Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #431168   MINDULE
 13 Gru 2012 20:00
shelwius rašė: tai gal pažįstami būsim ? ;-)
Jau kuris laikas apie tai vis pagalvodavau zhiurdamas i tavo foto darytas santakoje ir pan... Jei nepazhystami asmenishkai, tai bendru draugu tikrai yra... Jei ka sako, tai uzhaugau 6-am kieme, atzhvejojau savo ir prie guvnos Neryje kol neuzhdare, ir prie Zhirgyno Marveleje...
 #431355   shelwius
 14 Gru 2012 11:28
MINDULE rašė:
shelwius rašė: tai gal pažįstami būsim ? ;-)
Jau kuris laikas apie tai vis pagalvodavau zhiurdamas i tavo foto darytas santakoje ir pan... Jei nepazhystami asmenishkai, tai bendru draugu tikrai yra... Jei ka sako, tai uzhaugau 6-am kieme, atzhvejojau savo ir prie guvnos Neryje kol neuzhdare, ir prie Zhirgyno Marveleje...
Supratau ;-) bendrų pažįstamų tikrai manau rastume, juolab, kad netoli to kiemo užaugau ir tebegyvenu.
 #431370   Vegys
 14 Gru 2012 12:25
Ateina vaikinas į bažnyčia atgailos. Atsiklaupia prie budelės ir sako kunigui:
- Nusidėjau, tėve.
- Pasakok.
- Kartą nuėjau pas draugą. Tačiau buvo tik jo mergina. Lauke pylė kaip iš kibiro, o aš neturėjau skėčio, tai pasilikau. Na ir ką - patvarkiau aš ją...
Kunigas liepia pasakoti toliau.
- Kartą buvau pas uošvę. Lauke smarkiai lijo, aš ir vėl neturėjau skėčio... Na ir patvarkiau aš uošvę...
Kunigas klauso toliau.
- Kai kitą kartą nuėjau pas draugą, jis buvo vienas. Lauke lijo, skėčio neturėjau, nu ir ką - patvarkiau ir draugą...
Kunigas sako:
- Klausyk, gal tu jau eik namo, nes dangus niaukiasi, o tu, kaip matau, skėčio neturi.
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 144
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė