Labas visiem, Dainius aš.
Niekad nemėgau žuvauti.

Vaikystėj nueidavau kelis kart metuose karosiukų ar aukšlių, tuo viskas ir užsibaigdavo. Geriausia žūklė būdavo kai kimba, žuvies dydis nesvarbu.
Bėgo metai

vedžiau, per vestuves nuo uošvio gavau dovanų teleskopą, kaip ir niekas nepasikeitė, porą kart metuose pažuvaudavau, nieko nepagaudavau ir sekantį kartą atidėdavau

neribotam laikui.
Taigi vieno tokio ale pažūvavimo metu (šią vasarą),kolega pasikvietė gaudyt karšius naktinėj žūklėj. Tą savaitgalį, kaip pamatysit, širdyje nutiko kažkas negero. O gal gero, sunku spręsti

Užsišėrėm vietą kaip rimti žvejai, pasikabinom šviesytes ant plūdžių, sėdėjom iki išnaktų, tada prieš švintant atsikėlėm, pagavau visus du karšius

didesnis buvo per sprindį

Žuvavau su bendradarbiu, jam ir jo žmonai nelabai geriau sekėsi

Staiga, kaip per filmus priplaukė su valtim jo koks tai giminė, pasikalbino pamėginti paspiningauti.

Va što aš niekad nesuprasdavau, pagauti kelis karosiukus - dar dar, o važiuot žuvaut ir tik kas kelintą išvažiavimą pagaut žuvies, arba išvis nei vieno kibimo neturėti, buvo nesuvokiama

Kaip tie spiningautojai taip sugeba tikrai neaišku

Žodžiu įdavė man UL meškerę, davė valgomų guminukų ir .... prilupau gal disetką ešerių, o jis prie mano akių ir gražią lydekaitę ištraukė

pamokino kaip spiningauti, kur žuvies ieškoti, kaip masalą traukti
Na ir viskas, persivertė kažkas

smegeninėj, sekantį savaitgalį jau turėjau UL meškerytę, o iki vasaros galo užgyvenau ir spiningą

Radęs laisvesnio laiko bandau paspiningauti, dideliais laimikiais bei gerais įgūdžiais pasigirti negaliu, bet stengiuosi

skaitau, konsultuojuosi, bandau

Turiu labai mielą žmoną, visada išleidžia žuvauti, nesijuokia, kai nieko nepagaunu

kartais net kompaniją palaiko
Kartais kokia lydekaitė ar ešeriukas užsikabina
Iš įdomesnių žuvų esu pagavęs 65cm lydekaitę ir 300g raudę. Lydekos nesvėriau, tuo metu dar neturėjau svarstyklių

Tai gal tiek. Tiesa, šiaip esu Vilnietis, programuotojas. Dažniausiai žūklauju aplink Vilnių, dar tenko paskalauti guminukus Anykščiuose. Jei kam apie vilnių trūks kompanijos ir turėsit noro pamokyti šviežią kvailą žvejoklį brūkštelkit
p.s. galiu kažkiek pagelbėti elektronikos klausimais, šį tą nusimanau apie racijas (radio mėgėjišką veiklą), laisvu nuo laisvalaikio metu kariaujamės ir dresuojamės su šuniuku. Paskutiniu metu mudviejų karų rezultatas svyra mano naudai