Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #414749   biofizikas
 15 Spa 2012 12:31
bulves pasodina ir renka o uspaskio nieks nepasodina bet vistiek renka :( gamtos isdaigos kazkokios. tragedija ne rinkimai, guodzia tik trys didieji miestai bent kazkoki atkirti dave bambuku masei is kaimu. po dvieju savaiciu komunistai aplenks darbiecius ir didziagalvis didziaakis bus ministru o viktoriukas vel verks kad negali padaryt 1509 nes ne jis ministras pirmininkas. ir sekanciais rinkimais vel svaistysis pasakom apie geresni rytoju iskart po rinkimu.slykstu apie referenduma nesnekesiu nes irgi baisus rezultatai
 #414751   biofizikas
 15 Spa 2012 12:34
per sious rinkimus kiek girdejau kad buvo ziauriai daug pazeidimu is DP puses. jie kaip kokie atmarozai lindo visiems i akis. sukciu partija nekitaip. info is 10 numerio partiju koalicijos stebetoju ivairiose apylinkese.
 #414813   Sokratas
 15 Spa 2012 16:03
biofizikas rašė:............slykstu apie referenduma nesnekesiu nes irgi baisus rezultatai
o kas referendume nepatiko? :lol:

aš tai maniau, kad dauguma balsuos už elektrinės statybą, todėl jo rezultatai mane maloniai nustebino...
 #414845   Wytux
 15 Spa 2012 18:48
"..V.Uspaskichas, A.Butkevičius ir R.Paksas sutarė derėtis dėl naujos valdančiosios koalicijos.." tik kokio abonento dar truksta iki pilnos puokstes ....
 #414858   biofizikas
 15 Spa 2012 19:18
bobis rašė:
biofizikas rašė:............slykstu apie referenduma nesnekesiu nes irgi baisus rezultatai
o kas referendume nepatiko? :lol:

aš tai maniau, kad dauguma balsuos už elektrinės statybą, todėl jo rezultatai mane maloniai nustebino...
kas labiausiai dziaugias tokiais rinkimais ir referendumu tai tik putinas :(
 #414893   marenas
 15 Spa 2012 20:18
pokum tam putinui ant musu ,varksu salis,.db uspaskis ir paksis bus atidesni nebenores pakeist seima is po saknu,elksis ramei,nes kai preitus sikius bande viska paimt uz gluotkes buvo numalsynti,vienas gavo bekt,kita is prezidentu nueme,kur nesu gyrdejas kad prezidenta atleistu is pareigu,o kad jie ar kiti yra sukcei tai betkam aisku,ta pati zuoka,ar kubiliu ir galietu apkaltint,bet kaskam is auksciau nenaudinga ir nesudaro gresmes,kaskas lietuva valdo is sono,gal kokie senieji sajudiecei valdo sauguma ir nurodo ka ir kai nukenksmint.o kad bus blogiau kaip yra nebus,bus taspatc meslas.atomine kaip state taip statys,nieks blusu neklausis.na nors lavriku neisrinko arba nenusipirko balsu,o babkiu turi galiejo :grin:
as ka rinkau tas ir pateko.jie toliau galies sarsali kelt,gal ka dar iskapstis,arba kasnuors dar pasprinks,ar apsivems,na bet gal jiems bus lengviau kovot.
na nors minimuma pakels kaip lenkijoi,ir maista atpigins isrinktieji, :grin:
hebra o ar libus talibus isrinko,kurie taip save reklamavo,turbut jie is avganistano buvo :lol:
 #414932   WooHoo
 15 Spa 2012 21:41
Rekomenduoju visiems pasiskaityti ir dar nenuleisti rankų:
http://rinkimai2012.blogspot.com/2012/1 ... keles.html

Aišku daugumos vyriausybė sunkiai įsivaizduojama, bet nepamirškime ir mažumos varianto, kai TS-LKD taptų daugiausiai mandatų gavusia partija. Negali žinoti ir kaip baigsis su uspaskichu machinacijom, beje čia naujausia išlindusi:
http://www.delfi.lt/news/daily/lithuani ... d=59767407
O kiek dar visam internete mirga kitų.. Viktaro metodai nesikeičia :) Gal ims ir panaikins bent dalį agurkų balsų.

Žodžiu mąstantys žmonės, prašau dar nenuleiskite rankų, eikite balsuoti į antrą turą ir paraginkite aplinkinius..
 #414952   vava
 15 Spa 2012 22:39
nu jo, jei kazkas smegeninese zmonems persiverstu, tai gal ir gautusi kazkas. tik kazkaip sunkiai tiketina....
 #414956   Arvidys
 15 Spa 2012 22:49
Vilniuje ėjo 20Lt stafke, kad balsuot už Darbo partija. Kur aš buvau... :)
 #414959   Arvidys
 15 Spa 2012 22:59
Nieko aš neinformavau, tiesiog bendrabutyje vakare ejo kalbos prie alaus, kuris pirktas buvo iš tų 20Lt... Ir aplamai aš nebalsavau jei ir bučiau balsaves nebent už 20lt tik aišku nežinau už ką būčiau balsavęs... Tiesa pasakius man net neįdomu visi ten tokie patys tik keičiasi vietom ir nieko nekeičia...
 #414960   Wytux
 15 Spa 2012 23:07
Arvidys rašė:.... Ir aplamai aš nebalsavau jei ir bučiau balsaves nebent už 20lt tik aišku nežinau už ką būčiau balsavęs......
jou ... Lietuvos ateitis skiaz...
 #414962   WooHoo
 15 Spa 2012 23:17
Arvidys rašė:Tiesa pasakius man net neįdomu visi ten tokie patys tik keičiasi vietom ir nieko nekeičia...
Labai klysti, paaugsi, nustosi alų barake gerti - suprasi.. ;-)
 #414973   tukasG
 16 Spa 2012 06:39
Arvidys rašė:Nieko aš neinformavau, tiesiog bendrabutyje vakare ejo kalbos prie alaus, kuris pirktas buvo iš tų 20Lt... Ir aplamai aš nebalsavau jei ir bučiau balsaves nebent už 20lt tik aišku nežinau už ką būčiau balsavęs... Tiesa pasakius man net neįdomu visi ten tokie patys tik keičiasi vietom ir nieko nekeičia...
Na, ir kokie planai po studijų...? Anglija, Airija, Norvegija...?
Aš niekur bėgt iš Lietuvos nesiruošiu, savo vaikams irgi to nelinkiu, tai man labai svarbu ir įdomu kas ir kaip mus valdo ir valdys...
Teisingai WooHoo sako: "Paaugsi suprasi"...
 #414977   tukasG
 16 Spa 2012 07:02
WooHoo rašė:Rekomenduoju visiems pasiskaityti ir dar nenuleisti rankų:
http://rinkimai2012.blogspot.com/2012/1 ... okeles.htm
Žodžiu mąstantys žmonės, prašau dar nenuleiskite rankų, eikite balsuoti į antrą turą ir paraginkite aplinkinius..
Pakovoti, aišku, reikia ir verta, bet dėl galimybės konservatoriams ir liberalams eit į koaliciją su darbiečiais tai labai abejoju... Ne todėl, kad tai būtų bent jau teoriškai neįmanoma, bet todėl, kad kaži ar verta jiems teptis savo gerą vardą sėdint bendram laive su V. Uspaskichu... Netruks pasklist sąmokslo teorijos, kad minėto lyderio teismų proceso užsitęsimas naudingas konservatoriams ir liberalams, kaip būdas savotiškai šantažuot įtariamąjį žadant indulgenciją mainais už paramą porinkiminėse kovose... Geriau palaukt, kol "trys muškietininkai" susipeš tarpusavy...
 #414978   vava
 16 Spa 2012 07:05
vakar telike Viktaras labai graziais zodziais apie Kubiliu kalbejo..... nespjauna matyt i sulini anksciau laiko :)
 #414987   Sokratas
 16 Spa 2012 07:57
WooHoo rašė:
Arvidys rašė:Tiesa pasakius man net neįdomu visi ten tokie patys tik keičiasi vietom ir nieko nekeičia...
Labai klysti, paaugsi, nustosi alų barake gerti - suprasi.. ;-)
šiaip jau, jei iki tokio amžiaus nesuprato, vargiai ir besupras... 'viarkt
Beveik visi nori geresnio gyvenimo, bet balsuot neina, ir nedaeina jiem, kad tokiu atveju yra išrenkamas kažkokio besmegnio , patikėjusio gražiais paistalais , deputatas, kuriam ir terūpi, kaip savo gyvenimą pasigerinti,....

Ir teisingai sakoma, valdžą liaudis turi tokią, kokios ir nusipelno...
 #415095   Wytux
 16 Spa 2012 11:49
Belieka palinket Uspahaskihui kad gautu prenjero kede kaip kad Matjosaitis mero kede Kaune :-D tik po rinkimu matavosi matavosi, o atsisedo Kupcinskas ...
 #415115   tukasG
 16 Spa 2012 12:41
Įdomi įžvalga. "DK" ir "Lenkų" kandidatų sėkmė pirmame rinkimų ture daugelyje vienmandačių apylinkių naudingiausia konservatoriams, nes atėmė balsus iš socdemų ir darbiečių, išvesdami į antrą turą konservatorius, nuo kurių labai tikėtina, kad tiek violetiniai, tiek lenkai antram ture "gaus į kaulus" ir pasiliks užriby...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater .
Visgi pasitvirtina mano nuojauta, kad Garliavos istorija politiškai naudinga valdantiesiems... Aišku, ne jie režisavo spektaklio pradžią, bet pabaiga pasinaudojo meistriškai... :gutgut Šis judėjimas surinko didelę dalį protesto balsų, kurie tikėtina kitu atveju būtų atitekę socdemams arba darbiečiams... Panašus vaidmuo praėjusiuose rinkimuose atiteko Valinsko šoumenams. Surinko protesto balsus, prisidėjo prie koalicijos, kur buvo suskaldyti, persijoti ir nemaža dalimi papildė valdančiųjų partijų gretas...
Įdomūs tie politiniai šachmatai...
 #415116   Arvidys
 16 Spa 2012 12:42
WooHoo, eičiau balsuoti jei matyčiau sau iš to kokios nors tiesioginės naudos. Dabar jos nematau, laikas parodys gal ir atsiras už ką man bus palanku balsuot tai už tuos ir balsuosiu.

tukasG, tokių planų kas bus po studijų dar neturiu. Pirma reikia sugalvoti ką noriu studijuoti... O palikti Lietuvą nematau tragedijos bent jau kolkas. Jei rašydamas mintį Airija, Anglija, Norvegija, galvoje turėjai darba žuvų fabrike ar mėsos kombinate. Tai tokių planų tikrai neturiu...

bobis, kalbi apie kažkokį geresnį gyvenimą... Tai būkim teisingi už ką pats balsavai? Kas tau duos ta geresni gyvenimą? Manau gero gyvenimo vienodo visiems niekada nebus. Tarkim tu balsuoji už tuos kurie pagerintų tavo padėtį. Kitas už tuos kurie pagerintu jo...
 #415117   tukasG
 16 Spa 2012 12:51
Arvidys rašė:balsuoji už tuos kurie pagerintų tavo padėtį. Kitas už tuos kurie pagerintu jo...
Yra dar trečias pasirinkimas, kuris kartais gali sutapt, bet nebūtinai, su pirmais dviem... Balsuoti už tuos, kurie garantuotų tautos ir valstybės išlikimą. Čia variantas grąžinantis kiekvieno iš mūsų asmeninę skolą protėviams, padėjusiems savo galvas praeity už tą patį tikslą. Nejaugi Tau tai nėra argumentas...? Nejaugi nejauti jiems dėkingumo, kad esame tuo kuo esame ir kad kol kas nereikia mūsų kartai liet savo kraujo Nepriklausomybės kovose...? Užtenka tik kartą per ketverius metus teisingai apsisprendus įmest popierėlį į balsadėžę.
 #415119   Arvidys
 16 Spa 2012 13:02
Manau, su tokiu argumentu balsuoti eina vienetai... Bet man vis įdomu tai kodėl jūs neparašot už ką balsavot? Tai kas tas teisingas sprendimas? Visų atsakymas savo sprendimą pasilaikysiu sau... Aš pavyzdžiui teisingo pasirinkimo neižvelgiu. Gal per durnas esu? :-D Tai kodėl visi čia rašantis, kad reikia balsuot... Reikia padaryt teisingą sprndimą, neparašo už ką balsavo? Neparašo dėl ko už juos balsavo? Manau tada būtų daug idomesnė diskusija... Ir galimėtų padaryt kažkokias išvadas. Tarkim aš nueičiau balsuot padaryciau ta 1 sprendimą per 4 metus. Ir paaiškėtu kad tai blogas sprendimas tai vėl visi imtų rašyti, kad geriau jau nebūtum ėjęs balsuoti...
 #415121   Rapolas
 16 Spa 2012 13:10
Pasinagrinėk statistiką, kaip Kauniečiai balsuoja visuose rinkimuose (ir kaip jie serga už savo Žalgirį)- tai gal klausimų pačiam sumažės ;-)
Kai bus lb bloga nuotaika, gali paleckiųkių pasiklausyti įrašų- ir dar klausimų sumažės ;-)
 #415123   tukasG
 16 Spa 2012 13:18
Arvydy, aš neslepiu ir neslėpiau. Dar prieš mėnesį čia rašiau, kad balsuosiu už dabartinę valdžią. Dėl stabilumo ir tęstinumo. Valstybės ir tautos jie nesugriaus, nes iš esmės ta partija atvedė Lietuvą į dabartinę Nepriklausomybę ir nuosekliai dvidešimt metų veda ją vakarų Europos kryptimi. Yra dalykų, kuriems nevisai pritariu jų darbuose, nes esu daug radikalesnis nacionalistas, nei jų oficiali politika, pasigendu didesnio religijos vaidmens valstybės gyvenime, ne visi ekonominiai jų sprendimai man patinka, lyderiams taip pat ne ypač simpatizuoju, bet kol kas nematau kito lygiaverčiai galingo judėjimo su panašiomis politinėmis nuostatomis nei konservatoriai.
O dėl to, kad gali apsirikt balsuodamas, tai nepergyvenk. Svarbiausia domėtis ir dalyvaut tame, per laiką suprasi ir atsirinksi kas yra kas. Tavo balsas tikrai niekad nebus toks reikšmingas ir galingas kad sugriautų valstybę net ir klaidingo pasirinkimo atveju, bet padės tiksliau matyt teisingiesiems žmonių nuotaikas ir daryt sprendimus ir veiksmus, kad tos nuotaikos kryptų palankia linkme.
 #415124   Vytenisnl
 16 Spa 2012 13:24
Arvidys rašė:Manau, su tokiu argumentu balsuoti eina vienetai... Bet man vis įdomu tai kodėl jūs neparašot už ką balsavot? Tai kas tas teisingas sprendimas? Visų atsakymas savo sprendimą pasilaikysiu sau... Aš pavyzdžiui teisingo pasirinkimo neižvelgiu. Gal per durnas esu? :-D Tai kodėl visi čia rašantis, kad reikia balsuot... Reikia padaryt teisingą sprndimą, neparašo už ką balsavo? Neparašo dėl ko už juos balsavo? Manau tada būtų daug idomesnė diskusija... Ir galimėtų padaryt kažkokias išvadas. Tarkim aš nueičiau balsuot padaryciau ta 1 sprendimą per 4 metus. Ir paaiškėtu kad tai blogas sprendimas tai vėl visi imtų rašyti, kad geriau jau nebūtum ėjęs balsuoti...
Pasikelk ankstesnius puslapius ir pamatysi, kad ir išsakė už ką balsavo ar balsuos ne vienas žmogus. Argumentacijos irgi pilna
 #415125   WooHoo
 16 Spa 2012 13:25
Va kaip tik gali savo tiems pažystamiems bendrabutyje parodyti į ką išmainė Lietuvos ateitį už alaus bonke (ar 20 Lt..):
http://www.delfi.lt/news/daily/lithuani ... d=59771673
Uždėčiau šypseną, bet kad verkti norisi...

O balsuoti reikia už LRLS arba TS-LKD, nes tai vienintelės partijos Lietuvos istorijoje dariusios nepopuliarius, bet Lietuvai naudingus darbus. Jei nori daugiau argumentų, siūlau pasiskaityti http://rinkimai2012.blogspot.com/
Jei tingi skaityti, tai bent į grafikus atkreipk dėmesį:
http://rinkimai2012.blogspot.com/p/statistika.html
 #415127   Arvidys
 16 Spa 2012 13:30
Jeigu mano balsas nera toks galingas, kad sugriautų valstybę. Tai logiškai mąstant tas pats mano balsas nėra galingas, kad kažką pakeistų. Toliau logiškai mąstant jei aš nebalsuoju, tai nieko čia baisaus. Ar taip išeina, jei jau nubalsuoju teisingai, tai tada jau mano balsas tampa galingas ir savrbus LT ateičiai? Manau reiktų daugiau kalbėt kas ką jau gero yra padarę, o ne ką žada padaryt, tada žmonės gal blaiviau mastytų ir taip sakant padarytų tą teisingą sprendimą.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 165
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė