Visus. Be isimciu remejs ar ne.
geriausia žuvis- dešra
Tai dabar pagal tave meškeriotojas, pardavinėdamas naują daiktą, turės jį išimti iš įpakavimo ir parašyti, kad jis yra naudotas? O tau pačiam labiau patinka pirkti naujus ar naudotus daiktus?alkanas rašė:Visus. Be isimciu remejs ar ne.
Tai juk ribojamas skelbimų skaičius iki 5 vnt.alkanas rašė:Komersantai pastoviai vykdantys prekyba, eilinis forumietis tuo neuzsiimantis kiek skelbimu ides per metus ? O ar parduos nauja ar sena jokio skirtuma.
+10Pfk rašė:yra tiesos alkanas žodžiuose. kas lankosi skelbimuose, tas pastebi kas ten kažką suka. tokių atvejų yra nedaug, bet yra.
nors iš kitos pusės - kuo jie žmonės mums kliūva? toks jausmas kad liejam tulžį ant visko iš eilės dėl to, kad uždraudė pardavinėt aprangą. ir dar matyt dėl to, kad uždraudė kažkas vienašališkai ir su niekuo nesitaręs.
padarykit taip kaip buvo anksčiau ir baigsis erzelynėsvisiems viskas buvo gerai.
Turbut koki bizniuka del miltu saujos suki ir isivaizduoji kad gali pasiulyti tai ko man reikia pigiau nei pats nusiperku. sory, nepiktai.RoBass rašė:Bilobil tau ir nepadetu, jei tokios mintys kyla...
"...ko ne vienam nereikia" - darei apklausa apie reikia/nereikia? Kokie rezultatai? O gal kam nors to reikia?alkanas rašė:Jie savo temas kelia i virsu, nori nenori jas perziuri, ko ne vienam nereikia.
ne 10, o 11, arba 1. Bet tik as nuspresiu kiek man skaityti, o ne kazkas uz mane. Noresiu neskaitysiu is viso, ir praleisiu pro akis tai, kas man neaktualu.alkanas rašė:10 kartu perskaityt ta pati skelbima
turiualkanas rašė:Jei nori buti nepriklausomas, kurk savo foruma.
Bet is kur tokios nesamoningos mintys kyla?Daugirdas rašė: 3.Leidžiamų publikuoti skelbimų kiekis priklauso ne nuo parašytų pranešimų skaičiaus, bet nuo prisiregistravimo forume laiko. Tarkime 6 mėn + 1 vienas skelbimas, bet ne daugiau nei 5 aktyvūs skelbimai.
kai kurie moderatoriai pareiškė kad nesupranta. pateikė daug pavyzdžių kaip galima traktuoti vieną ar kitą daiktą, pasiskundė, kad tais netinkamo traktavimo atvejais patirs spaudimą iš forumo narių, ir apskritai kad dirba už ačiū ir turi nedaug laiko.Daugirdas rašė:Manau didžioji dalis puikiai supranta kas yra žvejybiniai rūbai
ė, is kur tu toks protingas? nepavargai kartotis, inksti, kad kazkas negerai. ir vis ta pati per ta patiPfk rašė:kai kurie moderatoriai pareiškė kad nesupranta. pateikė daug pavyzdžių kaip galima traktuoti vieną ar kitą daiktą, pasiskundė, kad tais netinkamo traktavimo atvejais patirs spaudimą iš forumo narių, ir apskritai kad dirba už ačiū ir turi nedaug laiko.Daugirdas rašė:Manau didžioji dalis puikiai supranta kas yra žvejybiniai rūbai
prisikuria nesąmonių, paskui taisant tas nesąmones dar daugiau nesąmonių nori sugalvoti
tų perekupų BEVEIK visai nėra čia. yra 2-3 asmenys, kurie tuo tikslingai užsiima. dar gal ateina koks vienas kitas, neįtikusiu daiktu atsikratyt. o kažkas tą daiktą pigiai įsigijęs džiaugiasi. kame čia bėda paaiškink man?Daugirdas rašė:Man asmeniškai irgi nekliūna tie 5 skelbimai, tiesiog buvo išreikšta nuomonė, kad kai kurie dalyviai forume užsiema tik perku/parduodu veikla ir visi pranešimai tik toje temoje. Tai tas mano pasiūlymas buvo tik ale kaip kažkoks "saugiklis" nuo naujų dalyvių "perekupų" ar pan.