Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai

#17354   Agis
 01 Gru 2006 12:21
Xrapai, ta as truputy girdejes :lol: ale manau iki masalu lygio tai tie atradejai tikrai nenusileido :-D

#17359   Xrapas
 01 Gru 2006 12:51
Agis rašė:Xrapai, ta as truputy girdejes :lol: ale manau iki masalu lygio tai tie atradejai tikrai nenusileido :-D
Aš tuo irgi neabejoju. Tiesiog manau, kad tuo periodu radioaktyvumas ir jo efektai jau buvo žinomi, priešingai nei pasekmės, ir kokiam nors šaunuoliui praėjusio amžiaus pradžioje galėjo šauti į galvą kokia nors radioaktyvia (švytinčia tamsoje ;-) ) mase užpildyti masalo kūnelį...
Buvau neteisus, kaip Saciokas jau konstatavo, bet nei kiek dėl to nesiginčiju :-D
O visgi įdomu, kaip Drūkšių lydekos reaguotų į tokius "termobranduolinius" jaukus? Skonis turėtų būti pažįstamas :-D

#17371   saciokas
 01 Gru 2006 14:29
Nereikia galvoti, kad svietimas gaunamas deka kazkokio fosforo ar panasios medziagos, kuri nera tikrai labai pavojinga. Sitas masalas uzpildytas gal ne mirtina, bet labai gyvybei pavojinga medziaga.

#17378   Magnumas
 01 Gru 2006 15:38
Neon Fire Fly, Stillwater, Minn.

Little is known about this early pyralin lure, manufactured in the late 1920s or early 1930s by the St. Croix Bait Co. The clear nose is filled with about two ounces of liquid mercury to make the lure glow, which it undoubtedly did. I doubt many of these lures survived, and I hope, for the environment's sake, that not too many were made!

ats: st.croix, masalo pavadinimas Neon Fire Fly

#17382   saciokas
 01 Gru 2006 15:55
I desimtuka :grin: pasirodo nesunku buvo. Magnumai tau taskas ir tavo klausimas.
P.S jei vel neuzskaitys atsakymo, naujo klausimo tikrai protingo nesugalvosiu :grin: perleisiu ji magnumui. :!:

#17383   Magnumas
 01 Gru 2006 15:57
;-)

#17385   Magnumas
 01 Gru 2006 16:08
Visada maniau, kad klausima sugalvot yra sunkiau...taigi mano klausimas yra gal kiek kvailokas, bet jis mano pirmasis :) taigi: vienos Lietuvos grupes (gana garsios) pavadinimas sudarytas is dvieju zodziu,kurie surasyti kaip vienas zodis...vienas is tu zodziu yra toks pat (bent jau rasomas taip pat) kaip viena masalus gaminanti firma...

Atsakymas:pasakyti kokia tai grupe ir kokia firma :oops: :oops: :oops:

#17387   saciokas
 01 Gru 2006 16:30
Ats. Rebelheart, firma Rebel :roll:

#17388   spiridonas
 01 Gru 2006 16:35
:evil: ..ta jau buvau uztikes, bet dar norejau patikrinti Amberlaifa tai ir nebespejau :-D

#17389   saciokas
 01 Gru 2006 16:41
:-D :-D amberlife as irgi tikrinau :-D :-D pasirode nelabai tinkamas.

#17390   Magnumas
 01 Gru 2006 16:53
Saciokui taskas...galejot dar pasvarstyt del Timberlake'o :lol:

na ka...vel laukia Sacioko klausimas :!:

#17391   Vegys
 01 Gru 2006 16:59
geras klausimas buvo ! :)

#17392   Magnumas
 01 Gru 2006 17:07
Vegys rašė:geras klausimas buvo ! :)
aciu :oops:

#17506   saciokas
 04 Gru 2006 10:47
Visi mes megstame alu :!: Vieni juo piktnaudziauja kiti ne ir koks skirtumas. geras gerimas ir vsio. Vienas is alaus firmu turi jurines zuvies pavadinima ir netgi su tokiu pavadinimu sugebejo laimeti 2 bronzinius medalius alaus apdovanojimuose.
Paasikinimas: firma - Svyturys, alaus rusis Ekstra. Nereikia rasyt alaus rusiu. pvz ryklio alus ar dar koks ten. Cia firmos pavadinimas yra zuvies pavadinimas.
Mano klausimas: Kokia tai firma ir kokia zuvis?

P.S Alus ir zvejyba neatskiriami dalykai ;-)

#17510   Skumbrotas
 04 Gru 2006 11:09
Blue Marlin Beer Co.
Žuvis - Marlinas.
Alus - Blue Marlin.

#17523   saciokas
 04 Gru 2006 13:17
Atsakymas neteisingas, bet jeigu jis irgi iskovojes 2 bronzos medalius uz savo alaus rusis. Tada busiu priverstas uzskaityti atsakyma.
Skumbrotas noreciau matyt nuoroda, saltini, kuriame atsispindi visi mano isvardinti reikalavimai.

#17524   Xrapas
 04 Gru 2006 13:52
Negeriu nieko stipriau už kefyrą :oops: , bet bandau:
žuvis- dogfish
kompanija:- Dogfish Head
Nuoroda (tekstas):
http://www.dogfish.com/
Two Dogfish Head beers were honored with bronze medals at the 2006 Great ... 'Extreme Brewing' Tour Takes Sam Cross Country - Sam is hitting the road on his ...

#17527   saciokas
 04 Gru 2006 14:26
xrapas teisus kaip ir beveik visada ;-) , bet ziurint i ivesta nauja kaip ir taisykle, jei skumbrotas irodys, kad jo atsakymas taipogi teisingas tai teks taska jam atiduoti. :roll: Bet mano atsakymas buvo tai, ka pasake xrapas.

P.S to "blue marlin alaus" net puslapio neradau tik to bravorelio adresas ir tel. Bet gal blogai ieskojau :roll: Tai xrapas gali jau pradet mastyt klausima. "Dogfish"-liet. dygliaryklys, kadangi neprasiau lietuvisko pavadinimo tai ir nesinervinu :grin:

#17542   tuomahaukas
 04 Gru 2006 17:26
Manau kad tašką reikia užskaityti Xrapui, bet dar kiek pasamprotausiu, kas tingi galit toliau neskaityt ;-)

Pervariau labai daug alaus rūšių iš "alinių" saitų ir forumų, bandžiau lygint bet nei velnio neradau, netgi tarp neimportuojamų pas mus -Sačiokas uždavė "kovarną" klausimą :lol:
Pažiūrėjau Skumbroto variantą- ten nėra info apie apdovanojimus, kas buvo Sačioko klausime :donknow'
Tik norėčiau pridurti kad "firmos pavadinimas yra zuvies pavadinimas" yra neteisingai suformuluota :!: Tokios žuvies, kuri vadintusi dygliaryklio galva nėra :!: :twisted: Čia sąsaja su 1 žodžiu. Priedo, apie dogfish būtų verta paskaityti ir tai:
The name dogfish is applied to a number of small sharks found in the northeast Atlantic, Pacific, and Mediterranean, especially those in the three families Scyliorhinidae, Dalatiidae and Squalidae. The name is applied only loosely and does not signify a close taxonomic relationship.
Bet sačiokas gudriai nepažymėjo kad alaus firma yra konkreti žuvis, o ne apskritai ;-)
Bet ilgiau pasiknisus ir radus kažką panašaus į firmas "bardzo melka akula", "glaz achuebitelnovo kita" ar pan., gal kažką būtų galima rasiti ir vetuoti klausimą :roll: . Juokauju :lol: , šikart "išgelbėjo bronza" :twisted:
Nu va, viskas. Tiksliau formuluokime :!: ;-)

#17570   Xrapas
 05 Gru 2006 07:25
Tai koks verdiktas? Ar kurti sekantį klausimą? :roll:

#17571   saciokas
 05 Gru 2006 07:59
Tai mano galva atrodo gavai taska ;-) tai duok ir klausima

#17582   Xrapas
 05 Gru 2006 08:45
Na, tai krutam toliau :) ...
Kadangi paskutinės užduotys buvo gan linksmos, pasirodė pasakų personažai, muzikantai ir netgi alus (jaučiasi artėjančios Kalėdos ;-) ), pasistengsiu, kad mano klausimas pratęstų šias nuotaikas.
Klausimas kilo, vakar žiūrint televizorių ir prisiminus Tuomahauko pasakojimą apie jo garsųjį nuotykį ant komposto krūvos ir įkyrų kaimyną.
Taigi, serija reklamų apie “pigų kaip velnią ežį”. Reklamų herojai- įvairūs poilsiaujantys piliečiai ir miško žvėrys, agituojantys už popieriaus taupymą ir medžių saugojimą.
Viename iš siužetų kartu su šešku vaidina vienas pilietis, prispirtas, kaip ir Tuomahaukas, to pačio gamtinio reikalo...

Dėmesio, klausimas:
Koks to už medžio pritūpusio veikėjo hobis?
Išvardinkite mažiausiai tris siužete parodytus daiktus, bylojančius apie tą užsiėmimą

#17583   eLPi
 05 Gru 2006 08:51
Bandysiu:
Hobis - grybavimas, o daiktai - grybai, pintine jiems sudeti ir miskas aplink.

#17584   Gintasas1
 05 Gru 2006 08:56
Hobis-Žvejyba. Meškerė,sietelis žuvims, čebotai :grin:

#17589   Xrapas
 05 Gru 2006 10:03
Gintasas rašė:Hobis-Žvejyba. Meškerė,sietelis žuvims, čebotai :grin:
Bingo, Gintasai, pagarba tau už pastabumą ;-)
Tą archaišką metrinį spiningą su "Nevskaja" tipo rite meškere pavadinti gal ir sunkoka, bet esmė atsakyta- taškas Tavo!

#17590   Gintasas1
 05 Gru 2006 10:26
:yaaah! ''plot Pagaliau pataikiau, klausimas man buvo per lengvas nežinau kaip kitiems bet labai malonu atspėt. Na pats net nežinau koki klausima užduoti.
Sugalvojau.
Tai va klausimas: Keliese valtyje ir neskaitant ko?
Filmo pavadinimas.

P.S Manau teisiklingai suformulavau klausima, galbūt kam nors pasirodys perlengvas, bet pradžiai bus gerai.

#17591   tuomahaukas
 05 Gru 2006 10:34
"Trise valtyje (neskaitant šuns)"
Labai smagus filmas pagal smagią anglų rašytojo Jerome K. Jerome knygą ;-)

#17592   Gintasas1
 05 Gru 2006 10:38
Maladiec ::liux greitas tu tuomahaukai to ir tikėjausi kad greitai atsakysite, reikėjo nerašyti kad valtyje gal ilgiau tektu pagalvoti :grin: . Tuomahaukai tau taškas laukiam klausimo :?:

#17594   Xrapas
 05 Gru 2006 10:42
Gintasas rašė:Maladiec ::liux greitas tu tuomahaukai to ir tikėjausi kad greitai atsakysite, reikėjo nerašyti kad valtyje gal ilgiau tektu pagalvoti :grin: . Tuomahaukai tau taškas laukiam klausimo :?:
Geriau to foksterjero vardo būtum paklausęs ;-)

#17596   Gintasas1
 05 Gru 2006 10:47
Tai kad aš jo varda pamiršes :oops: Kas šovė į galva ta ir paklausiau. :shock: :grin: :-D
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 56
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė