Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #364270   SauliusM
 19 Bal 2012 11:33
uzkliuvo man viens is komentaru delfije po maldeikienes straipsniu :lol: :

Kas yra ubagas Lietuvoje:
- tas, kuris turi daugiau automobilių už šveicarus ir absoliučią daugumą ES šalių
- tas kuris turi nuosavą būstą (pvz nuosavą būstą turi vos 2 vokiečiai iš 5, arba 1 olandas iš 5)
- LT ubagas turi ne tik daugiausia būsto europoje, bet ir daugiausia džipų, jachtų ir laivų ES
- LT ubagas įstengia turėti sparčiausią internetą EU ir daugiausia mobilnikų visame pasaulyje
- ubago MMA pagal santykį su vid. DU yra didesnė nei dviejuose trečdaliuose ES šalių, įskaitant ir UK
- ubagas sumoka tik pusę mokesčių, likusius pavagia
- ubagas turi daugiausia nedirbamos žemės ES, nes jam labiau apsimoka bulves iš pašalpų pirkti krautuvėje
- LT ubagas nuperka daugiausia maisto visoje ES
- LT ubagai yra tarp turtingiausių pasaulio šalių, 40 vietoje iš 284, tačiau verkia labiau nei negrai iš somalio, kurie per mėnesį gyvena iš 1 dolerio:)
 #364385   hipy
 19 Bal 2012 13:40
SauliusM rašė:uzkliuvo man viens is komentaru delfije po maldeikienes straipsniu :lol: :

Kas yra ubagas Lietuvoje:
- tas, kuris turi daugiau automobilių už šveicarus ir absoliučią daugumą ES šalių
- tas kuris turi nuosavą būstą (pvz nuosavą būstą turi vos 2 vokiečiai iš 5, arba 1 olandas iš 5)
- LT ubagas turi ne tik daugiausia būsto europoje, bet ir daugiausia džipų, jachtų ir laivų ES
- LT ubagas įstengia turėti sparčiausią internetą EU ir daugiausia mobilnikų visame pasaulyje
- ubago MMA pagal santykį su vid. DU yra didesnė nei dviejuose trečdaliuose ES šalių, įskaitant ir UK
- ubagas sumoka tik pusę mokesčių, likusius pavagia
- ubagas turi daugiausia nedirbamos žemės ES, nes jam labiau apsimoka bulves iš pašalpų pirkti krautuvėje
- LT ubagas nuperka daugiausia maisto visoje ES
- LT ubagai yra tarp turtingiausių pasaulio šalių, 40 vietoje iš 284, tačiau verkia labiau nei negrai iš somalio, kurie per mėnesį gyvena iš 1 dolerio:)
1 - tai tik reiskia kad kiemai pilni lauzo
2 - cia tik parodo tos salies gyvenimo iprocius (vieni linke nuomotis visa gyvenima, kiti ima paskolas)
3 - itariu is pirsto lauztas punktas arba ji gerina gumiasku registravimas lietuvoj...
4 - europos pinigai...
5 - tai gal ne MMA didelis, o vid. DU mazas...
6 - zuvis puva nuo galvos...
7 - cia velgi turbut ES nuopelnas su visokiom kvotom ir neimanoma konkurencija su ES senbuvem...
8 - kazkaip irgi labai jau silpnas teiginys atrodo...
9 - 40 vieta pasaulyje, tai ko gero paskutine ES iseina, nors graikai rekia dar labiau, bet jie turbut auksciau, o somalieciai irgi verkia, tik ju asaru niekas nemato arba nenori matyt...
 #365000   pensininkas
 20 Bal 2012 11:41
Jaunuolis vedė merginą, o po trijų mėnesių ji sako:
- Brangusis, man jau laikas gimdyti...
- Kaip tai?! Mes juk tik tris mėnesius kartu...
- Tu dar tris mėnesius iki vestuvių su manim draugavai, o 3x3=9.
Praėjo kažkiek laiko, ji skambina iš... gimdymo namų:
- Brangusis, mums gimė juodaodis..
- Ką??? Kaip?
- Pameni: kai mes važiavome į gimdymo namus, mums kelią juoda katė perbėgo. Tai va...
Jaunuolis nuėjo pas tėvus ir pasakoja:
- Įsivaizduoji, tėve, 3x3=9 ir juoda katė....
- Ei, žmon, tu gal pameni, kai aš tave į gimdymo namus vežiau, mums kelią asilas perbėgo ar ne???
 #366278   pensininkas
 24 Bal 2012 11:00
Ateina žmogus pas kunigą išpažinties ir pradeda pasakot:
-Kunige, labai nusidėjau, buvau pas bendradarbį, jis pats
komandiruotėj, buvo tik jo žmona, lijo, o aš skėčio neturėjau,
paprašiau pernakvot, nu ir ją ištratinau.
- Na čia labai rimta nuodemė...
... - Tai dar ne viskas, kitą dieną pas uošvę buvau, lijo, skėčio
neturėjau, paprašiau pernakvot, nu ir ją ištratinau. Dar kita dieną
vėl buvau pas bendradarbį, šįkart tik jis buvo, jo žmonos nebuvo,
lijo, skėčio neturėjau, paprašiau pernakvot, nu ir jį ištratinau..
Kunigas:
- Tu gal jau namo eik, nes skėčio neturi matau, o jau debesys kaupiasi...
 #366356   Feedaristas
 24 Bal 2012 16:22
Važiuoja automobilistas naktį per mišką.
Staiga žiūri, stovi kažkoks tipas, visas rožinis ir balsuoja. Automobilistas sustoja ir klausia:
-Ko tau?
-Pavežk...
-O kas tu toks?
-Aš - gėjus iš Veneros!
-O tu prie žemės gyventojų nesikabinėsi?
-Ne, žemiečiams aš frigidiškas.
-Na, tada sėsk, važiuojam.
Važiuoja toliau. Žiūri, kažkoks raudonas veikėjas stabdo. Sustoja.
-Tau ko?
-Pavežk...
-O tu, bendrai, kas toks?
-Aš - gėjus iš Marso.
-O kaip tu, kas link žemiečių?
-Jie manęs nejaudina...
-A, tada sėsk, važiuojam.
Važiuoja trise. Žiūri, kažkoks žalias tipas mojuoja.
Sustoja, vairuotojas nuleidžia stiklą ir klausia:
-Nu, o tu, *ydere, iš kur?
-Kelių policija, prašom jūsų dokumentus....

- Ei, žmogau, ką darai! Kodėl tu geri vandenį iš šitos balos? Čia juk visas miesto šūdotekis subėga...
- Co ty powiedziałeś?
- Sakau dviem rankom kabink, dviem!
 #366372   Feedaristas
 24 Bal 2012 17:07
Trys merginos (netekėjusi, susižadėjusi ir ištekėjusi) apsirengė odiniais apatiniais, pasidarė vakarinį makiažą ir taip pasipuošusios pasitiko namuose savo vyrus. Kitą dieną susitiko, kad pasidalintų įspūdžiais.
Netekėjusi pasakoja:
- Kai atidariau duris mano draugas šūktelėjo sužavėtas ir pamylėjo mane 3 kartus tiesiog ant grindų.
Susižadėjusi:
- Grįžęs namo sužadėtinis maloniai nustebo, pabučiavo ir miegamajame pamylėjo mane 2 kartus.
Ištekėjusi:
- Mano vyras nuėjo tiesiai į svetainę, išsidrėbė priešais televizorių, pasiėmė pultelį ir atsisukęs į mane tarė: "Klausyk, Betmene, kas šiandien vakarienei?"
 #366378   Feedaristas
 24 Bal 2012 17:28
Eina suvalkietis su trilitriniu sklidinu kažkokio geltono skysčio. Kitas jį pamatęs klausia:
- Petrai, kur neši tą trilitrinį?
- Daktaram šlapimo analizei.
- O kam tiek daug?
- Kad nesakytų, jog suvalkiečiai skūpūs.
Po pusvalandžio Petras atgal su tuo trilitriniu namo pėdina.
- Klausyk, Petrai, o tai kam atgal tą šlapimą neši?
- Tai, kad jie ten cukraus rado...
 #367277   Skumbrotas
 26 Bal 2012 16:03
Šiandien vienas buves bocmanas papasakojo istoriją, nesupratau tik ar tikra ar jūreiviškas anekdotas, bet bajeris geras :gutgut :-D :
Vienu žodžiu grįždamas iš reiso bocmanas prigriebė nulupinėtų nuo nurašytų gelbėjimo liemenių tokių šviestukų, kurie tabaluoja ant virvutės ir atsidūrę vandenyj automatiškai užsidega ir šviečia 24 val. - šiaip sau, gal ūkyje pravers kam nors. Namie iškraustant tašes žmona atkreipė dėmesį ir paklausė kas tai :?: Bocmanas, būdamas linksmų plaučių, pliurptelėjo, jog čia mol toks naujausias išradimas jūreiviam, patikrinti ar žmonos buvo ištikimos kol jie plaukiojo - reik tik kad žmona primižtų į sloviką, o paskui įmest tą prietaisą ir atseit jei jis pradeda šviest tai žmona per praėjusį mėnesį buvusi neištikima, bo chemikalai reaguoja su vyriškos spermos likučiais... Ispanijoj pirkęs... Pamatęs jog žmona pasimetė, pareikalavo eit ir primyžt sloviką, o kai ta perbalusi atnešė tas įmetė šviestuką, kuris aišku išsyk pradėjo šviest :-D Žmona krito po kojom, ėmė prisiekinėt jog tik vieną kartą, netyčia, kad atleistu vyrelis, kad nepyktų... Bocmanas kiek patardęs galiausiai sužinojo, kad ir ne vieną kartą, ir ne su vienu... '''bum :-D
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 144
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė