Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #617384   tukasG
 09 Kov 2015 14:13
Kiekvienas gaunam tiek, kiek uždirbam, ar esam uždirbę. Kitaip tariant tiek, kiek esam verti. Pensininkai ne išimtis. Tie, kas rimtai visą gyvenimą dirbo, dabar gauna pakankamai, kad galėtų gana normaliai gyvent. Pensijos, aišku, ne prabangios, bet tikrai neskursta, nei tėvukas, nei uošviai, nei kaimynai, išskyrus "gudruolius", kurie savo laiku dirbo puse etato, nekvalifikuotus darbus ir tuos pačius tik kad minimalų darbo stažą susigraibyt. Tačiau ir tie mažiau gaunantys privatizacijos metu gavo butus, namus, sklypus, investicinių čekių sumas ir kitas valstybės kompensacijas, kurios turėjo būt priedu prie būsimo jų pensijinio fondo. Tie, kas sugebėjo visu tuo protingai pasinaudot, tikrai nenuskurdo, o kas nesugebėjo, tiems deja nelemta, bet čia jau ne valstybė kalta - startas buvo visiems daug maž vienodas.
 #617388   V77
 09 Kov 2015 14:27
Aqua v. rašė:
Skumbrotas rašė:
V77 rašė:....
Kokią veiklą konkrečiai bandei pradėt, kelis kartus, kas konkrečiai ir už ką papjovė :?:
galiu kazka praleist, bet pameginsiu prisimint ir pavardint:
  • Po 'brandu' Symphonia bande isisukt i spiningo profu veikla, bent teoriskai, su meleonais infantilisku klausimu ir iskart rekomendaciju kitiems... Finale 'valdzia' labai nuskriaude, uzdare ikyru IDV amziams.
    Aldo - irgi spiningistas-upetakistas, klausinetojas-konsultantas. Valdzia uzbanijo :evil: (nors aisku turejo paskatint :gėlė )
    Visai vienadieniu visu nepamenu, neieskosiu, bet buvo dar bent vienas 'domainas', greiciau daugiau...
    Brand name Oliver, irgi tupu klausimu + konsultaciju veikla, spiningas ir e-prekyba 'specializacijoj'. Kolkas 'valdzia' neskriaudzia, gal net pades, pvz atleis nuo atsakomybes pagal Forumo taisykliu 6punkta.
    V77 pradedantysis feederistas + konsultantas viename. Karo, politologijos, pensijines ekonomikos egzpertas. Valdzia pora kart pakritikavo, bet tikrai niekaip nediskriminuoja (visai be reikalo :) )
Puiki santrauka. Liuks.
Papildau keletu punktų, bus panašu į prisistatymą/ataskaitą:
kad į foruma užsiregistravau prieš mėnesį, nereiškia jog tiek laiko žvejoju. Nes pagal tokią logiką turėtum pamatęs išeinantį iš kapinių žmogų mirusiu vadint. :)
Su žuvim draugauju visą gyvenimą. Nes gimiau ir augau Šančiuose...
Dėl karybos, taip, galiu vadintis kaip patinka, nes dvylika metų praleidau dirbdamas įvairių specializacijų instruktoriumi karinėje mokymo įstaigoje. Taip kad šiuo klausimu ironija ir replikas sau pasilaikyk.
O politikavimas man prie veido, nes esu užkietėjęs nacionalistas.
Visa kita, tame tarpe ir pensijos - bendro išsilavinimo reikalas. Stebina aplinka nesidomintys neskaitantys mažaraščiai, kurie skuba pajuokti kiek plačiau regintį....
 #617390   ramkis
 09 Kov 2015 14:30
V77 rašė:Tu pasikelk SODROS įstatymus. Nes pakolkas painiojiesi pats ir kitus klaidini.
Man SODROS įstatymų kelti nereikia, aš kalbu de facto. Jei nedirbai, negauni ir pencijos, tie kurie dirbo iki nepriklausomybės, gauna nustatyto dydžio penciją, nes jie į LT biudžetą neinešė anei vieno lito. Na aš čia gal kiek banaliai ir tiesmukai rašau, bet faktas yra toks ir ne kitoks. Mano AA močiutė, visą gyvenima pradirbo prie sovietų, į penciją ji išėjo jau prie LT, savaime suprantama, kad ji gavo minimalią pensiją, kuri jai ir priklausė. Kaip ir dauguma jos kartos žmonių, mano tėvas AA į pensiją išėjo, jau pradirbęs nepriklausomoj Lietuvoj, ir jam buvo jau pencija skaičiuojama kitaip, jis jos gavo daugiau nei mano močiutė, kas ir logiška. Nes jis mokesčiu jau mokėjo į LR biudžetą,o ne į šalies kurios jau nebėra. Mano motušė, duok dieve jai sveikatos, pensiją išėjo prieš keletą metų. Didesnė dalis jos darbo stažo, t.y. sumokėtų mokesčių į LR ir SODRA biudžetus, yra nepriklausomoje LT. Todėl ji gauna tikrai orią pensiją. Kurios jai pakanka ir pramogom, ir išlaikyti auto, ir anūkus palepinti ir pakeliauti, Tiesa ji dar turi šiokios tokios papildomos veiklos, kas jai padeda. Bet jei neturėtų, tai jos situacija, tikrai neatrodytų taip apgailėtinai kaip tu nupasakojai. Vat čia pasiskaityk, labai sudaro aiškų vaizdą, kas ir į kokias pensijas pretenduoja, ir puikus paaiškinimas kodėl didesnę gyvenimo dalį pradirbę šalyje kurios jau nebėra, gauna nykias pensijas. Bandžiau tai tau paaiškinti, bet matau nesupratai. Pradėjai apie SODROS įstatymą šnekėti, bet niekada nesusimastei, kad prie sauso įstatymo yra dar visokių poįstatyminių aktų, pataisų ir panašaus velnio. TAigi, pensijos gauni tiek kiek užsidirbai, arba tiek kiek susikaupei.
V77 rašė: LT savo piliečių gebėjimus nori pirkti per pigiai, kitur moka daugiau.
Nekorektiška lyginti senų demokratijų ir senų valstybių, su jauna šalimi, kuri viską pradėjo nuo nulio. Kurioje dar 25m atgal nebuvo normalių darbo santykių, verslo ir panašių dalykų. Jei mūsų maža šalis būtu savarankiškai gyvenusi bent nuo 1918 02 16 tai gal dabar nereikėtų dėjuoti dėl to kad kažkas kažkur ir kažkam moka daugiau. Taip jau yra, todėl jei netenkina gyvenimo sąlygos, turi pilna teisę vykti ten kur tenkina. Bet pirma reikia pagalvoti, ar viską padarei tam, kad tos sąlygos būtu kitokios.
 #617392   ramkis
 09 Kov 2015 14:40
V77, suprask tu pagaliau, kad vokietė bobutė visą savo darbingą gyvenimą pragyveno ir nudirbo vienoje šalyje, kuri vadinosi VOKIETIJA. O lietuviška bobutė, visą,didesnę dalį ar kitą dalį savo gyvenimo nugyveno ir nudirbo dviejuose šalyse. Iš kurių vienos jau nėra, ir niekada nebus. Ir ta šalis nesumokės jokios pencijos, nety mažulytės jos dalies. Ar tau tai sunku suprasti? Kai aš išeisiu į penciją ir mano žmona, mes jau tada sėdėsim ir gersim martinį kokioj Jamaikoj ar Maldyvuose, deginsim savo raukšlėtas subines ir apsiseilėję prisiminsim sav jaunas dienas, nes mes būsim visą gyvenimą dirbę vienoje šalyje, arbe keliose, bet tuose kurios yra, ir kurioms mes mokėjome mokesčius.
P.S. nors daug vokiškų bobučių sėdi savo dorfuose ir geria vietinį riesling, net nebuvusios Bahamuose ir Jamaikose :-D :-D :-D
 #617393   Taacis
 09 Kov 2015 14:43
V77 rašė: O politikavimas man prie veido, nes esu užkietėjęs nacionalistas.
:shock: pgal tai ką tu šitoj temoj skleidi, tai tu esi putkino propogandistas, o ne joks nacionalistas (nebent rusų).
 #617398   Skumbrotas
 09 Kov 2015 14:52
Aqua v. rašė:
Skumbrotas rašė:
V77 rašė:....
Kokią veiklą konkrečiai bandei pradėt, kelis kartus, kas konkrečiai ir už ką papjovė :?:
galiu kazka praleist, bet pameginsiu prisimint ir pavardint:
  • Po 'brandu' Symphonia bande isisukt i spiningo profu veikla, bent teoriskai, su meleonais infantilisku klausimu ir iskart rekomendaciju kitiems... Finale 'valdzia' labai nuskriaude, uzdare ikyru IDV amziams.
    Aldo - irgi spiningistas-upetakistas, klausinetojas-konsultantas. Valdzia uzbanijo :evil: (nors aisku turejo paskatint :gėlė )
    Visai vienadieniu visu nepamenu, neieskosiu, bet buvo dar bent vienas 'domainas', greiciau daugiau...
    Brand name Oliver, irgi tupu klausimu + konsultaciju veikla, spiningas ir e-prekyba 'specializacijoj'. Kolkas 'valdzia' neskriaudzia, gal net pades, pvz atleis nuo atsakomybes pagal Forumo taisykliu 6punkta.
    V77 pradedantysis feederistas + konsultantas viename. Karo, politologijos, pensijines ekonomikos egzpertas. Valdzia pora kart pakritikavo, bet tikrai niekaip nediskriminuoja (visai be reikalo :) )
Tai kaip ir viskas aišku, turėjau stiprų įtarimą kad čia kažkoks trolis :) Neaišku lieka viena - trolina iš savo nuosavo kvailumo ar už mongolototoriškus rublius :?: :lol:
 #617399   V77
 09 Kov 2015 15:07
Taaci, metei rimtą kaltinimą - prašau pagrįsti.
Kita vertus - nei aš už baltuosius nei už raudonuosius. Aš už Lietuvą. Tai ir yra nacionalizmas.
Ir man labai juokingi paaugę žmonės, kurie papildomai pašildyti Delfio, ar tai kitų informacijos šaltinių, pavirsta į kraštutinius fašistus, nematančius nei juodo nei balto. Kurie pasisako prieš visuotinį marazmėjimą kas liečia rusą/karą/putiną - tam staigiai užlipdoma tautos priešo etiketė.
 #617405   EDVD
 09 Kov 2015 15:24
V77 rašė:Kurie pasisako prieš visuotinį marazmėjimą kas liečia rusą/karą/putiną - tam staigiai užlipdoma tautos priešo etiketė.
Rusai blogi. marazmas, jie geri ir draugiški kaimynai!
Ukrainoj karas. Marazmas. Karo nėra, čia vietiniai nepasidalina.
Putinas agresyvus. Marazmas, putians tik bando padėti.

Tfu ant tokių pasisakymų.
 #617406   V77
 09 Kov 2015 15:54
Teisingai, tpfu ant tokių pasisakymų.
Tik rusai nei geri nei blogi. Tokie patys žmonės. Yra tik organizacijos su savo planais ketinimais ir užgaidomis.
Lygiai tas pats rusas lygiai amerikėnas prisišikę iki ausų. Su savo taikų darymais, lindimais prie lovio ar tai čiaupo prisidengiant tvarkos įvedinėjimais.
Bet tada kaip įvertinsim Maidaną? Kas ką vertė, nuvertė, užėmė? Kuo tada kas dalijosi, jei akivaizdu kad tai ne spontaniškas kivirčas bet gerai suorganizuotas renginys.
Paskutinį kartą redagavo 1 V77. Iš viso redaguota 9 kartus.
 #617407   ramkis
 09 Kov 2015 15:56
V77 rašė:akivaizdu kad tai ne spontaniškas kivirčas bet gerai suorganizuotas renginys
O kame matai akivaizdžiai gerai suorganizuoą renginį ir kas tada jį organizavo?
 #617409   V77
 09 Kov 2015 16:05
Nu žiūrėk. Atvežti autobusai, juose suorganizuotas karštas maistas, šildymas, gėrimai. Vienodi sausi daviniai, vienoda šilta apranga, palapinės. Kas pirko benzą, dujas, lauko virykles? Kas užsiėmė tiekimu, aprūpinimu, palaikymu, pirkimu. Tu pagalvok kiek tai kainuoja, ir kiek yra reikalų norint viską sustyguoti? Labai panašu kad viskas vyko centralizuotai. Iš kur galų gale ginklai, šoviniai būtent AK ginklams?
Vat kas organizavo - nematyt.
Bet kad tokiu pačiu standartu yra gimdomi panašūs maištai kur nors Afrikoje, ne naujiena. Tik ten su puslaukiniais lengviau. Daug įtikinėt nereikia. :)
 #617411   Salokym
 09 Kov 2015 16:12
Eilinis actą pagarint mėgstantis veikėjas su konspiracinėm teorijom.

Šiaip draugiškas patarimas tiems, kurie tikisi kažkada iš pensijos gyvent: nesitikėti. Dirbti, kurti pridėtinę vertę , tobulėti ir pačiam kurtis savo kapitalą ir gerovę, o nesitikėti, jog kažkas tavim pasirūpins.
 #617418   ramkis
 09 Kov 2015 16:43
V77 rašė:Nu žiūrėk. Atvežti autobusai, juose suorganizuotas karštas maistas, šildymas, gėrimai. Vienodi sausi daviniai, vienoda šilta apranga, palapinės. Kas pirko benzą, dujas, lauko virykles? Kas užsiėmė tiekimu, aprūpinimu, palaikymu, pirkimu. Tu pagalvok kiek tai kainuoja, ir kiek yra reikalų norint viską sustyguoti? Labai panašu kad viskas vyko centralizuotai. Iš kur galų gale ginklai, šoviniai būtent AK ginklams?
Vat kas organizavo - nematyt.
Bet kad tokiu pačiu standartu yra gimdomi panašūs maištai kur nors Afrikoje, ne naujiena. Tik ten su puslaukiniais lengviau. Daug įtikinėt nereikia. :)
Iš kur visa tai ištraukei? Tu čia jau aprašai paskutinę maidano, kaip įvykio fazę, kuomet reikėjo kažkaip suvaldyti, aprūpinti ir panašiai didžiulę žmonių masę. Aš suprantu kur link tu lenki, bet tai tikrai nėra tai apie ką tu bandai puse lūpų užsiminti.
Taigi, kaip suprantu, tu nežinai maidano atsiradimo pradžios ir eigos. Tuo viskas ir pasakyta. Tavo bandymai prastumti vienokią ar kitokią sąmokslo teorija yra pavyzdiniai. Nes tai darai labai atsargiai ir net pasakyčiau rafinuotai, nešaukdamas ir neplėšydamas labai "telneškės" .
 #617426   V77
 09 Kov 2015 17:19
Žodžiu matau patekęs į beretininkų mitingą. Jau prasideda epitetų klijavimas, kaltų ieškojimas. Jums geriausia gyventi tuo ką duoda delfis ir LTV. Nyku.
 #617429   ramkis
 09 Kov 2015 17:25
V77 rašė:Žodžiu matau patekęs į beretininkų mitingą. Jau prasideda epitetų klijavimas, kaltų ieškojimas. Jums geriausia gyventi tuo ką duoda delfis ir LTV. Nyku.
Na epitetą užklijavai čia tu. Tu išdėstei faktus, kurių negali pats pagrįsti, arba negali pagrįsti kažkokiais šaltiniais. Daugiau mažiau, tavo pasisakymai apie maidano organizavimą ir panašiai, rašytos su šakėmis ant vandens. Pasikartosiu, tu iš viso nežinai nieko apie tai kaip viskas ten prasidėjo, arba apsimeti, kad nežinai.
Tema išsemta, nes, manau toliau seks iš vienos ar kitos pusės ir aštresni pasisąkymai. Todėl nederėtu toliau eiti šita kryptimi. :/braj;
 #617435   Vytenisnl
 09 Kov 2015 17:33
Ponas "neberetininkas" galėtų prikimti truputį. Į normalius klausimus atsakyti nesugeba, o vandenį drumsčia. Gaila, bent kol kas, Aqua teiginių patvirtinti negaliu. Nes jau diskusija būtų pasibaigusi.
 #617436   V77
 09 Kov 2015 17:35
Tai jau užklijavau, kur dėsies. Pažiūrėk aukščiau, kiek užsitarnavau etikečių.
Kas aštrėjimą liečia, tai pašnekovų kultūros klausimas. Nei kurį įžeidžiau nei ką, bet pasipylė ironija ir pašaipos.
Dėl faktų kurių negalių įrodyti, duok juos čia.
Ir tik nereikia čia manęs priešo kontržvalgybininku daryt. Viršūnė, prisigyventa - paranoja iki tiek, kad kas pasisako kitaip nei dauguma palatos draugų, padaromas išdaviku ir statomas prie sienos.:)
Kas maidaną liečia - kur pasakiau netiesą? O kaip jis prasidėjo - jei tu žinai viska, papasakok. Aš asmeniškai nežinau.
 #617439   V77
 09 Kov 2015 17:40
Vytenisnl rašė:Ponas "neberetininkas" galėtų prikimti truputį. Į normalius klausimus atsakyti nesugeba, o vandenį drumsčia. Gaila, bent kol kas, Aqua teiginių patvirtinti negaliu. Nes jau diskusija būtų pasibaigusi.
Nu, duok tuos klausimus normalius? Ir ką reiškia drumsti vandenį? O šiaip tai jei nori dalyvauti diskusijoje tai elgis mandagiau.
 #617441   ramkis
 09 Kov 2015 17:46
Na gerai jei taip nori.
V77 rašė:ginklai, šoviniai būtent AK ginklams?
Iš kur šita info? Ar kas turėjo maidane AK? Jei neturėjo, kam tada šoviniai? Kokie ginklai buvo pas protestuotojus? Iš kur jie? Įrodyk. Neatremiamai, aiškiai ir panašiai.
Maidano pradžia buvo, kelių studenčiokų piketėlis aikštėje, po to kai Janukovyčius nepasirašė sutarties su ES gretos pradėjo didėti. Kai prieš studentus pradėjo imtis veiksmų, tuomet aikštę užtvindė minios. Tuomet ir reikėjo organizuotumo. Kažkas to ėmėsi, opozicija, įvairios organizacijos.
O tu gal nepameni sausio 13? Kas ten viską tiekė organizuotai? Ogi niekas, žmonės patys organizavosi ir važiavo iš rajonų autobusais, ar savu transportu. Vilniečiai juos maitino ir šildė. Maidane vykos viskas panašiai, tik mastai buvo kur kas didesni, ir kaina, dėja didesnė. Ir nereikia čia ieškoti kažkieno išlindusių ausų.
 #617442   Vytenisnl
 09 Kov 2015 17:46
Maidano pradžią online stebėjau kiekvieną beveik vakarą. Paties teiginiai "aš ten nebuvau" iš serijos "kas galėtų paneigti" yra standartinė prokremlinių taktika. Taip pat man labai keista, kodėl ši tema yra tokia aktyvi. Ar nebūsi vieno ankstesnio personažo reinkarnacija. Jei pasižiūrėtum elementarias nuotraukas, tai tokių teiginių "Atvežti autobusai, juose suorganizuotas karštas maistas, šildymas, gėrimai. Vienodi sausi daviniai, vienoda šilta apranga, palapinės. " nemėtytum. Nes nuotruakos lengvai viską paneigtų. Kišama trečia šalis, kuri iki šiol net nebuvo naudota" Lygiai tas pats rusas lygiai amerikėnas prisišikę iki ausų" ir t.t.

Apie numuilinimą: kokioje srityje dirbi ir už kar "patirtis" dėl negaunamų leidimų/sudėtingumo pradėti verslą? Taip pat iš kur toks politikos žinovas patapai, jei kas antras teiginys "pats nebuvau, bet..."?
 #617446   V77
 09 Kov 2015 18:21
ramkis rašė:Na gerai jei taip nori.
V77 rašė:ginklai, šoviniai būtent AK ginklams?
Iš kur šita info? Ar kas turėjo maidane AK? Jei neturėjo, kam tada šoviniai? Kokie ginklai buvo pas protestuotojus? Iš kur jie? Įrodyk. Neatremiamai, aiškiai ir panašiai.
Maidano pradžia buvo, kelių studenčiokų piketėlis aikštėje, po to kai Janukovyčius nepasirašė sutarties su ES gretos pradėjo didėti. Kai prieš studentus pradėjo imtis veiksmų, tuomet aikštę užtvindė minios. Tuomet ir reikėjo organizuotumo. Kažkas to ėmėsi, opozicija, įvairios organizacijos.
O tu gal nepameni sausio 13? Kas ten viską tiekė organizuotai? Ogi niekas, žmonės patys organizavosi ir važiavo iš rajonų autobusais, ar savu transportu. Vilniečiai juos maitino ir šildė. Maidane vykos viskas panašiai, tik mastai buvo kur kas didesni, ir kaina, dėja didesnė. Ir nereikia čia ieškoti kažkieno išlindusių ausų.
Taigi per teliką rodė - ką, gal aš automatų neskiriu?:)
Jo, tokie studenčiokai kaip paprastai ir pradeda revoliucijas. Labai abejoju atsitiktinumais. Pats beje ir pasakei, kad ėmėsi opozicija. Jai ten labiausiai reikėjo taškų.
Pamenu, mūsų mastais nereikėjo tiek pastangų, va tame ir esmė - vėl pats atsakei.
Ausų, sakai nėra??? Tipo spontaniškai? Tai ir karas Ukrainoje spontaniškai tada vyksta, be kažkieno ausų, taip išeina, pagal tave.... Tiesiog atsistūmė valstiečiai patrankas ir davai pleškintis. :)
 #617447   V77
 09 Kov 2015 18:22
Vytenisnl rašė:Maidano pradžią online stebėjau kiekvieną beveik vakarą. Paties teiginiai "aš ten nebuvau" iš serijos "kas galėtų paneigti" yra standartinė prokremlinių taktika. Taip pat man labai keista, kodėl ši tema yra tokia aktyvi. Ar nebūsi vieno ankstesnio personažo reinkarnacija. Jei pasižiūrėtum elementarias nuotraukas, tai tokių teiginių "Atvežti autobusai, juose suorganizuotas karštas maistas, šildymas, gėrimai. Vienodi sausi daviniai, vienoda šilta apranga, palapinės. " nemėtytum. Nes nuotruakos lengvai viską paneigtų. Kišama trečia šalis, kuri iki šiol net nebuvo naudota" Lygiai tas pats rusas lygiai amerikėnas prisišikę iki ausų" ir t.t.

Apie numuilinimą: kokioje srityje dirbi ir už kar "patirtis" dėl negaunamų leidimų/sudėtingumo pradėti verslą? Taip pat iš kur toks politikos žinovas patapai, jei kas antras teiginys "pats nebuvau, bet..."?
 #617452   V77
 09 Kov 2015 18:29
V77 rašė:
Vytenisnl rašė:Maidano pradžią online stebėjau kiekvieną beveik vakarą. Paties teiginiai "aš ten nebuvau" iš serijos "kas galėtų paneigti" yra standartinė prokremlinių taktika. Taip pat man labai keista, kodėl ši tema yra tokia aktyvi. Ar nebūsi vieno ankstesnio personažo reinkarnacija. Jei pasižiūrėtum elementarias nuotraukas, tai tokių teiginių "Atvežti autobusai, juose suorganizuotas karštas maistas, šildymas, gėrimai. Vienodi sausi daviniai, vienoda šilta apranga, palapinės. " nemėtytum. Nes nuotruakos lengvai viską paneigtų. Kišama trečia šalis, kuri iki šiol net nebuvo naudota" Lygiai tas pats rusas lygiai amerikėnas prisišikę iki ausų" ir t.t.

Dėl politikos - tai gali nesvaigt čia labai. Savo paranojiškus įtarinėjimus psichologui papasakok.
Nu tai jei stebėjai, tai gal į mikrobangę stebėjai jei nematei akivaizdžių dalykų. Nors suprantu, ne kariškiui tokie dalykai pro akis praeina, nepastebės niekada.
Kokių leidimų? Apie kokius leidimus tu kalbi? Ką aš apie leidimus sakiau?
Jau klausei apie sritį, atsakiau. Toliau - žinovu patapau ar nepatapau.... :?: Labai tu mane pažįsti? Domėkis gyvenimu ir tu daugiau žinosi.
 #617457   Vytenisnl
 09 Kov 2015 18:40
Cituoju: "Pono veikla prekybos/paslaugų srityje.". Jei tai konkreti veikla, padedanti suprasti apie leidimų poreikį.. Tai mano veiklos sritis yra pasaulio gelbėjime nuo ateivių. Anas kosmonautas prokomunistinis irgi kauniečiu prisistatinėjo, gyvenančiu Vokietijoje. Tik vėliau paaiškėjo, kad šiaulietis per proxius lakstantis.
 #617459   Taacis
 09 Kov 2015 18:44
Siulau neshert trolio. Jis neatsakines y klausimus, jis kalba tik tai, uz ka jam "trisdeshimt mediniu" sumokejo- dergia Lietuva ir jos sajungininkus.
 #617463   ramkis
 09 Kov 2015 18:56
Taigi V77, jokių neatremiamų faktų apie "ginklai, šoviniai būtent AK ginklams" išskyrus : Taigi per teliką rodė - ką, gal aš automatų neskiriu, labai tiksliai ir į dešimtuką. Gal tiek to jau, baikim tuščią kalbą varinėt. Nes nepateikei jokio įrodymo, jokio fakto. Vien mėšlas, iš serijos - "savi šaudė į savus".
 #617464   V77
 09 Kov 2015 18:59
Vaizdas kad patekau į tardymą. Staigiai prisiūta trolio ženkliukas, nors už Lietuvą prakaito ir jėgų atidaviau triskart daugiau nei jūs krūvon sudėjus. Išugdžiau šimtus puikių karių, kurie atėjus laikui gins tokius kaip jūs, kurie čia drįsta akis verst, apklausas rengt, apkaltas organizuot. Gėda.
Nusišikt vienodai man ant ruso ir ant amerikono - aš žiūriu kad mano žemėje man gerai būtų, o čia pasirodo matai kaip, jei tik prieš delfio tiesas pūstelėjai - vsio, nurašytas į diversantus.
Tai čia ne aš dergiu, ne aš skleidžiu miglą, bet Jūs - mielieji, be argumentų gatavi apkakot kiekvieną kuris prieš daugumos " nuomonę" eina.
Dar gyvas sovietų bandos jausmo palikimas, oi gyvas....
Taaci - esi kaip iš akies trauktas politruko pavyzdys. ;-var-var. Žinai teisingiausius žodžius: Lietuva sajungininkai dergti. Iš jų gali nulipdyt ką nori.:) Nors nei žodžio nepasakiau prieš Lietuvą ir jos sąjungininkus. O va kam reikia, mikliai susigaudė iš kur dūmai kyla.:)
  • 1
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė