Geras...spiridonas rašė:as zinojau kur rase apie tai pries atsakant nes skaiciau ta straipsni ir zinau kas ta zurnala turi, zinojau kokia spalva puslapio, zinojau apie ka raso bet ir siuo metu nezinau kokia ta firma,
O čia man regis labai neblogas, tiesiog konstruktyvus pasiūlymas - tegu pagrindžia savo teiginius - naudinga bus mums visiems - ir besipublikuojantiems, ir skaitantiems.. ir kaimyno šuniui geriauuuYra dar vienas kelias: galima pamėginti kreiptis į patį D. Pranaitį- pakviesti į forumą pasiaiškinti. Atsisakyti neturėtų...
Laišką ponui Daugirdui jau išsiunčiau- prieš porą minučių, lauksim.tuomahaukas rašė:Na, tai tik prielaida... vat kad OCKERT'as pats kreipėsi į EFTTA dėl šios priežasties- faktas![]()
Dėl MONOFIL-TECHNIK'o brand'ų nedominavimo rinkoje velniai žino kaip yra- man šie brand'ai nežinomi, bet dar nereiškia kad jei nedominuoja pas mus, nedominuoja kitur. Pati firma yra sena ir turi kuom pasigirti:
In 1949 Dr Karl Plate, the inventor of the first monofilament artificial fishing line registered this under today’s worldwide known trading name PLATIL®.
Bet abejoju ar EFTTA kreiptusį į M-T kaip į nepriklausomus ekspertusNematau gamintojo nepriklausomo eksperto vaidmenyje
, nebent koks valų ekspertas atlikinėjo bandymus
... Sačioko mintys įdomios
![]()
Aš pilnai sutikčiau su Xrapo versija, jei būtų žymiai aiškesnė atsakymo informacija.
Kol kas pasiūlyčiau jam pačiam duoti užklausimą D.Pranaičiui dėl tikslių nuorodų į pateiktą info.
Taško kol kas neduočiau iki galutinio išsiaiškinimo ir siūlau Xrapui galvoti naują klausimą... Su tokiais variantais kaip didžiausias starkis bus išsiaiškinama žaidimo eigoje- kabinėsimės prie klausimo formuluotės, patirties jau yra![]()
Yra kitokių nuomonių
Jis ten lankėsi su Lietuvos delegacija, gaudė upėtakius, gėrė bavarišką alų ir ištiesų aprašė savo įspūdžius apie D.A.M., jos istoriją, politiką, naujas "Space" ir "Dura" rites, žūklės nuotykius ir pan. įdomiame ir man tikrai patikusiame straipsnyjespiridonas rašė:tai tikriausiai bus R. Kažimėkas iskapstes is kazkur ir rases apie tai zurnale
Dėl "purvo"- atsakei taip, kaip tikėjausispiridonas rašė:is suomiu alboje RAPALA reiskia angliska zodi "MUD"
mud - purvas; purvynė; dumblas; to stick in the mud įklimpti;perk. atsilikti nuo gyvenimo
antra dalis klausimo sunkesne
manau kad rapala turetu skambeti taip RAPIRE