Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai

#52777   ruginukas
 09 Kov 2008 22:27
Xrapui - tamstos klausime yra aiskiai pavaizduota spyruokle su kojelemis, o Twinpoweryje ir Steloje taip pat, sia funkcija atlieka cilindro formos spyruokles pvz. 8758 mano pateiktoje schemoje :roll:
del Spiridono klausimo - cituoju taisykles
"Užduodantysis negali formuluoti klausimo „arba- arba“ principu: į klausimą- mįslę turi būti konkretus ir vienas, aiškus atsakymas. Jei žaidėjas randa variantą, kuris yra tinkamas kaip atsakymas į klausimą- taškas klausiančiajam gali būti neužskaitomas ir prašoma pateikti kitą klausimą."
radau tris :roll:
::hai-bai

#52779   spiridonas
 09 Kov 2008 22:35
tai ka? pasakyti atsakyma ir uzduoti kita klausima....lengvesni? :-D
P.s. pirmi du atsakimai man nelabai tiko nes yra zodziu junginiai, o man reikia vieno zodzio kuris ir yra augalo/ziedo pavadinimas.
treciasis variantas tai augalo pavadinimas ir kartu prekinis zenklas, bet SAGE augalo ziedas , abejoju, ar yra kokios nors salies nacionalinis :roll:

#52783   Xrapas
 09 Kov 2008 23:23
spiridonas rašė:...P.s. pirmi du atsakimai man nelabai tiko nes yra zodziu junginiai, o man reikia vieno zodzio kuris ir yra augalo/ziedo pavadinimas.
treciasis variantas tai augalo pavadinimas ir kartu prekinis zenklas, bet SAGE augalo ziedas , abejoju, ar yra kokios nors salies nacionalinis :roll:...
Palaikau. Pateikti variantai ne visai tinkami :donknow' .
Lauksim teisingo atsakymo.

#52811   spiridonas
 10 Kov 2008 17:15
Man tai toks itarimas kyla kad Xrapas zino atsakima, bet kazkodel nesako... :-D

#52917   litovcas
 12 Kov 2008 11:42
Bandau speti :), SAKURA, kazkokia spiningu gamybos firma plius tai Sakuros vyšnios žiedas yra Japonijos neoficiali nacionalinė gėlė. :roll:

#52923   spiridonas
 12 Kov 2008 12:26
taskas litovcui :!:

#52925   litovcas
 12 Kov 2008 12:36
spiridonas rašė:taskas litovcui :!:
Valioooooooooooooooooooo :yaaah! :inflovers: ''plot :mhu .

Eeee, tai dabar tipo man reikia klausimuka sugalvoti :?: :roll:

#52929   litovcas
 12 Kov 2008 12:55
Kadangi esu siek tiek statybininkas :-D tai klausimas is tos srities. Bet, kadangi cia susirinko visos Lietuvos proto bokstai, kad butu idomiau, pasunkinsim klausimuka. ;-)
Kas yra bendro tarp statybos ir zuvies?
Galimi keli tesingi variantai, pirmam parasiusiam bus iskaitomas taskas. :-D

#52932   Arunasbaze
 12 Kov 2008 13:01
litovcas rašė:Kadangi esu siek tiek statybininkas :-D tai klausimas is tos srities. Bet, kadangi cia susirinko visos Lietuvos proto bokstai, kad butu idomiau, pasunkinsim klausimuka. ;-)
Kas yra bendro tarp statybos ir zuvies?
Galimi keli tesingi variantai, pirmam parasiusiam bus iskaitomas taskas. :-D
Abu negali gyventi be vandens :-D

#52933   senelis
 12 Kov 2008 13:05
Dar variantas - uzsi....si ir zuvi darinedamas ir statybose.... :?

#52934   litovcas
 12 Kov 2008 13:08
Na ne, statybose galima ir direktorium dirbti ir neuzs...sti :-D
Taip pat be vandens irgi galima ;-) , konkreciau prasome, konkreciau..... :grin:

#52935   Xrapas
 12 Kov 2008 13:12
spiridonas rašė:taskas litovcui :!:
toks prekinis ženklas yra :-ou-je :
http://www.sakura-fishing.com/
Kažkodėl labai su SERT draugauja... :-D
Vyšnios žiedas kaip neoficialus Japonijos simbolis irgi gerai žinomas...
Buvau dar sugalvojęs variantą OKSALIS (lot. Oxalis- kiškio kopūsto žiedas, Islandijos simbolis, bet jie su žūkle jau keletą metų nieko bendro neturi :donknow' )

#52936   Arunasbaze
 12 Kov 2008 13:13
litovcas rašė:Na ne, statybose galima ir direktorium dirbti ir neuzs...sti :-D
Taip pat be vandens irgi galima ;-) , konkreciau prasome, konkreciau..... :grin:
Nemaciau nei vienu statybu kur vanduo butu pakeistas kokiu kitu skysciu :-D Argi galima ka nors pastatyti nesunaudojus nei kibiro vandens :shock:Na tiekto :grin:

#52938   litovcas
 12 Kov 2008 13:18
Arunasbaze rašė:
litovcas rašė:Na ne, statybose galima ir direktorium dirbti ir neuzs...sti :-D
Nemaciau nei vienu statybu kur vanduo butu pakeistas kokiu kitu skysciu :-D Argi galima ka nors pastatyti nesunaudojus nei kibiro vandens :shock:
Galima galima, statyba - labai plati sritis. ;-), Pvz, medini nameli - sukali ir vsio ir nereikia jokio vandens.

#52939   senelis
 12 Kov 2008 13:19
Arunasbaze rašė:Nemaciau nei vienu statybu kur vanduo butu pakeistas kokiu kitu skysciu :-D Argi galima ka nors pastatyti nesunaudojus nei kibiro vandens :shock:
Tai o snapsas? Va kibiro snapso nesunaudojus,tai tikrai nieko nepastatysi ... Na gal direktoriui ir puses kibiro uztenka :roll:
Na bet kad galimi keli atsakymai... taip neturetu buti :?

#52940   litovcas
 12 Kov 2008 13:22
senelis rašė:
Arunasbaze rašė:Nemaciau nei vienu statybu kur vanduo butu pakeistas kokiu kitu skysciu :-D Argi galima ka nors pastatyti nesunaudojus nei kibiro vandens :shock:
Tai o snapsas? Va kibiro snapso nesunaudojus,tai tikrai nieko nepastatysi ... Na gal direktoriui ir puses kibiro uztenka :roll:
Na bet kad galimi keli atsakymai... taip neturetu buti :?
Cia juokas geras, bet yra ir tokiu statybininku kurie negeria :roll: :-D

#52944   Xrapas
 12 Kov 2008 13:28
Na gerai, o toks pavyzdžiui variantas:
"Pradėti statyti žuvų aukcioną Klaipėdoje, Smeltalės upės žiotyse esančiame žvejybos laivų uostelyje, planuota dar šiemet gegužės mėnesį. Klaipėdos žvejai piktinasi, kad iki šiol tai nepadaryta."
Ir žuvys, ir statyba, ir net žvejai... :-D

#52945   litovcas
 12 Kov 2008 13:31
Xrapas rašė:Na gerai, o toks pavyzdžiui variantas:
"Pradėti statyti žuvų aukcioną Klaipėdoje, Smeltalės upės žiotyse esančiame žvejybos laivų uostelyje, planuota dar šiemet gegužės mėnesį. Klaipėdos žvejai piktinasi, kad iki šiol tai nepadaryta."
Ir žuvys, ir statyba, ir net žvejai... :-D
Galvokit paprasciau, labai cia sudetingai bandot isvedzioti :-D . Ne tas turima omeny. Kai issaiskes atsakymas visi sau i kaktas dauzysite :-D

#52947   Xrapas
 12 Kov 2008 13:36
Litovcai, truputį pajuokavom, bet...keisk klausimą.
Primenu taisykles:
Užduodantysis negali formuluoti klausimo „arba- arba“ principu: į klausimą- mįslę turi būti konkretus ir vienas, aiškus atsakymas.

#52948   litovcas
 12 Kov 2008 13:40
Xrapas rašė:Litovcai, truputį pajuokavom, bet...keisk klausimą.
Primenu taisykles:
Užduodantysis negali formuluoti klausimo „arba- arba“ principu: į klausimą- mįslę turi būti konkretus ir vienas, aiškus atsakymas.
Ot gi, as tikejausi, kad per minute atsakyma gausiu. :)
Konkretizuoju: statyboje "naudajamas irankis" - "zivies pavadinimas".

Itariu uzteks minutes pamastymui. Tik kad sumazeja spelioniu ir idomumas ieskoti atsakymu, kadangi musu visaziniame internete lengviausiai galima rasti bele ka, jeigu konkreciai uzduodi :cry: :evil: .
Na tiek tos, tebunie taip kaip yra.

#52949   Arunasbaze
 12 Kov 2008 13:45
[Konkretizuoju: statyboje "naudajamas irankis" - "zivies pavadinimas".

Lynas

#52950   Xrapas
 12 Kov 2008 13:45
Na, tai tada spėju, kad
KIRTIKLIS

#52951   litovcas
 12 Kov 2008 13:46
Arunasbaze rašė:[Konkretizuoju: statyboje "naudajamas irankis" - "zivies pavadinimas".

Lynas
Cia ne irankis. Bent jau as irankiu nepavadinciau.

#52952   Arunasbaze
 12 Kov 2008 13:50
litovcas rašė:
Arunasbaze rašė:[Konkretizuoju: statyboje "naudajamas irankis" - "zivies pavadinimas".

Lynas
Tada kuo pavadintum?Kazkokio yrankio sudetine dalim?

#52953   litovcas
 12 Kov 2008 13:51
Xrapas rašė:Na, tai tada spėju, kad
KIRTIKLIS
Taskas X-rapui.

Pakomentuosiu dar: zuvis pjuklas, ryklis plaktukas arba kujazuve.
Tik vardink. ;-)

#52954   spiridonas
 12 Kov 2008 13:53
Pagal taisykles turetume anuliuoti klausima del "arba- arba", :-D bet as nepriestarauju

#52955   litovcas
 12 Kov 2008 13:53
Arunasbaze rašė:
litovcas rašė:

Lynas
Tada kuo pavadintum?Kazkokio yrankio sudetine dalim?
Na matyt taip... nzn kaip cia kitaip pasakius... :roll: Butu irankis jeigu butu ant koto pritvirtintas vergams musti :-D

#52957   Xrapas
 12 Kov 2008 13:58
Litovcai, nu nežinau...Lynas mano akim žiūrint irgi visai priimtinas...
Tau gerai sekasi, pakeisk klausimą dar kartą ;-)

#52958   litovcas
 12 Kov 2008 14:00
Xrapas rašė:Litovcai, nu nežinau...Lynas mano akim žiūrint irgi visai priimtinas...
Tau gerai sekasi, pakeisk klausimą dar kartą ;-)
Nu ladna, bet duokit pamislyti ciut ciut. Bo cia su jumis sunkoka, apkraunat taisyklemis ;-) :-D

Jeigu galima palaukti rytdienos. Nes tuoj leksiu is darbo i objekta, tai namuose ka nors iskasiu vertingo.... ;-)

#52981   Arunasbaze
 12 Kov 2008 15:52
Pakomentuosiu dar: ryklis plaktukas arba kujazuve.
Tik vardink. ;-)
[/quote]
teisingai sakant tai kujagalvis ryklys :-D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 27
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis