Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #272720   senelis
 11 Bal 2011 13:07
bobis rašė: nes sveikatos ir noro užsidirbt turėjau oj oj oj kiek.... o ir bizniuką vieną kitą prasukdavau, tada gi, kai Gorbačiovas atleido vadikes, oj kiek būdao veiklos, visa Jugoslavija, Lenkija, Rumunija Latvija apvažiuota,ir ne ilsintis,ne pramogaujant (nors ir to netrūkdavo, jauni buvom), miegant mašinose, autobusuose savaitėmis, karttais net mėnesiais...kiti gi tuo laikotarpiu, dejavo kokios mažos algos kiek mažai tų rublių ar meškiukų tegaunam. Dejavo, bet nieko nedarė....Tu darei, dar vienas kitas darė, bet dauguma tik dejavo ir dar nuėję į darbą, mąstė, kaip čia daugiau pavogus išnęšus iš to darbo....
Tiesiog pavyzdys veiklaus zmogaus... keista,kad netapai bosu ar uspaskichu... O va ta savo poziuri,kad kiekvienas galvoja,kaip ka is darbo pavogt,tai turbut is savo valdisko darbo patirties isikalei. Niekada nieko nevogiau ir nevogsiu. Nors dirbu ne uz milijonus,bet ne visi tokie apsukrus ir ziurintys kur ka pavogt.Ir taupyt taip gerai,kaip tu nemoku... Bat ka ten,matau,kad nera ko man su tavim diskutuot,nes poziuris i gyvenima skiriasi visiskai.
 #272729   Sokratas
 11 Bal 2011 13:21
ir vėl tu įžeidinėji, neišeina tau kitaip... Mano darbas buvo toks, kad, nežinau ką ten galėjai pavogti, nebent kėdę, bet pats nebūtum jau turėjęs kur atsisėst...
Į darbą galėjai nebent atsinešti , nes visko trūkdavo,išnešt- nebūdavo ko...

Bewt kaip čia yra, juk sakeis to pono pezalų, t.y mano, rašliavos neskaitai... :roll:
 #272739   tukasG
 11 Bal 2011 13:37
Skumbrotas rašė: ... O gal dėl to jie gerai gyvena, kad ten anų kraujuje gimstant įrašyta, kad reik dirbti SAVOJ VALSTYBĖJ, kad savo darbu susikurt savo gerovę, o iš sumokėtų mokesčių sukurt patrauklią socialinę aplinką bei praturtint valtybę :?: Ir taip kiekvienai kartai vis įnešant savo indėlį sukurt klestinčią valstybę, kurioj ir algos žmoniškos, ir senatvė ori :!:
I to nepasieksi nei per dieną, nei per metus, nei per 10 metų, valstybės ir jos piliečių gerovę galima pasiekt tik per eilę kartų. Kas gali būt gero, jei didžioji dalis darbingų žmonių arba dirba ir moka mokesčius kitoms valstybėms, arba paprasčiausiai parazituoja išvis nedirbdami :?: ...
Pagarba. Be galo teisingi žodžiai, kuriems šimtu procentų pritariu. :/brazasista
 #272763   Sokratas
 11 Bal 2011 14:09
jo jo, faktas kad taip
Tik kaip dabar išeina, kas čia kaltas kad neša kudašių visi kitur. Na, sustabdykit juos, jei sugebat, o tai liksim visi be pensijų, kad ir tų mizernų...
 #272770   Sokratas
 11 Bal 2011 14:18
Senelis rašo: Tiesiog pavyzdys veiklaus zmogaus... keista,kad netapai bosu ar uspaskichu...

man irgi keista, bet ne visiem pasiseka, be to buvo problemų su pradiniu kapitalu, tik jau sukaupi atrodo, bac ir nebėr,atsitinka koks kataklizmas. Uspaskichais ne visi gali būt, jais , skyčiau, gimstama...O kiek jau yr tokių, kurie buvo bankinkai ir pn, bet-užsidėjo virvę sau ant kaklo...
Dar reik džiaugtis, kad yra taip, kaip yra...
Be to, juk sako, kad milijonai laimės neatneša....
 #272776   Fiskius
 11 Bal 2011 14:36
Ir velnias mane neshe sita tema skaityt :roll: :neutral: Paskaiciau. Ta tema, sakyciau gan teisingas straipsnis: http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/rla ... d=44254101

Pritariu Skumbroto ir Senelio mintims. Reikia stengtis kurti cia, savo tevyneje.
Bobis, man labai keistas, idomus pilietis :grin: Pries pora metu, kasdien besibastydaves ventos pakrantemis su bambaliu pakaklej :lol: ir besifotkinantis save su kiekvienu sugautu eseriuku, staiga patapo pusiau emigrantu, ziema gyvenanciu po palmem :-D Keista...

Bent as tai negaleciau ir nenoreciau taip gyvent, man mielas savo namu kvapas, jaukumas, mylima zmona, vaikai shalia :/brazasista Ne mano paties gerove svarbiausia(nors irgi svarbi), o mano vaiku (vaiko kol kas) ;-)
 #272782   Skumbrotas
 11 Bal 2011 14:53
bobis rašė:http://www.lrytas.lt/-13025230021301105075-.htm

daugeliui tų britų, airių yra nesuprantamas toks dalykas, kaip taupymas :lol:
O man tai nesuprantamas vaizdelis nuotraukoj su užrašu "Britams gali kilti kliūčių mėgautis gyvenimu" - sėdi dvi poničkos amerikoniško mentaliteto lygio neįsivaizduojamame šiukšlyne ir tipo mėgaujasi gyvenimu :-D Kai krizė juos užspaus gal organizuot nebrangias poilsines keliones į Mingės ir Atmatos paupius - lai kaifuoja ten, tinkama aplinka tai ten yra kas pasirūpina :-D
 #272795   Skumbrotas
 11 Bal 2011 15:10
bobis rašė:Tik kaip dabar išeina, kas čia kaltas kad neša kudašių visi kitur. Na, sustabdykit juos, jei sugebat, o tai liksim visi be pensijų, kad ir tų mizernų...
Nieks čia nieko nestabdys, nes jei kam nerūpi sava valstybė, tai nieks ir nesulaikys. Geriau lai išvažiuja, nei kad čia pašalpas melžia iš kitų sumokėtų mokesčių.
 #272818   Sokratas
 11 Bal 2011 15:50
Fiskius rašė:Ir velnias mane neshe sita tema skaityt :roll: :neutral: Paskaiciau. Ta tema, sakyciau gan teisingas straipsnis: http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/rla ... d=44254101

Pritariu Skumbroto ir Senelio mintims. Reikia stengtis kurti cia, savo tevyneje.
Bobis, man labai keistas, idomus pilietis :grin: Pries pora metu, kasdien besibastydaves ventos pakrantemis su bambaliu pakaklej :lol: ir besifotkinantis save su kiekvienu sugautu eseriuku, staiga patapo pusiau emigrantu, ziema gyvenanciu po palmem :-D Keista...

Bent as tai negaleciau ir nenoreciau taip gyvent, man mielas savo namu kvapas, jaukumas, mylima zmona, vaikai shalia :/brazasista Ne mano paties gerove svarbiausia(nors irgi svarbi), o mano vaiku (vaiko kol kas) ;-)
Ir man pačiam keista, kadtaip atsitiko, gyvenimas privertė, Fiskiau, o paupiais dar pasibastysi, juk sezonas artėja...
ne iš gero gyvenomo aš trankausi, tikrai ne iš gero, patikėk...Ir man Lietuvoj mieliausiayra.
Dieve švenčiausias, negi aš tave verčiu taip gyventi, na baikit jūs, garbės žodis :)
 #272819   Sokratas
 11 Bal 2011 15:52
Skumbrotas rašė:
bobis rašė:Tik kaip dabar išeina, kas čia kaltas kad neša kudašių visi kitur. Na, sustabdykit juos, jei sugebat, o tai liksim visi be pensijų, kad ir tų mizernų...
Nieks čia nieko nestabdys, nes jei kam nerūpi sava valstybė, tai nieks ir nesulaikys. Geriau lai išvažiuja, nei kad čia pašalpas melžia iš kitų sumokėtų mokesčių.
Va būtent, būtent. ...
 #272834   Sokratas
 11 Bal 2011 16:42
Skumbrotas rašė:
bobis rašė:http://www.lrytas.lt/-13025230021301105075-.htm

daugeliui tų britų, airių yra nesuprantamas toks dalykas, kaip taupymas :lol:
O man tai nesuprantamas vaizdelis nuotraukoj su užrašu "Britams gali kilti kliūčių mėgautis gyvenimu" - sėdi dvi poničkos amerikoniško mentaliteto lygio neįsivaizduojamame šiukšlyne ir tipo mėgaujasi gyvenimu :-D Kai krizė juos užspaus gal organizuot nebrangias poilsines keliones į Mingės ir Atmatos paupius - lai kaifuoja ten, tinkama aplinka tai ten yra kas pasirūpina :-D
ta fotkė tai čia tokia, matyt po kokio alaus festivalio, nesugalvojo ką čia įdėt, po tokiu pavadinimu, ir įmetė ...
Tavo žodis ,,amerikoniško" iššaukė prisiminimą iš posaskutinės kelionės grįžtant namolio:

stoviu aš Valensijos aerouoste eilėje prie įlaipino vartų, artėja tarnautoja, tikrindama dokumentus, pasus ir įlaipinimo korteles. Už mano nugaros stovi trys mergičkos, sakyčiau panpučkos, kaip dažnai dabar būna, bet ne tam esmė. Matau, varto jos rankose amerikoniškus pasus savo. o kalba, girdžiu, ispaniškai... Patikrina mano popieriukus, viskas ok, kitaip ir būt negali, pradeda tikrint jų, vienos ok, antros -irgi. Trečios gi-jau nebe...
Suprantu, kad nėra vizos. jin kažką gičijas, darbuotoja nusiveda prie stalo ją ir rodo popierius kažkokius -įstatymus aiškina.... po kiek laiko, mergička, nunarinta galva palei visą eilę pėdina namų pusėn, dar draugėms mestelėjusi, kad jos kelionė baigėsi dar neprasidėjus...
Ką noriu pasakyt, tą, kad tokiu momentu pasijunti teisingos šalies pilietis esantis. Kažkaip taip gera pasidaro....

Arba atsitikimas Madrido oro uoste prieš kelis mėnesius:

taip jau man išėjo, kad nespėjau užsiregistruot skrydžiui, teks mokėti 40 eurų baudą. na teks tai teks, neikur nedingsi,,,,Sulaukiu savo eilės pas tą registruotoją bagažo, kad paduotų popieriuką kad glėčiau nueit į kasą susimokėt... Ten vyrukas ne 18 ir ne 25-ių metų, o jau ne piemuo, man padavus pasą, šnypščia kažką ,,vysssssssaaaa", vyyyssssssssa"....Tik po kiek laiko dašunta man, kad jis ryškina, kad aš turėčiau turėti visą norėdamas skrist iš Madrido į Londoną. Na, blin, to dart nebuvo....Aš jam rodau, kad čia gi Lithuania pasas, sktrendu iš EU šalies į EU šalį...
Dar ilgokai vyko ryškinimasis, buvo pakviesti kiti pareigūnai, kol jam išaiškino. ka Lithuanija yra EU, nors ir ant paso tas parašyta, bet ant jo stalo, ten šalių pavadinimuos-ne, arba jis nerado, mulkis....
Oj, ko tik nebūn tose kelionėse, čia taip tik prisiminiau ir tiek...kad visokių darbuotojų ir tokiose vietose yr, kur atrodo, kad jis turėtų kaip 5-is pirštus savo žinoti, kokių kam popierių reik...
 #272911   tukasG
 11 Bal 2011 19:47
Neuždrausi žmogui atsidūrusiam beviltiškoje padėtyje ieškot išeities... Taip pat sunkiai seksis įtikint viltį praradusį tuo, kad dar ne viskas beviltiška...
Viena žinau tvirtai, kad pats savo noru iš čia aš niekur neemigruosiu. Nebent kada nors kokian "sibiran" išveš... Jaučiuos atsakingas už iš senelio paveldėtą žemės, miško lopinėlį, už savo namus ir t.t. Buvo laikai, kai gindami šiuos dalykus žmonės ėjo kariaut... Mums, ačiū Dievui, dar negresia kol kas toks kraštutinumas. Užtenka nepasiduot ir kantriai dirbt...
 #272930   Sokratas
 11 Bal 2011 20:24
Pagarba, tukasG. juk ,, Nėra padėties be išeities... Net jeigu esi suėstas - vistiek dar turi dvi išeitis..." :lol:
 #272989   ansanas
 11 Bal 2011 22:44
Pritariu tukui 100proc . nors pats siuo metu esu bedarbis ir padetis nepavydetina jau ilga laika, bet irgi nesiruosiu niekur begt is Lietuvos, nors siulo vaziuot i uzsieni nors ir girdziu kaip kitur gerai,kaip zmones sakem pinigus krauna, bet cia as gimiau cia yra mano namai ir niekur nesiruosiu begti.. Geriau busiu biednas Lietuvis Lietuvoj negu parsiduosiu uz pinigus ir bastysiuos be tevynes...
 #273002   Sokratas
 12 Bal 2011 01:34
Fiskius rašė:Ir velnias mane neshe sita tema skaityt :roll: :neutral: Paskaiciau. Ta tema, sakyciau gan teisingas straipsnis: http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/rla ... d=44254101

tik dabar atradau laiko, perskaityt tą straipsniuką Lazutkos. Super straipsniukas.
Ypač po antra lentele, paskutinės pastraipos :gutgut
Kažkaip pradedu suprasi, kodėl Senelis manęs taip nekenčia :lol:. Nors nesu garantuotas, dar, ar teisingai suprantu...
 #273004   Sokratas
 12 Bal 2011 02:01
ansanas rašė:Pritariu tukui 100proc . nors pats siuo metu esu bedarbis ir padetis nepavydetina jau ilga laika, bet irgi nesiruosiu niekur begt is Lietuvos, nors siulo vaziuot i uzsieni nors ir girdziu kaip kitur gerai,kaip zmones sakem pinigus krauna, bet cia as gimiau cia yra mano namai ir niekur nesiruosiu begti.. Geriau busiu biednas Lietuvis Lietuvoj negu parsiduosiu uz pinigus ir bastysiuos be tevynes...
O aš TukoG mintims tikrai nepritariu 100 proc.

TukasG rašo: ,,Viena žinau tvirtai, kad pats savo noru iš čia aš niekur neemigruosiu".
Net nežinau ką pasakyti, belieka tik pečiais patraukyti man.... Keistai skamba ,,savo noru". Lyg tikrai ten yra kas vežami vagonuos užkaltuos, į tuos užsienius....

Apie tas šakes, Ansanai, nemačiau taip darant, nors nemažai apvažiavau...Aišku, čia perkeltine prasme parašyta, tada ir aš leisiu sau pajuokauti: gal jie perkraudinėja naktimis, kai nieks nemato :lol:
Paskutinis tavo sakinys, Ansanai, man irgi nepatinka. Kažin ar yr geriau būti biednu lietuviu Lietuvoj... O būt be Tėvynės -jo, sunku, ypač pirmus 2-3 metus....staugt norisi kartais. Bet taip, arba panašiai būna ir tada kai pakeiti gyvenamą vietą, tarkim gyvenai visad Vilniuj , paskum, aplinkibėm susiklosčius, priverstas persikelt į svetima vietą, tarkim Telšius kokius, kur tu nieko nepažįsti, nei draugų, nei giminių... Tėvynė yr, bet kitko- nelabai...

Jei ten pas tave padėtis nepavydėtina ir tau siųlo,duoda gerus tikrai patarimus, tu, Ansanai, pamąstyk gerai, o ne įsikandęs kartok:- nesiruosiu niekur begt ... Matyt, mano manymu, nėra ten dar ta padėtis tokia bloga, nors ką aš žinau...
Juk jei ten rimti pasiųlymai- palėk pasiveizėk, nepatiks-už savaitės ar mėnesio grįši. Tik keliauk lėktuvais, kelios valandikės-ir esi ten kur reikia. Ir pigu, jei teisingą kompaniją pasirenki, ir greita...
 #273018   ansanas
 12 Bal 2011 07:10
Na nemegstu as net Lietuvoj kazkur toliau keliauti, o vykt kazkur kur viskas visai svetima tai nu ne ne man... Vieni gali keliaut kiti ne.. Laimej neturiu baisiu kreditu turiu paskola uz auto 200lt/men kuria moket tureciau baigt kitais metais..
 #273021   Sokratas
 12 Bal 2011 07:23
:shock:

Persiprašau tikrai, jei toks įspūdis susidaro, matyt neaiškiai mintis reiškiu, neišeina , matayt, man kitaip...
Aš tik juk duodu kaip pavyzdį, parodau, gal tiksliau stengiuos parodyt, kokia gali būt galimybė.Bet tikrai niekada nesakiau ir nesakysiu: daryk taip ir ne kitaip, važiuok ten ir ne kitur, eik grįžk, varyk. Ne , tiktai ne...
O per jėgą- fuj, ne mano stilius, tikrai ne mano. Dar kartą atsiprašau tų, kuriems pasirodė, kad aš juos varau iš Lietuvos mylimiausios, oj ne, oj ne, oj ne, tikrai ne....
 #273031   Sokratas
 12 Bal 2011 07:43
ansanas rašė:Na nemegstu as net Lietuvoj kazkur toliau keliauti, o vykt kazkur kur viskas visai svetima tai nu ne ne man... Vieni gali keliaut kiti ne.. Laimej neturiu baisiu kreditu turiu paskola uz auto 200lt/men kuria moket tureciau baigt kitais metais..
Čia jau charakterio įpatybės, Ansanai.
Jei tau geriau taip kaip yra, o ne pasistengt pakeist, ir pabandyt kitaip, tai valio....Prieš bandydami mes juk praktisškai nei vienas nežinome, ar nepasidarysim dar blogiau , nei kad buvo. Kiti rizikuoj, vieniem pavyksta, kitiemg ne- pakui galisi jie.... Žmonės įvairiausi ir jų gebėjimai, gabumai įvairiausi, o charakteris juk irgi kiekvieno skirtingas. Vienas laimingas su 10 litų kišenėj, o kitam ir 100-o milijonų per mažai yr. Šiam atvejui galiu paminėti konkretų pavyzdį:

Va vyras: http://www.vrk.lt/rinkimai/409_lt/Kandi ... cijos.html

sukalkuliojam ten jo tuos nurodytus skaičiukus ir ką gaunam, o gaunam 100 000 000 ar ne?
Bet ponas tas, tarp kitko su Mažeikių prof. tech. išsilavinimu, pats vienas sau sugebėjęs tuokius dalykus pasiekti, na bent jau sakosi, kad niekas už jo nestovėjo, nors teisybės niekas nebesužinos jau, kaip čia buvo iš tikrųjų, nesijaučia matyt laimingu. Na, bent jau aš taip manau, jei jam reikia užsikrauti viso rajono vargetų ir ne tik rūpesčius ant savo pečių. Aišku, visi juk anie deklaruoja prieš rinkimus, kad ateina mums padėti, ateina mūsų ištrauti iš pražūties liūno, taip sakant. Bet aš tuom, gink Die, niekad nepatikėčiau, na nepatikėčiau nors tu ką, nors nušauk mane :lol:
 #273074   Sokratas
 12 Bal 2011 09:34
superinis straipsnis, sakyčiau, gana tiksliai apibūdinantis mano mintis. Rašo žmogus iš to duoną valgantis, spec mokslus baigęs tam ir daug daug metų gyvenes užsienyje. Va, tokos ir yra iš tikrųjų ir mano nuotaikos, kurias aš galpats nemoku taip gražiai ,,sulankstyti", kaip čia Wytuks lygtais buvo išsireiškęs.
Na komentarų po straipsniu geriau net nežiūrėti, nedaug tan bus jų gražių, ir taip aišku. Nors, juk padiskutuot niekas nedraudžia.Tam ir demokratija.
 #273091   sonca
 12 Bal 2011 10:10
Nu Tu keistas bobi :) nieko asmeniško. Vieną dieną sakai, kad Lietuvoj blogai, išnaudoja, neduoda uždirbt (nusižeminimas dirbt už minimumą) ir agituoji važiuot svetur sienų dažyt, kitą dieną sakai, kad Lietuvoj ne taip jau ir blogai tik, kad daug verksnių yra. Tai kaip čia yra iš tikrųjų :?: Ar Tu tiesiog dažnai keiti nuomonę :?:
 #273094   Sokratas
 12 Bal 2011 10:20
A tu kurčias Sonca , ar tau kas: kiek kartų man dar reik kartoti, kad aš nieko neagituoju, nu neagituojuuuuuuuuuuu, neįžeidinėjuuuuuuuuuuuuu, ir niekam nieko neliepiuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Aš tik pavyzdukus pateikiu, kaip man atrodo, ao elgitės kaip kas tinkamiiiiii, nu kaip reik žmonbėmsd įaiškinti, niekaip nesuprantu. o nuo minių aš nekeičiu dažnai, na kartais gal, jei argumetai geri, bvet ne dažnaiiiiiiiiiiiii.
Juk ginčiuose gimsta tiesa, ar ne taip? Ne, tau ir kai kuriem kitim tiesa yra tik viena-jūsų pačių tiesa ir jokiakitokia būt negali.
Ne nu, neįmanoma padiskutuot su žmonėm, kurie kurti, akli ir pripažįsta tik savo nuomonęęę.
Sorry pasikarščiavau čia biški, na nebėr tiesiog kantrybės, Sorry už tą ,,kurčias", sorry už tą ,,akli".
 #273152   sonca
 12 Bal 2011 11:54
Nei aš kurčias, nei aš aklas, nei manau, kad mano nuomonė yra vienintelė teisinga, aš tiesiog visą tą diskusiją stebėjau iš šono ir man susidarė toks vaizdas. Nepyk bobi, bet jei neina suguldyt minčių taip, kad eitu iškarto suprast, reiškia nemoki išdėstyt savo pozicijos. Dėl to ir patekai į tokią situaciją kai Tave neteisingai suprato ir pats pradėjai karščiuotis. Beje buvo matyti ir minčių šuoliai, nepavyko Tau išlaikyti nuoseklumo. No offence.
 #273158   tukasG
 12 Bal 2011 12:10
bobis rašė:TukasG rašo: ,,Viena žinau tvirtai, kad pats savo noru iš čia aš niekur neemigruosiu".
Net nežinau ką pasakyti, belieka tik pečiais patraukyti man.... Keistai skamba ,,savo noru". Lyg tikrai ten yra kas vežami vagonuos užkaltuos, į tuos užsienius....
Būtent, kad žmonės dažniausiai ten išvažiuoja savo noru, nes mano, kad visas įmanomas galimybes išnaudojo čia ir nebelieka nieko kito, tik tų galimybių pasieškot svetur. Aš visgi dar manau, kad galimybių yra ir Lietuvoj. Kol nenustosiu tuo tikėti, tol savo noru tikrai niekur iš čia neišvažiuosiu. Nebent kas nors "parduos kaip lėlę"...
Kitas klausimas, ar visuomet sugebam, norim, netingim, nebijom pasinaudot gyvenimo suteikiamais šansais...? Prisipažinsiu, man tai pavyksta toli gražu ne visuomet, bet manau, kad jeigu kiekvienas priverstume save suktis tokiais apsisukimais, su tokiu išradingumu, apsukrumu, atkaklumu, darbštumu bei taupumu, kaip sukasi svetur išvykę tautiečiai, tai daug kas sparčiau pasikeistų į gerąją pusę ir Tėvynėj...
 #273163   Sokratas
 12 Bal 2011 12:34
visokių ir ten yr, visokių... vieni aria kaip arkliai savaitę, o savaitgaį viską prageria, ir vėl iš pradžių.
Nepagalvoja tokie, kad jėgos žmogaus ne begalinėsir nesibaigiančios, metų naštai didėjant. Visokių yr....
 #273174   Sokratas
 12 Bal 2011 12:57
sonca rašė:Nei aš kurčias, nei aš aklas, nei manau, kad mano nuomonė yra vienintelė teisinga, aš tiesiog visą tą diskusiją stebėjau iš šono ir man susidarė toks vaizdas. Nepyk bobi, bet jei neina suguldyt minčių taip, kad eitu iškarto suprast, reiškia nemoki išdėstyt savo pozicijos. Dėl to ir patekai į tokią situaciją kai Tave neteisingai suprato ir pats pradėjai karščiuotis. Beje buvo matyti ir minčių šuoliai, nepavyko Tau išlaikyti nuoseklumo. No offence.
Sutinku, kad nemoku, sutinku, kad šokinėju, beveik su viskuo čia sutinku. Na nebaigiau aš jokių literatūrinių mokslų, tai gal taip ir gaunas. Ta proga prisminiau kad ir Levą Tolstojų. toks rašytojas buvo, savo kūrinius perrrašinėdavo ir perrašinėdavo, kad vis tobulesni būtų... O čia juk parašei, paspaudei ,,enter" ir vsio, nebesugaudysi atgalios, o kiti jau ir keikia, jau ir komentuoja tave, Nors kartais, peržiūrėjęs gal tikrai norėtum nutrinti po velnių, nes ne taip išsireisškei, kaip norėjai, ypač tas pasimato, kai kas tave praded komentuoti, o dar labiau keikti ir dėti į šuns dienas... bet pataisyti jau, ar ištrinti sistema jau nebeleidžia. Čia ne nuomonę norėtum pakeisti, ne, tik, matai, kad žmonės ne taip suprato, ką norėjai pasakyti.
Prieš kelis metus galėjai ištrinti čia savo mintis nepatikusias bet kada ir bet kur. Bet atsirado tokių (neminėsiu nikų geriau, nors pamenu), kur piktumui užėjus, pravalė taip tas temikes, kad ten iš vis nieko nebeliko... Todėl, padarė šefai taip, kad tokių dalykų nebeįvyktų, bet tai ne visad yra gerai. O yra kaip yra ir nieko jai čia mes nepakeisim.

Ir dar kartą didelis atsiprašau, jie ką įžeidžiau :/brazasista .

o šiap tai , jei kam reikia konsultacijų Kanarų klausimu, mielai padėsiu ir nei kapeikos nepaimsiu už tai iš tribūniečių .Nors gal kitas ir ne vieną tūkstantį sutaupys, pasikonsultavęs su manim, kaip įmanoma pakeliaut pigiau, žymiai pigiau, nei kad siųlo koks Novaturas, ar panaši įstaiga.. .nes žmonės ten važiuoja pailsėt, kiti važiuoja, kiti persigalvoja prisikaitę,ar su manim pasikonsultavę, ar ne sumanim, nesvarbu, kiti dar labaiu užsimano pamatyt tuos kraštus ir viskas yr normal normal....
Bet jei konsultuosis su Novaturu, tai tikros teisybės tikrai, manau, kad neišgirs, o su manim-kodėl ne, ir aš-veltiui.
Vėl pasikartosiu, každamu svajo...
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė