Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai

Ar tenkina dabartinės Skelbimų talpinimo taisyklės

TAIP
23
28%
NE
45
54%
NESVARBU
15
18%
 #547447   dainiuška
 22 Vas 2014 13:00
alkanas rašė:Visus. Be isimciu remejs ar ne.
Tai dabar pagal tave meškeriotojas, pardavinėdamas naują daiktą, turės jį išimti iš įpakavimo ir parašyti, kad jis yra naudotas? O tau pačiam labiau patinka pirkti naujus ar naudotus daiktus?
 #547460   vava
 22 Vas 2014 14:37
na, alkanas biski "grybauja" (nesupyksi tikiuos? :) ) noredamas remejus sustatyt i viena eile su bizniuka per skelbimus daranciais forumieciais. Juk remejai uz atskiras temas ir banerius susimoka, tuo tarp jei pvz dainiuška targavotu is kazkur gautais voblikais, tai abejoju ar turetu jis noro susimoket uz atskira tema
 #547464   Pfk
 22 Vas 2014 14:53
yra tiesos alkanas žodžiuose. kas lankosi skelbimuose, tas pastebi kas ten kažką suka. tokių atvejų yra nedaug, bet yra.
nors iš kitos pusės - kuo jie žmonės mums kliūva? toks jausmas kad liejam tulžį ant visko iš eilės dėl to, kad uždraudė pardavinėt aprangą. ir dar matyt dėl to, kad uždraudė kažkas vienašališkai ir su niekuo nesitaręs.
padarykit taip kaip buvo anksčiau ir baigsis erzelynės :? visiems viskas buvo gerai.
 #547465   Raude
 22 Vas 2014 15:01
Pala, kiek pamenu, didžiausias pasipiktinimas buvo todėl, kad neleidžiama prekiauti apranga....o dabar jau aiškinamasi kas ir kiek sumoka ir bandoma išaiškinti kiek turi mokėti Petras, Jonas ar Kazys.
Tai gal apsisprendžiame ko mes norime: nurodinėti administratoriams iš ko ir kiek litų imt ar lankstesnių taisyklių? :e:e
Net neabejoju, kad yra klubo vidaus taisyklės, kuriomis ir vadovaujasi administratoriai. Todėl ne mūsų reikalas kas, kiek ir už ką moka.
:ruko
Neišsiplėskite su visokiom nesamonėm.
 #547469   RoBass
 22 Vas 2014 15:29
Pfk rašė:yra tiesos alkanas žodžiuose. kas lankosi skelbimuose, tas pastebi kas ten kažką suka. tokių atvejų yra nedaug, bet yra.
nors iš kitos pusės - kuo jie žmonės mums kliūva? toks jausmas kad liejam tulžį ant visko iš eilės dėl to, kad uždraudė pardavinėt aprangą. ir dar matyt dėl to, kad uždraudė kažkas vienašališkai ir su niekuo nesitaręs.
padarykit taip kaip buvo anksčiau ir baigsis erzelynės :? visiems viskas buvo gerai.
+10 :gutgut
 #547476   alkanas
 22 Vas 2014 16:01
Neprisimenu kada esu ka pirkes Lt zukles prekiu, ir ne todel kad bilobil neisgeriau, todel as nenoriu bereikalo gadinti akis ziuredamas i biznius sukanciu skelbimus, ir manau be ju daugelis ka reikia pigiau nusiperka, todrl bizni i atskira tema. Skelbimu limita eiliniam forumieciam 1 per menesi, na nebent isimtis pasiaiskinant moderam.
 #547481   alkanas
 22 Vas 2014 16:16
PS
klube klubo taisykles
forume forumo taisykles
tai gal nebeplakit visko i viena.
ir isvis, blevyzgos cia gaunas.
rasykit siulymus, paskui is ju moderai sudeliotu projekta
 #547484   alkanas
 22 Vas 2014 16:22
RoBass rašė:Bilobil tau ir nepadetu, jei tokios mintys kyla... :[anuol
Turbut koki bizniuka del miltu saujos suki ir isivaizduoji kad gali pasiulyti tai ko man reikia pigiau nei pats nusiperku. sory, nepiktai.
 #547488   RoBass
 22 Vas 2014 16:32
nieko nesuku, kaip eilinis forumietis kazka kartais parduodu, kazka nusiperku ir dziaugiuosi tuom. o jei tu nenori gadinti akiu ziuredamas i bizniukus, tai ir neziuri, kokios problemos, nes dabar tu parodai savanaudiskuma, as neperku, man nereikia, akiu gaila, tai ir kitam nereikia.... :tia-tau
P.S as irgi nepiktai, tiesiog is sono paskaiciusio nuomone :grin:
 #547516   Ulafas
 22 Vas 2014 17:49
alkanas rašė:Jie savo temas kelia i virsu, nori nenori jas perziuri, ko ne vienam nereikia.
"...ko ne vienam nereikia" - darei apklausa apie reikia/nereikia? Kokie rezultatai? O gal kam nors to reikia?
Gal snekekit uz save, nesureiksmindami savo nuomones analogiskais issireiskimais? Lygiai tomis paciomis analogijomis vadovaujantis ir ivyko priezastis, kuri salygojo atsiradima sios temos, t.y. nusprende uz kitus ...
 #547532   Pfk
 22 Vas 2014 18:13
tai tu kalbi apie žmones kurie pardavinėja akivaizdžiai naujus daiktus reguliariai, ar kalbi apie tuos, kurie rašo "akcija tik šiandien N litų", "tik šiandien kauniečiams N litų" o kitą dieną kaina vėl tokia pati? čia du skirtingi dalykai :roll: mažiau reik kreipt dėmesį į tokius žydukus. užgavėnės gi netoli.
 #547534   Ulafas
 22 Vas 2014 18:14
alkanas rašė:10 kartu perskaityt ta pati skelbima :grin:
ne 10, o 11, arba 1. Bet tik as nuspresiu kiek man skaityti, o ne kazkas uz mane. Noresiu neskaitysiu is viso, ir praleisiu pro akis tai, kas man neaktualu.
 #548619   Arturijus
 26 Vas 2014 17:52
Man tie skelbimai visai netrukdo, tegu visi parduoda kas ka nori... t.p. kas susyje su zvejyba. Jei nori stumti kita dalyka sukurti nuoroda, kiti asmeniniai skelbimai nesusyje su zukle... manau tai pritrauks didesne dali lankytoju. Beje ir as kartais pasiziurau sita skilti, nes nesu labai turtingas, kad viska nauja pirkti. Kvaila kazka riboti, nebent yra kazkoks interesu konfliktas pvz. remeju pozicija ir t.t. Del blevyzgu manau, kad cia ir yra forumo isskirtinumas tuom, kad kazkam galima kartais ikresti smegenu ir pasakyti: brolau lupi brangiau nei parduotuveje... ir t.t. kita karta kazkas megindamas apgauti pagalvos pries dedamas skelbima...
 #549240   Daugirdas
 01 Kov 2014 15:55
Iš temos, kur turėjo būti rastas sprendimas dėl skelbimų taisyklių gavosi kažkokia "belebarda" kur nusivažiuota iki sapalionių apie prezervatyvus... '''bum
Mano nuomone skelbimų taisyklėse TIKRAI neturi likti nesąmoningo draudimo prekiauti žvejybiniais rūbais/batais. Manau didžioji dalis puikiai supranta kas yra žvejybiniai rūbai ir tik be reikalo blevyzgojama apie visokias maikutes ir t.t. Galų gale įdėjus nežvejybinį rūbą ar kt daiktą skelbimas kaip ir dabar būtų ištrintas. Siūlyčiau taisykles koreguoti taip:

1.Naujas narys gali dėti ne daugiau kaip 1 skelbimą, kuriame parduodamų daiktų kiekis ribojamas iki tarkime 10 vnt ir daiktai turi būti tos pačios grupės. (kad nebūtų tokių skelbimų kaip parduodu "žvejybinius reikmenis", kur viskas sugrūsta į vieną)

2.Skelbime turi būti tiksliai nurodyti parduodami daiktai: firma, modelis, būklė, kaina, pardavėjo kontaktai.

3.Leidžiamų publikuoti skelbimų kiekis priklauso ne nuo parašytų pranešimų skaičiaus, bet nuo prisiregistravimo forume laiko. Tarkime 6 mėn + 1 vienas skelbimas, bet ne daugiau nei 5 aktyvūs skelbimai.
 #549260   RoBass
 01 Kov 2014 16:43
Daugirdas rašė: 3.Leidžiamų publikuoti skelbimų kiekis priklauso ne nuo parašytų pranešimų skaičiaus, bet nuo prisiregistravimo forume laiko. Tarkime 6 mėn + 1 vienas skelbimas, bet ne daugiau nei 5 aktyvūs skelbimai.
Bet is kur tokios nesamoningos mintys kyla? :n.nee: kadangi zmogus tik dabar pastebejo ta foruma ir prisiregistravo, tai jau jis reiskia kitoks, nei senai prisiregistrave forumieciai ir negali deti 5 pardavimo skelbimu... :neutral: kas jum zmones darosi, koks jums skirumas kiek ides tu skelbimu, jei taisyklese parasyta iki 5, tai reiskia 5 skelbimai kiek vienam forumieciui!!! jei nepatinka pasikartojantys skelbimai, tai ir neskaitykite ju, ir taip kiek vienas per dienas prie kompo varvina akis, tai prametus akimis tuos pasikartuojancius skelbimus, akys neisvarves iki aklumo !:nujop...!
P.S Daugirdai, cia ne tau asmeniskai skirta ka parasiau, tiesiog tai temai... ;-)
 #549277   Pfk
 01 Kov 2014 17:23
Daugirdas rašė:Manau didžioji dalis puikiai supranta kas yra žvejybiniai rūbai
kai kurie moderatoriai pareiškė kad nesupranta. pateikė daug pavyzdžių kaip galima traktuoti vieną ar kitą daiktą, pasiskundė, kad tais netinkamo traktavimo atvejais patirs spaudimą iš forumo narių, ir apskritai kad dirba už ačiū ir turi nedaug laiko.
prisikuria nesąmonių, paskui taisant tas nesąmones dar daugiau nesąmonių nori sugalvoti :-D
 #549306   Daugirdas
 01 Kov 2014 19:09
Man asmeniškai irgi nekliūna tie 5 skelbimai, tiesiog buvo išreikšta nuomonė, kad kai kurie dalyviai forume užsiema tik perku/parduodu veikla ir visi pranešimai tik toje temoje. Tai tas mano pasiūlymas buvo tik ale kaip kažkoks "saugiklis" nuo naujų dalyvių "perekupų" ar pan. :roll:
 #549310   vava
 01 Kov 2014 19:21
Pfk rašė:
Daugirdas rašė:Manau didžioji dalis puikiai supranta kas yra žvejybiniai rūbai
kai kurie moderatoriai pareiškė kad nesupranta. pateikė daug pavyzdžių kaip galima traktuoti vieną ar kitą daiktą, pasiskundė, kad tais netinkamo traktavimo atvejais patirs spaudimą iš forumo narių, ir apskritai kad dirba už ačiū ir turi nedaug laiko.
prisikuria nesąmonių, paskui taisant tas nesąmones dar daugiau nesąmonių nori sugalvoti :-D
ė, is kur tu toks protingas? nepavargai kartotis, inksti, kad kazkas negerai. ir vis ta pati per ta pati :-vimt
 #549311   Pfk
 01 Kov 2014 19:24
Daugirdas rašė:Man asmeniškai irgi nekliūna tie 5 skelbimai, tiesiog buvo išreikšta nuomonė, kad kai kurie dalyviai forume užsiema tik perku/parduodu veikla ir visi pranešimai tik toje temoje. Tai tas mano pasiūlymas buvo tik ale kaip kažkoks "saugiklis" nuo naujų dalyvių "perekupų" ar pan. :roll:
tų perekupų BEVEIK visai nėra čia. yra 2-3 asmenys, kurie tuo tikslingai užsiima. dar gal ateina koks vienas kitas, neįtikusiu daiktu atsikratyt. o kažkas tą daiktą pigiai įsigijęs džiaugiasi. kame čia bėda paaiškink man?
nu ir tegu užsiima tais bizniais, kam jie kliūva? forumo rėmėjams - gal. o tau kuo? vienas net postinti pradėjo, matyt pasiskaitęs pastarąsias diskusijas apie postų skaičiaus svarbą :lol:
vava, o ką, į svečius nori?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė