Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #367282   Airis
 26 Bal 2012 16:23
Šiandien įvykęs tikras bajeris.
Perskaičiau inete, kad Naujojoje Zelandijoje cigaretės greit kainuos 213lt.
Gargžduose ,Norfoje ,prie kasos.
Sakau:
-Cigaretėes vėl pabrango. Ar žinot,kad NZ greit cigaretės kainuos virš 200lt?
Kasininkė:
-Tiek daug kainuoja? Ai, nieko tokio, iš Lietuvos užveš kontrabandinių,iš Rusijos.
 #367285   RoBass
 26 Bal 2012 16:41
Skumbrotas rašė:Šiandien vienas buves bocmanas papasakojo istoriją, nesupratau tik ar tikra ar jūreiviškas anekdotas, bet bajeris geras :gutgut :-D :
Vienu žodžiu grįždamas iš reiso bocmanas prigriebė nulupinėtų nuo nurašytų gelbėjimo liemenių tokių šviestukų, kurie tabaluoja ant virvutės ir atsidūrę vandenyj automatiškai užsidega ir šviečia 24 val. - šiaip sau, gal ūkyje pravers kam nors. Namie iškraustant tašes žmona atkreipė dėmesį ir paklausė kas tai :?: Bocmanas, būdamas linksmų plaučių, pliurptelėjo, jog čia mol toks naujausias išradimas jūreiviam, patikrinti ar žmonos buvo ištikimos kol jie plaukiojo - reik tik kad žmona primižtų į sloviką, o paskui įmest tą prietaisą ir atseit jei jis pradeda šviest tai žmona per praėjusį mėnesį buvusi neištikima, bo chemikalai reaguoja su vyriškos spermos likučiais... Ispanijoj pirkęs... Pamatęs jog žmona pasimetė, pareikalavo eit ir primyžt sloviką, o kai ta perbalusi atnešė tas įmetė šviestuką, kuris aišku išsyk pradėjo šviest :-D Žmona krito po kojom, ėmė prisiekinėt jog tik vieną kartą, netyčia, kad atleistu vyrelis, kad nepyktų... Bocmanas kiek patardęs galiausiai sužinojo, kad ir ne vieną kartą, ir ne su vienu... '''bum :-D
cia tai geras :-D :gutgut reiks ir man taip pabandyti :-D :-D :-D
 #370619   dzi
 08 Geg 2012 09:27
savas rašė:Pasaulio pabaiga 2012 metais? Kas teisus, kas ne?
Paskaiciuojam:
Visiems zinomo kalendoriaus tyrinetojai aiskina, kad tai atsitiks 2012.12.21.....
Kadangi keliamieji metai nuo Julijaus kalendoriaus (45 metai iki m.e.) ivedimo jau buvo 514 kartu , tai be tos "lišnos" atsiradusios dienos kas keturi metai, dabar butu 2013 metai, rugpjucio 2 diena.
Kadangi Maju kalendoriuje nera numatytu keliamuju metu - pasaulio pabaiga turejo nutikti pries 7 menesius.
Kas vis tik teisus?

Teoriskai nemanau kad majai, tiek daug zinodami apie astronomijas ir t.t. apsiriktu ant vienos dienos kas 4 metus. :) O is kitos puses, jie ir nesako, kad bus pasaulio pabaiga tokia kaip, kad supranta amerikieciai savo bolivudiniuose filmuose :)
 #370751   pensininkas
 08 Geg 2012 19:21
Vyras ir žmona guli lovoje. Žmona:
- Mielasis! Aš visada buvau įsitikinusi, bet dabar tiesiog noriu išgirsti dar kartą - ar tu mane myli?
Vyras po tam tikro pamąstymo:
- Kiek?
- 3600$, mielasis. Tai rankinukas pagamintas iš tikros krokodilo odos, man jis labai patinka.
... - Gerai.
Praėjus keletai minučių, vyras:
- Mylimoji mano! Ar sakiau, kad aš myliu tave, tu pati gražiausia, pati protingiausia ir vienintelė pasaulyje tokia nuostabi moteris? Žmona pamąsto:
- Kiek?
- Dvi dienos, mylimoji. Pažvejosiu ir grįšiu.
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 144
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė