Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #334060   RamaZ
 17 Sau 2012 15:47
Įstatymų "lietuviškų" neįmanoma perskaityti (suspėti), nęs būna "įstatymo pakeitimo įstatymas, įstatymo pekeitimo įstatymas ...... ir t.t.
 #334066   Wytux
 17 Sau 2012 16:14
Antas rašė: p.s. kiek ponulis istatymu perskaites (lietuvisku).
Nu perskaiciau daugiau nei vokisku , o ka ? :roll:
 #334190   Antas
 18 Sau 2012 08:17
Wytux rašė:
Antas rašė: p.s. kiek ponulis istatymu perskaites (lietuvisku).
Nu perskaiciau daugiau nei vokisku , o ka ? :roll:
pats laikas i seima tada :cool:
 #334808   Sokratas
 20 Sau 2012 06:41
Antas rašė:
Agis rašė:Man patiko kažkurios tai šalies, nepamenu berods vokiečių, taisyklės, kad be leidimo negali žvejjoti nei vienas asmuo ir jeigu esi be bilieto, tai vienodai baudžia visus tiek pensininkus, tiek vaikus, bet...leidimas pensininkams ir vaikams išduodamas nemokamai, tačiau jį privalai turėti, nes prieš išdavimą laikai elementarų testuką apie žūklės taisyklių supratimą.Žodžiu jau nepasakysi, kad nebuvau girdėjęs apie tokį ar anokį draudimą.
cia manau 99,9999 proc patiktu vokiska tvarka ir ju istatymu baze, nebent bobis papriestarautu ir pareikalautu didesnes demokratijos su teisemis, bet be pareigu.
tu nedėk į krūvą bobio, Hitlerio ir Stalino. OK?
Bobis vokiškai tvarkai neprieštarautų, ir teisių tenais, Vokietijoje, pakanka tikrai., ir mažiau nusišnekėk, mielas Antai...

Tai tu šaukies Hitlerio , tai Stalino, tai Bobiaus, tai dar velniai žino ko. O kai vežtų į Sibirą gyvulinam vagone, ir ne žvejoti vežtų, įtariu patenkintas nebūtum...
Esi iš Vilniaus tai ir eik prie seimo daryti tvarkos, gali jau ir šį rytą pradėt. Aš pažiūrėsiu per teliką, kaip ten tau sekasi ir paplosiu. Aš neisiu, nes man per toli, be to, man gerai ir taip, kaip yra, nes aš suprantu tokį dalyką, kad ką tu bedarytum, nieko nepakeisi kol nepasikeis kelios kartos ir neišsirinks liaudis protingos valdžios, o rinksis tokius, kurie saldžiau šneka, kurie pasiųlo alaus už balsą ir pn. Masių neperauklėsi per kelias dienas, nei per kelis metus, kad ir teisinga kryptim auklėtum... Taigi, kas ten seime bebūtų, Antas,ar Antanas, ar Bobis, ar Agis, ar dar kas, ir leistų velniškai protingus ir teisingus įstatymus, brakonieriai kaip siautė Ventos upėj, taip ir siaus, kaip kabliavo lašišas seimo pašonėj, taip ir kabliaus, nors tu ir šalia stovėtum tų įstatymų lapus pasiėmęs ir sakytum bomželiams-ką jūs darot, negalima. Atsidurtum upėj su visais tais įstatymais greitai :lol:
Nesakau, kad nieko nereikia daryti. Reikia, po truputį, metodškai pirmyn pirmyn pirmyn, į kalniuką po trupučiuką, laiks nuo laiko po ratais pakišant akmenuką, kad atsipūst pasižvalgyt, kiek toli užriedėjai...
Antai, tave reik į Seimą, tave, o ne Wytuxsą... Arba tiesiai į Eyroparlamentą gal, nes tu bet kokiu atveju žinai ką reik daryti, kokia tvarka turi būti, kokį fideri reik pirkti, kuom skirias vienas nuo kito jie, ir koks yra teisingas, o kos ne. Ir net žinai kuom skirias anglinis nuo grafitinio
:lol: :lol: :lol:
 #334816   Antas
 20 Sau 2012 08:30
teisingai bobi kam keistis paciam ir bandyt kazka daryti ir judinti savo rura, dar netycia gramas riebalu sudegs :-D tegu kiti pajudina, o as paziuresiu ir paplosiu kaip lieps - kazka primena is netolimos praeities :-D
p.s. galejai tiek parasyti ir viskas butu aisku.
 #335034   Sokratas
 20 Sau 2012 18:23
bergzdzias reikalas su tavim diskutuot. Nesu as brakonierius, kam man keistis ir i katra puse, nebezinau jau :)
 #336736   Skumbrotas
 26 Sau 2012 18:04
Vitolis rašė:
Agis rašė:Neapsisprendiu ar čia įdomu ar čia juokinga :-D
Juokinga? tikrai ne. Įdomu? gal. Tik tas apdovanojimas priklausytų daugiau gal grb. Šimonelytei kartu su Prezidente.
"Marazmus" prizas - tik Q'Biliui :!: :neutral:
 #336758   Vitolis
 26 Sau 2012 18:30
Skumbrotas rašė:
Vitolis rašė:
Agis rašė:Neapsisprendiu ar čia įdomu ar čia juokinga :-D
Juokinga? tikrai ne. Įdomu? gal. Tik tas apdovanojimas priklausytų daugiau gal grb. Šimonelytei kartu su Prezidente.
"Marazmus" prizas - tik Q'Biliui :!: :neutral:
Čia toks apdovanojimas kaip Prunskienei kai procios dėžėj iš Ruskyno medolis parėjo :-D
 #336776   EDVD
 26 Sau 2012 19:17
o kad Bubilius KYBYS mus ištraukė iš antros krizės niekam neįdomu, nes mes lietuviai, mums reikia pasiskųsti ir paverkti. Ir ten durniai ir debilai kurie nieko nesupranta surengė rinkimus. Ir šiaip tik iškrypėliai ir samokslininkai gali sakyti kad lietuviai gerai susitvarkė su krize.

Moralas: bjauru jau skaityti tuos verkšlenančius ir viskuo nepatenkintus pasisakymus.
 #336853   EDVD
 26 Sau 2012 22:39
hipy rašė:tai apie kubiliaus tempima is krizes geriau nieko nesakyk... na, nebent, tas seimos verslas, tai Kreivio mamytes mokyklu restauracija...
neturiu ką daugiau pasakyti, tipo prieš tai buvo geriau kai sakė jokios krizės nėra ir nebus? Būtų tas pats kas graikijoj dabar.

Paskaityk prieš miegą, gal privers mastyti kitaip.

http://www1.lrytas.lt/-1319549408131727 ... -lubys.htm

Diskusijos pabaigai: kas yra kuo prisidėjęs prie lietuvos gerovės? Atsakyti viešai ar garsiai nebūtina. Bet kas kiek nusukęs pasigirti galit.
 #336872   hipy
 26 Sau 2012 23:07
pusei mirus, pusei likusiu apsisikus ir tik tai kitai pusei, kuri neapsisiko vien todel, kad gyveno kaip inkstai taukuos apsisikusiu ir mirusiu saskaita, lot kad krize sauniai iveikem...
atleisk, bet as ne is tu laiminguju saraso... ir dar dabar praktiskai jau kuopiuos po truputi, bet vis dar siku, o tie kas jojo ant sprando, tai toliau sau joja ir pasakas apie kriziu iveikimus seka...
 #342141   hipy
 14 Vas 2012 17:15
EDVD rašė:džiaugiuosi kad tvarkaisi. Tikrai nuoširdžiai. Bet tu padoryk man geresnę alternatyvą viskam kas vyko/vyksta lietuvoje dabar. Gal aš tikrai kažko nematau?
tipo nukelt i paralelini pasauli, kur valdo kirkilas ar zuokas ar dar kas? mesk tuos pigius narkotikus... man geresnes alternatyvos gal ir nera, beda tame, kad ir blogesnes nematau... kubiliui geriau kai jis valdzioj, paksui - kai jis, o tam zmogeliui is ko jie gyvena vienodai chujova...
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė