o kas referendume nepatiko?biofizikas rašė:............slykstu apie referenduma nesnekesiu nes irgi baisus rezultatai
kas labiausiai dziaugias tokiais rinkimais ir referendumu tai tik putinasbobis rašė:o kas referendume nepatiko?biofizikas rašė:............slykstu apie referenduma nesnekesiu nes irgi baisus rezultatai![]()
aš tai maniau, kad dauguma balsuos už elektrinės statybą, todėl jo rezultatai mane maloniai nustebino...
Ar informavai VRK..?Arvidys rašė:Vilniuje ėjo 20Lt stafke, kad balsuot už Darbo partija. Kur aš buvau...
jou ... Lietuvos ateitis skiaz...Arvidys rašė:.... Ir aplamai aš nebalsavau jei ir bučiau balsaves nebent už 20lt tik aišku nežinau už ką būčiau balsavęs......
Labai klysti, paaugsi, nustosi alų barake gerti - suprasi..Arvidys rašė:Tiesa pasakius man net neįdomu visi ten tokie patys tik keičiasi vietom ir nieko nekeičia...
Na, ir kokie planai po studijų...? Anglija, Airija, Norvegija...?Arvidys rašė:Nieko aš neinformavau, tiesiog bendrabutyje vakare ejo kalbos prie alaus, kuris pirktas buvo iš tų 20Lt... Ir aplamai aš nebalsavau jei ir bučiau balsaves nebent už 20lt tik aišku nežinau už ką būčiau balsavęs... Tiesa pasakius man net neįdomu visi ten tokie patys tik keičiasi vietom ir nieko nekeičia...
Pakovoti, aišku, reikia ir verta, bet dėl galimybės konservatoriams ir liberalams eit į koaliciją su darbiečiais tai labai abejoju... Ne todėl, kad tai būtų bent jau teoriškai neįmanoma, bet todėl, kad kaži ar verta jiems teptis savo gerą vardą sėdint bendram laive su V. Uspaskichu... Netruks pasklist sąmokslo teorijos, kad minėto lyderio teismų proceso užsitęsimas naudingas konservatoriams ir liberalams, kaip būdas savotiškai šantažuot įtariamąjį žadant indulgenciją mainais už paramą porinkiminėse kovose... Geriau palaukt, kol "trys muškietininkai" susipeš tarpusavy...WooHoo rašė:Rekomenduoju visiems pasiskaityti ir dar nenuleisti rankų:
http://rinkimai2012.blogspot.com/2012/1 ... okeles.htm
Žodžiu mąstantys žmonės, prašau dar nenuleiskite rankų, eikite balsuoti į antrą turą ir paraginkite aplinkinius..
šiaip jau, jei iki tokio amžiaus nesuprato, vargiai ir besupras...WooHoo rašė:Labai klysti, paaugsi, nustosi alų barake gerti - suprasi..Arvidys rašė:Tiesa pasakius man net neįdomu visi ten tokie patys tik keičiasi vietom ir nieko nekeičia...
Yra dar trečias pasirinkimas, kuris kartais gali sutapt, bet nebūtinai, su pirmais dviem... Balsuoti už tuos, kurie garantuotų tautos ir valstybės išlikimą. Čia variantas grąžinantis kiekvieno iš mūsų asmeninę skolą protėviams, padėjusiems savo galvas praeity už tą patį tikslą. Nejaugi Tau tai nėra argumentas...? Nejaugi nejauti jiems dėkingumo, kad esame tuo kuo esame ir kad kol kas nereikia mūsų kartai liet savo kraujo Nepriklausomybės kovose...? Užtenka tik kartą per ketverius metus teisingai apsisprendus įmest popierėlį į balsadėžę.Arvidys rašė:balsuoji už tuos kurie pagerintų tavo padėtį. Kitas už tuos kurie pagerintu jo...
Pasikelk ankstesnius puslapius ir pamatysi, kad ir išsakė už ką balsavo ar balsuos ne vienas žmogus. Argumentacijos irgi pilnaArvidys rašė:Manau, su tokiu argumentu balsuoti eina vienetai... Bet man vis įdomu tai kodėl jūs neparašot už ką balsavot? Tai kas tas teisingas sprendimas? Visų atsakymas savo sprendimą pasilaikysiu sau... Aš pavyzdžiui teisingo pasirinkimo neižvelgiu. Gal per durnas esu?Tai kodėl visi čia rašantis, kad reikia balsuot... Reikia padaryt teisingą sprndimą, neparašo už ką balsavo? Neparašo dėl ko už juos balsavo? Manau tada būtų daug idomesnė diskusija... Ir galimėtų padaryt kažkokias išvadas. Tarkim aš nueičiau balsuot padaryciau ta 1 sprendimą per 4 metus. Ir paaiškėtu kad tai blogas sprendimas tai vėl visi imtų rašyti, kad geriau jau nebūtum ėjęs balsuoti...