Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #416523   tukasG
 22 Spa 2012 07:40
bobis rašė:Vakar netyčia IKI užmečiau akį į lydeką, žiūriu: Lydeka skrosta 23,99 lt. Toliau Marenas lai pakomentuoja :lol:
O kiek kainuos kai (jei) bus uždrausta verslinė žūklė vidaus vandenyse... Paklausa tai nedings, o pasiūla...?
 #416534   Rapolas
 22 Spa 2012 08:25
vava rašė:
Rapolas rašė:TIESA, LENKIU GALVĄ PRIEŠ VYTAUTĄ LANZBERGĮ - TIKRĄ LAISVOS LIETUVOS PATRIOTĄ IR VEDLĮ Į NEPRIKLAUSOMYBĘ!
Rapolai, vat skaitau, ka parasei ir nesuprantu, kas tai? Nuosirdus zodziai ar aukstasis pilotazas... :)
Tu dėl "Z" raidės klausi, ar dėl "R"?
Jei dėl Z - tai nuoširdžiai suklydau, tiksliau pirštas nuslydo žemyn berašant, o ties R - nenuslydo ;-)
Aišku, Vava, kad nuoširdžiai- aš "lansbergistas" iki kaulų smegenų ir kitoks nebūsiu, tiksliau- tegul tik pabando kas nors Lietuvą parduot- vargas (tiksliau- mirtis) tam ;-)
p.s.: ir nebūtina didžiosiom raidėm rašyt, aš ir mažosiom nemeluoju :-D
 #416549   Sokratas
 22 Spa 2012 08:59
tukasG rašė:
bobis rašė:Vakar netyčia IKI užmečiau akį į lydeką, žiūriu: Lydeka skrosta 23,99 lt. Toliau Marenas lai pakomentuoja :lol:
O kiek kainuos kai (jei) bus uždrausta verslinė žūklė vidaus vandenyse... Paklausa tai nedings, o pasiūla...?
nemanau kad kainuos brangiau nei lašiša. Čia gi vos ne lašišos kaina...Esu panašią matęs , bet tada buvo pats lydekų draudimas....
Šiaip tai man vienodai tos kainos, tik tiek kad kažkaip sunkiai įsivaizduot, kas tokias gali pirkti...

Didelė kaina, manau , skatina brakonieriavimą labiau, nei kad maža

Iš kitos pusės, juk kainas reguliuoja rinka...
 #416561   Lydeka
 22 Spa 2012 09:33
Kokia lietuvoje rinka, kai kainos neatitinka atlyginimų. Mokam už viską vos ne brangiau už visą europą o atlyginimai n-kartų mažesni. Kai niekas nepirks tai ir kainos kris. Musų verslininkai kartu su valdžios atstovais laikosi kartu tai ir turim ką turim.
 #416567   sonca
 22 Spa 2012 09:58
Kažin, juk 2008 metų krizė parodė, kad yra kitaip. Tada kritus vartojimui, bent jau rūbai brango, kad sumažėjus pirkimui pardavėjas išlaikytų tas pačias pajamas :)
 #416569   Sokratas
 22 Spa 2012 10:07
faktas. karteliniai susitarimai, jei ir būna, tai jie būna retai, ir nieko čia nepareguliuos jie, kai rinka laisva, negali kainos labai skirtis nuo kaimymimių šalių, nes tuoj bus išlyginta, privarys iš kaimynų ir pn...
 #416602   tukasG
 22 Spa 2012 12:30
bobis rašė:kažkaip sunkiai įsivaizduot, kas tokias gali pirkti... Iš kitos pusės, juk kainas reguliuoja rinka...
Perka dažniausiai kaip šventinį - proginį patiekalą stalui papuošt, o tokiam atvejui maža kaina, kaip žinia, dažniausiai nelabai svarbu... Pats esu ne kart sulaukęs pasiūlymų prižvejot tam tikrą kiekį šviežių lydekų proginiam stalui, bet teko nuliūdint, nes neužsiimu komercija iš tokių dalykų.
 #416605   vava
 22 Spa 2012 12:38
Rapolas rašė: Aišku, Vava, kad nuoširdžiai- aš "lansbergistas" iki kaulų smegenų ir kitoks nebūsiu,
tai OK, taip ir galvojau, kad tik gramatine klaida. Vansi, viena kryptim ziurim :)
 #416607   tukasG
 22 Spa 2012 12:43
sonca rašė:Uždraus verslinę žūklę tada lydekos kaip ir karpiai bus tiekiamos iš ūkių.
Žinoma, kad taip, bet pigesnės nuo to jos tikriausiai neturėtų tapt, nes manau, tai nėra ta žuvų rūšis, kuriai užauginti sąnaudos mažiausios, o ir šviežios žuvies eksportas šiek tiek kainas palaiko.
 #416656   marenas
 22 Spa 2012 18:42
JO GERAI VARO PER TV3,ekonomika auga asilas sako,o jam ir sako iseik i gatve ir pasiziurek kur auga.bet vistiek yra tokiu zasinu kuriems gerai pasiseke,ir dar varo ka jie biezdarei verkia lai dyrba musu labui po 16 val,tada seip netaip uzdyrbs 1600,esu ipykes uz tokius kuriem tik jo subine svarbi,jai neprezidente tai tu magnatai isvis darytu ka nuori :-ug
 #416694   Agis
 22 Spa 2012 20:20
Marenai, ar dar vis nesupratai, kad tokios laidos skirtos nepasitenkinusiems garui nuleisti ant to ko jau nepakeisi, bet besipiktindamas pamirši apie tuos, kur kalėjimuose balsus pirko :lol: Į televiziją žiūrėk kaip į grojimo automatą, kas įmetė monetą, tas ir muziką pasirinko, o kiti tik klausosi kas groja: vieni džiaugiasi ta muzika, kiti piktinasi iki tol, kol nauja moneta įkrenta ir pasirenkama kita daina :-D Įsijunk visokius pažintinius/ kelioninius kanalus, dažniau žiūrėk apie mozambiko našlaičius ir gyvenimas neatrodys toks baisus :lol:
 #416704   Sokratas
 22 Spa 2012 20:53
Agis rašė:Marenai, ar dar vis nesupratai, kad tokios laidos skirtos nepasitenkinusiems garui nuleisti ant to ko jau nepakeisi, bet besipiktindamas pamirši apie tuos, kur kalėjimuose balsus pirko :lol: Į televiziją žiūrėk kaip į grojimo automatą, kas įmetė monetą, tas ir muziką pasirinko, o kiti tik klausosi kas groja: vieni džiaugiasi ta muzika, kiti piktinasi iki tol, kol nauja moneta įkrenta ir pasirenkama kita daina :-D Įsijunk visokius pažintinius/ kelioninius kanalus, dažniau žiūrėk apie mozambiko našlaičius ir gyvenimas neatrodys toks baisus :lol:
geriau nepasakyt jau.
Kaip lengva tokius marenus apgaut.

Pvz mažeikiuose kandidatų buvo tikrai neblogų, bet į antrą turą išėjo didžiausia aferistė, kokia tik begali būti. Žinau ką sakau, nes pažįstu. ir labai daug šansų, kad jin laimės, nes vadovauja Sodrai ir yra tikra lapė, moka suokti tiems pensininkams gražiai, o juk tie daugumoj ir balsuoja...
 #416716   tukasG
 22 Spa 2012 21:17
marenas rašė:ir dar varo ka jie biezdarei verkia lai dyrba musu labui po 16 val,tada seip netaip uzdyrbs 1600,esu ipykes uz tokius kuriem tik jo subine svarbi,jai neprezidente tai tu magnatai isvis darytu ka nuori :-ug
Marėnai, visada yra galimybė dirbt sau, o ne magnatui, tada teks ne 16 val., o 24 val. per parą dirbt, o uždirbsi kaip pasiseks... Pabandyk, kada nors. :)
 #416960   marenas
 23 Spa 2012 20:33
geras jau ir degutienei stogas pavaziavo,visur ja seka,prokurorai daro ka nuori,saugumas i bite siuncia,cia geras ,lenda sudai jusu lietuvoi isliaupsintoi,oi kaip jus to nenuorit girdiet,oi nenuorit.jug jus taip viska matot per rozinius akinius :grin:
 #416964   marenas
 23 Spa 2012 20:37
Agis rašė:Marenai, ar dar vis nesupratai, kad tokios laidos skirtos nepasitenkinusiems garui nuleisti ant to ko jau nepakeisi, bet besipiktindamas pamirši apie tuos, kur kalėjimuose balsus pirko :lol: Į televiziją žiūrėk kaip į grojimo automatą, kas įmetė monetą, tas ir muziką pasirinko, o kiti tik klausosi kas groja: vieni džiaugiasi ta muzika, kiti piktinasi iki tol, kol nauja moneta įkrenta ir pasirenkama kita daina :-D Įsijunk visokius pažintinius/ kelioninius kanalus, dažniau žiūrėk apie mozambiko našlaičius ir gyvenimas neatrodys toks baisus :lol:
kai isprievartaus vaika bus baisiau nei mozombike,
 #416971   Sokratas
 23 Spa 2012 20:52
tai gal taviškius jau išprievartavo, kad tiek eini iš proto?
 #417020   Sokratas
 23 Spa 2012 23:00
marenas rašė:
bobis rašė:tai gal taviškius jau išprievartavo, kad tiek eini iš proto?
jai taip butu,tu taip nebekalbetum
o prie ko čia aš? aš žmonių neprievartauju, gyvūnų - irgi.
 #417022   Sokratas
 23 Spa 2012 23:02
marenas rašė:ko nesakai kad degutiene irgi kvaila boba,ka, slabo seiliu negali prarit kai lietuvoi tokie dalikai dedas
Degutienė man kvaila neatrodo, o elgias jinai pagal įstatymus. Gal kiek prisibijo prezidentės, ko neturėtų būti demokratinėj šalį,. ko ten jai bijot šiaip jau paėmus..... Na, bet visi mes turim charakterį
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis