cia del tariamai grobiamu vaiku
http://www.delfi.lt/news/daily/crime/pa ... d=59046497
http://www.delfi.lt/news/daily/crime/pa ... d=59046497
Lietuvos meškeriotojų sąjungos narys
cia jau beveik verslo planas...hamis rašė:Puiki terpe atsirasti sektai, o gal ji jau veikia...?
Nagi nagi ir kiek gi yra verslininkų LietuvojeWytux rašė:Sonca, vienas dede apibreze taip- jei puse metu pac nesikisi versla ir jis auga, ar bent jau nesmunka- tada jau yra verslas, o jei be taves viskas 'eina kibinifeni" - tai vis dar amatas.
kas bus per pilnaties pika...marenas rašė:Ne nu jus delfi daugiau skaitykit,elnk partnerei,jie rasys kaip jiems pasakys
nu tai parasyk samone apie investicijasFeedaristas rašė:Wytux neklaidink zmoniu.
Apie investicijas dar didesne nesamone parasei.
Na skirtumas gali but tame, kad dauguma nesupranta kas yra kas ... nu kad ir cia vienas siulo visus verslininkus hujarint nes skriaudzia darbo liaudi- o jei zinotu kad dauguma taip vadinamu verslininku yra tokie pat vargo peles kaip ir visa darbo liaudis gal maziau burnotu ... nes dabar mazdaug kaip komuzmo pradzioje kad buvo- visi buozes kad bent kiek daugiau pinigo turi ( nesvarbu, kad ir dvigubai daugiau dirba) - ar tai buvo ukininkas, ar tai mokytojas (katram anais laikais nebuvo lengva issimokslint).SauliusM rašė:o koks nafig skirtumas tie terminai? jus kokie filologai ar ka? tai gal ir apie vielabraukius su purvabridziais dar padiskutuokit...
nu sitam nei jokie jei negalioja ir juo labiau filologija nepades. kaipsakant kuprota grabas istiesins.Wytux rašė:... nu kad ir cia vienas siulo visus verslininkus hujarint nes skriaudzia darbo liaudi- o jei ....
Romanovo žmona tę viską reguliuoja. O tarkim amžiną atilsį Lubys anot Tavęs tebuvo amatininkas, nes lenkė nugarą iki pat mirties ir buvo vienas turtingiausių Lietuvoje žmoniųWytux rašė:Sonca- verslininku yra LT ir ne vienas desetkas ar simtas. Nu kad ir koks ROmanovas kaip pvz labai aiskus- manai jis ten Ukio banke sedi per dienu dienas ir reguliuoja gyvenima ? nifiga, atvaziuoja karta per sawaite- pizduliai profilaktiskai atraso. Gyvenima reguliuoja pasamdytas dyrikas. Yra zmogenu kurie is verslo gauna pajamas nelabai dideles, keturziankles, netoli penkeziankliu ir sau ramiai gyvena, keliauja ir dziaugiasi gyvenimu.
tai kai dirbau gamybos vadovu jau buvau verslininku ?SauliusM rašė: mano supratimu jei dirbi administracini/vadovaujama/organizacini darba tai esi verslininkas,
nu jeigu tik vadovavai o ne dalinai pats su lobziku taburetem kojas pjaustei tai tada kaip ir taip. nes vadovas yra vadovas ir koks nafig skirtumas ar tu gamybos ar tu pardavimu ar finansu procesui vadovauji. vistiek vadovas esi atsakingas uz viska jei tu realus vadovas o ne tik i tavo pareigas irasyta kad vadovas. nu kaip kad cia populiaru anksciau buvo kiekviena kiemsargi vadybininku uzpavadint...Wytux rašė:tai kai dirbau gamybos vadovu jau buvau verslininku ?SauliusM rašė: mano supratimu jei dirbi administracini/vadovaujama/organizacini darba tai esi verslininkas,
nu nifiga as ne verslinykas buvau ... verslinykai tie kur valdyboj sedejo ir mane ant kilimelio tarkuodavoSauliusM rašė:
nu jeigu tik vadovavai o ne dalinai pats su lobziku taburetem kojas pjaustei tai tada kaip ir taip....
nu jo, ir tas tiesa, bet sutik, jei zmogus save laiko amatininku, tai jis ir elgiasi kaip amatininkas...savas rašė:Nu jo... Kazkur, kiek zinau, daug Napoleonu ir kitokiu tortu yra laikomu...
nu tai ir dziaukis, jei visapusiskas zmogus esi. aisku su salyga, kad roliu sugebi nesumaisyt ir kai reikia gali but amatininku o kai reikia ir verslininku. nes nu grynu sabloniniu atveju as taip isivaizduoju realybej nedaug. nes grynai juoda ar grynai balta nebuna dazniausiai o yra begale tarpiniu skirtingo pilkumo atspalviu.savas rašė:Vadinas as - ne amatininkas, bet blem - ne verslininkas irgi...
labai teisingas straipsnis.bobis rašė:verslininkas-b-gudelis-apmaudu-kad-valdžia-išpaikino-varguolius
nu uz tokios panikos skleidima tai cia ne tai kad 2 metus kaliuzen, bet ant kuolo pasodint reiktu.bobis rašė:tik manau, kad tie, kurie nenori nieko girdėt, nenori nieko matyt, vistiek šauks, kad čia melas![]()
o tai tipo ne taip yra?marenas rašė:...jus sakysit ai tie asilgalvei tiki kas feizbuke rasyniejama....
vot labai gera pamoka kad nefig tas antis ir panika su samokslo teorijom isvis skleist. ir vejus rasinet internete nereik.marenas rašė:,gal net ta anti paskleide