bet ar tie telikai apmokestinami islaikyt nacionalini transliuotoja, ar pencijas kompensuot?

Na kadangi "vardant pensininkams grąžint babkes" raik įvest mokestį automobiliams, tai natūraliai kila klausims, ar nereiktų pensininkų atleist nuo šito mokesčiomarenas rašė: o kad mokestis bus tai faktas,tik kad atcizvelktu i zmones o ne i kapitalistus kuriem maiso tai kad nauju masinu neiperka zmones.mokiet uz masina ir vsio.o ne kaip visad tos biednus skalpoja.
Administravimo pinklės (jei dėl šeimos automobilio).Vytenisnl rašė:Šiaip buvo rimtas pasiūlymas tą mokestį taikyti tik antram ir vėlesniems šeimos automobiliams. Kas mano nuomone būtų visai logiška ir sveika. Į jį, bet kol kas, irgi rimtai neatsižvelgiama
Jei ka mano automobilis jau dabar yra prikabintas nevazinejanciam pensininkui, tai ka as esu nusikaltelis ar benderis?Rapolas rašė:Na kadangi "vardant pensininkams grąžint babkes" raik įvest mokestį automobiliams, tai natūraliai kila klausims, ar nereiktų pensininkų atleist nuo šito mokesčiomarenas rašė: o kad mokestis bus tai faktas,tik kad atcizvelktu i zmones o ne i kapitalistus kuriem maiso tai kad nauju masinu neiperka zmones.mokiet uz masina ir vsio.o ne kaip visad tos biednus skalpoja.(nu kaip pvz. gali žvejoc be leidimų:D). Nu bet turint omeny, kad "kapitalistiniai benderiai" gali sukabint savo auto ant pencininkų, tą lengvatą pritaikyt tik pensininko vienam automobiliui... nu ir kad benderis neprikabintų bent vieno automobilio nevažinėjančiam pencininkui, tai patikrint ar pensionerius turi teises ir praėjęs medicininę
Viena baisiausiu masinu ant kelio bent jau man...SauliusM rašė:uzmaciau Kalifornijoj:
http://www.toyota.com/fjcruiser/#!/Welcome
bliaha kai man patiko tas aparats. gaila aisku tik kad amerikanskai rinkai ir ant Europos ner.
Pas jį sėdynės ne šviesios odosWytux rašė:beveik kaip Donatelo , tik cia gal pora metu naujesnis .....
Nu tai kai tabūnas murzių sulenda su visais čiobatais, tai nenorėkit, kad ilgai šviesios būt. Aš tai anūko vietoj duoč išdrajint salonas po kožno jūsų pasivažinėjimo.hipy rašė:po poros metu kupmariu ir kursmariu ir pas anu nebesviestu oda