 27 Sau 2009 13:29
Sveiki visi, nesenai atradau sita foruma ir nustebau pamates kad cia tiek daug Klaipedieciu, bo pats is ten, ir kiek kituose forumuose dalyvavau, tai as vienas Memelio krasta atstovavau. Paciam 29 ziema eina, zvejoju gal nuo 10 metuku, pagrinde gaudau dugninemis, kartais kai uztemsta akyse spina i rankas paimu, taip pat ir ziema nuo ledo megstu pasportuot, tai tiek, tikesimes ateity teks ir asmeniskai jei ne su visais, tai bent su daugeliu susipazint ir patirtim pasidalint.. :grin:

#95783   Flash
 06 Vas 2009 13:42
Sveiki,
Esu Aivaras,nuo suduvos vandenu :lol: zvejoju nuo 9-10metu(dabar ma 20:) ) ,manau kaip ir dauguma pradejau nuo baliniu cigaretiniu-delniniu karosu :grin: metai is metu vis aistringiau pasinesdavau ant zvejybos ir po siai dienai vis smaginuos siuo musu gamtos teikiamomis relaksacijos pramogomis :grin: spiningas neman,labiau megejas esu pludines,bei ale dugnines zvejybos, kazkaip arciau sirdies man seslesne zvejyba,taciau neatsisakau karts nuo karto pazuvaut lydekaiciu skrituliais ar gyva zuvele su meskere :) tai gi tik sia ziema sugalvojau uzlipt ant ledo pazuvaut,ir labai gailiuosi jog to nedariau anksciau,kaip p[irmam sezonui jau ypusejus laimikiai nera ypsudingi bet jau kazka bent jau suvokiu kas tai yra ziemine zvejyba.
tai gi tikiuosiu bendrausim - zuvausim smagiai be pykciu ir kitu marazmu :grin: jei galesiu tuom padesiu,jei ka zinosiu ta atsakysiu ar patarsiu,bei tikiuosi ir pats sulaukti kokios nors informacijos is jusu mane dominanciais klausimais :)

dekoju uz varga skaitant mano posta :-D :-D :-D

#96144   stirlic
 09 Vas 2009 09:02
sveiki esu gimes Telsiuos ,bet jau 20metu givenu Panevezy gimes 1968.02.23 ,vardu Saulius labiausiai mekstu zvejot Nemuno zemupi,kursiu mariose ,seip zvejot pradejau rimciau kokie 15 metu ,is sito tinklalapio noreciau gaut informacijos ir pac ja duot kitiem bei rast bendraminciu bei draugu :)

#98164   Helias
 19 Vas 2009 20:41
Sveiki, aš gimęs 1995 metais, ko gero jauniausias is sio forumo?, zvejot pradejau gal nuo 4 metu is pradziu gaudziau eseriukus ir pugzliukus upeje nuo liepto, zvejyba megau , bet nelabai, kiekvienais metais vaziuodavom karpių gaudyt va nuo to aš ir užsikrečiau žvejo bacila, brolis buvo istraukes tik viena 1kg karpi, tada as nutariau eiti i perspektyve vieta, t.y prie kateriuko kuris pila pasara i karpyna, ir kagi palaukiau pora min. ir fukt viskas paniro tokiu metu budamas vos islaikiau ir isritinau 3kg karpi,. Man nuo to laiko pasidare labai idomu zvejoti, bet zvejodavau tik taip retkarciais gal 2 - 3 kartus i pora menesiu, bet pries du metus kai rusneje kanale istraukiau mazdaug 1,3 kg karosa, pradejau zvejot beveik kas savaite, kai buvau mazesnis zvejodavau tik ant pludes, bet nuo sios vasaros pradejau aktyviai zvejot su spiningu ir nuo to laiko kai per 3 ar keturias is eiles zukles ant spino isritinau 4 lydekas, eseriu gal kokius irgi 4 virs 150 g (beje vienas buvo virs 500 g), salaciu 3 ( bet maziukus), ir viena šapala, pradejau zvejot vien tik su spinu ir iki ziemos, bet si sezona zadu labai daug zvejybos laiko skirti ir pludei su dugnine.
Seip gyvenu geruose krastuose, tai zvejoju ir stovinciame vandeny ir srauniame, bet daugiau srauniame.

.

#98292   okuma
 20 Vas 2009 13:33
Sveiki, na as kaip visuomet viska pradedu is kito galo,taip ir cia...puolu rasyt net neprisistates :oops: , gimiau 77 kovo 13 penktadieni lygtai,Vilniuje,augau tarp Siauliu ir Panevezio-Radviliskyje, paskui apsizenijau ir teko i pajuri kraustytis kuom labai patenkits, kur daba ir gyvenu,praleidau apie 12 metu uz Lietuvos taigi cia pajury nieko ir nepazystu isskyrus zmona i vaikus :-D .Neseniai grizau visam i Lietuva taigi tikiuos priimsit kur nors kada nors.... :shock:

#98467   AndriusK
 20 Vas 2009 21:24
Sveiki as Andrius, 1992m tik iskarksetas, jaunas ir tuo dziaugiuosi, bet zvejyba tai uzsikabinau kai tik kaime, prude karosa pamaciau, o ir tatukas vaziuodavo zvejoti i tauragna , :)
tai ir prasidejo, spiningavimas.
.siaip labai megstu gamta, gal del to kad as be kaimo kaip be atasaju(pasimetes:D). ESu rytu aukstaitis ten is 'PA UTENAS', tad daugiausiai laiko praleidziu zvejodamas tiek vasara ar ziema tauragne.
labiausiai patinka zvejoti is valties, ypac su vobleriais, pastaruiosius metus uzkibau ant rapalu ir negaliu sustoti..:d manau kas tai yra patyres supranta.:D tai vat visos santaupos keiliauja i zvejyba.:d
net ir mokykloj tenka but nepavalgius kad koks modeliukas iseitu nusipirkt.;D. tai toks jau tas gyvenimas, beje didziausi laimikiai- 6.5kg lydeka, eserys 0.9kg, ir praeito sezono ispudingiausi rezultatai vien tik su rapalom buvom 159 imamo dydzio lydekos.:) nuo balandzio iki spalio pabaigos. tad labai malonu buti jusu bendruomenes nariu:) :cool: :)

#98651   Ta2kazzz
 21 Vas 2009 18:56
Sveiki zvejai ::hai-bai daznai skaitau jusu nuomones, dabar nusprendziau ir prisiregistruoti. Manau bus idomu padiskutuoti apie bendra musu liga ir jos kaltininkes zuvis :grin: As esu is Kauno, 84 gimimo. Nemazai laiko praleidziu Nemuno ir Neries pakrantese, taciau ismaises puse Lietuvos ;-) Stengiuosi suspeti visur ir pagauti visko, bet labiausiai patinka rankose laikyt spininga, ypac paskutiniais metais tai irankis mano artilerijoj nr1 :) Na kolkas tiek, tikiuosi maloniai pabendrausim...

#101049   lauriokas
 03 Kov 2009 22:15
Sveiki as lauriokas 1987m is Utenos zvejoju spiningu ir pludine dugumoja, kartais dar dugnine. Zvejoju siaip senokai ,bet dar daug visko reiketu ismokt :grin: Radau jusu foruma ir visai linksma cia pas jus tai nutariau ir as pabandyt prie jusu prisijunkt, pasneket apie zvejyba

#106194   Antas
 26 Kov 2009 12:06
Sveiki, esu Antanas, 27m, is Vilniaus. jame gimes, auges ir t.t. :)
zvejyba susidomejau, net nezinau kada, matyt vaikysteje, nes salia vaikystes namu buvo trys melioraciniai tvenkiniai. gerai atsimenu kai pelkeje zilvicius ir kitus medzius naikinome, pludes varydavom pirktis. paskui kaime tvenkinyje kas vasara ir taip patiko. paskui kazkaip nusimuilinau.... bet vel grizau prie to paties. patinka pludine ir sugalvojau sia vasara dugnine dar pasikinkyti. pradejau normalia zvejyba ne per seniausiai. galima sakyti antra vasara. taigi mokintis niekada nevelu. zvejoju dazniausiai aukstadvaryje, labiausiai patinka vaizdas.

#108326   mantas90
 02 Bal 2009 12:33
Sveiki, busiu Mantas, jau antri metai domiuosi zvejyba, daugiausia dugnine meskere. Sis budas man tinkamiausias ir , manau, didziausia laimikio tikimybe. Si foruma vartau daznai, bet neiskentejau si pavasari neuzsiregistraves. Taigi tikiuosi buti naudingas.

#109245   bosiukas
 05 Bal 2009 20:29
laba visiems kas susirge sia nepagydoma liga-zvejyba.mano vardas Andrius.Zvejyba susirgau jau seniai cia kaltas mano senelis laikas nuo laiko nuo to gydziausi(mergos ,alus,nuotykiai) :) bet nepadejo.Siame forume esu daznas svecias manau kad mano pasisakymu labai nesmerksit.

#112851   Vaidis
 21 Bal 2009 20:39
Na ką gi, nors lankaus čia jau beveik pusmetis, bet prisistatyti niekada nėra vėlu....
Taigi, esu Vaidas, gimiau Klaipėdoje 1984 04 21. (tarp kelių žinomų, netgi labai :lol: asmenų, Hitleris 20d. ir Leninas 22d. o aš 21d turiu ir to ir to savybių :-D , neftemų čia biški).
Tai va, manau kaip ir daugelis čia esančių, pradėjau nuo kilbukų gaudymo pas senelį sodyboje, pro kurią teka toks nedidukas upeliukas vadinamas Apusinu (tiksliai nežinau kodėl jį taip vadino artimieji), aišku įrankis buvo sumeistrautas mano senelio ir iš paties užauginto lazdyno, geras kotas buvo :-D , kilbukus išvedinėjau kaip didelis :-D , nors man tebuvo vos 4...na ir prasidėjo..... :twisted: , kadangi teko gyventi debreceno benderiuose (klaipėdski žino) kur netoliese yra keturi prūdaliai parke, tai karosams ramybės nebuvo :-D . Išsikėlus gyventi link centro, skant išplaukiau į plačiuosius vandenis :-D , tai buvo Trinyčių prūdas ir Danės upė :cool: Šiek tiek paūgėjus (nuo 12 metų), savo jėgom jamiau Smiltynės molą ir Kuršių marias, į tėvą Nemuną važiuodavom su tėvuku. Paskutinius 8 metus daugiau laiko praleidžiu su spiningu, pasyvi žvejoba ne man :lol:
Didžiausios sugautos žuvys (kol kas :-D ):
Šlakis - 2kg, Starkis - 3kg, Lydeka - 2,5kg, Ešerys - 1,3kg, Karšis -2,5kg (ant krevetės nuo Smiltynės molo), Plekšnė -1,5kg (taip pat nuo Smiltynės molo marių pusėj ir ant naktinio slieko, atrodė įspūdingai :shock: ).
Na ir pripeckeliojau :oops:

#114848   Shtulas
 01 Geg 2009 12:15
Sveiki! Esu Valentinas is Vilniaus. Uzsiregistravau vakar, pamaniau reikia ir prisistatyt. Reik kazka papasakot. Tai va: zvejoju viska kas kimba ir ivairiais budais. Neatsisakau, nei dugniniu, nei pludiniu, nei spiningo, nei alaus, kai galiu :) Zvejyba rimtai uzsiimt pradejau pries mazdaug pora metu, tad esu dar zalias kaip pavasario lapas :) Tikiuos labai nesmerksit jei kokia nesamone leptelsiu :oops:
Nei zvyno jums, nei uodegu :!: :)

#116448   julis
 08 Geg 2009 19:23
Sveiki. Esu iš Vilniaus. Man 21m. Žvejoju gan senai, bet deja dideliais laimikiais pasigirti negaliu...Šį pavasarį pradėjau daugiau žvejot. Prieš savaitę pabėgo mano svajonių žuvis (lydeka ~7kg) :( . Tad gavau gerą užtaisą visam vasaros sezonui. :grin: Taip pat nespjaunu ir į poledinę žūklę, bet labiau patinka šiltasis sezonas. Žvejoju visais būdais.

Atėjo krizė - mažai darbo, daug laiko žvejybai, bet dažnai nerandu su kuom išlekt, tad tikiuosi čia ne tik daugiau patirties įgyt , bet ir susipažint su naujais žmonėm ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė